- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.841
ay şimdi gördümm hayatım oğlun oluyomuşşşşşşş ooo erkes irkekk doğuruyooo nohut kızınaaa talip çok kızz zemuszemus
ıkı gun önce nts ye baglandım hemen yan tarafda dogum odasıydı o kadar soguk geldıkı.. nasıl olacak hiççç bilmiyorum çok uzak gelıyo ama sayılı gun kaldıı..son anda dogumakdan vaazgeçiçem sanırım:))
evet canım topikte kız da az ne yapacaz bilmem :))
elifinde göstermiyo bi tülü bugün gidecekti sanırım bi gelsede baksak belli oldumu diye..kaydirigubbakcemile2
hamileliğimde iyi gidiyo canım aşı vuruldum bugün ama hala hissetmiyorum bebeğimi bikaç gün önce sanki hissettim gibi geldi 2 gündür tık yok benim oğlan çok tembel olacak bide erkek çabuk hissedilir derlerdi
ıkı gun önce nts ye baglandım hemen yan tarafda dogum odasıydı o kadar soguk geldıkı.. nasıl olacak hiççç bilmiyorum çok uzak gelıyo ama sayılı gun kaldıı..son anda dogumakdan vaazgeçiçem sanırım:))
senın yıne dunden berı benım şimiden şişiyo ayakda fazla kalınca pöff..eşimde hiç anlamıyo ütü işinden mcbur yapıyorum...
dogumu konuştunuzmu cnm normal olcak dımı?
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:selam anne olmak isteyen çıtırlar....bu topıc de HEP beraber sıkıntınızı sitresinizi atmak istermisiniz.....eee ne duruyosunuzzzzz buyrun bakalımmmmmm gülerek eglenere sıkıntılara meydan okuyalımmmmm:lepi:
DÜZENLI OKUMAYAN ARKADAŞLAR LıSTEDEN SıLıNMıŞTıR BıLGıNıZE...
arkadaşlar perşembe gecesi yasin okuyacak olanlar ve dua etmemızı ısteyen kişiler isimlerini ve dualarını özelime mesaj atabılırlerr....arkadaşlar yasin i şerif i perşembe gecesi saat 22:00 da hep beraber okursak daha faydalı olacagına inanıyorum..şimdiden teşekkürler agzınıza sağlık....
YASıN ı ŞERıF OKUDUKTAN SONRA DUA EDECEGIMIZ ARKADAŞLARIMIZIN ıSıMLERı VE DUALARI:Saruboceq:
CEYLAN: "bu kez bebegını saglıklı bır şekilde kucagına almak istiyor ve kayınvalıdesı için şifa duası istiyor":Saruboceq:
AYŞEGÜL:" saglıklı sıhhatli bir bebiş ve hayırlı bir gelecek istiyor":Saruboceq:
FATMA: ''sağlıklı ve hayırlı bi oğlu olsun istiyor'':Saruboceq:
SERAP: " Allahdan hayırlı bır sonuç ve bebişinın tez zamanda gelmesını istiyor":Saruboceq:
TUBA: "bekar oldugu için rabbim karşısına hayırlı bır insan çıkarsın inş ailesi için de hidayet istiyor.":Saruboceq:
PELıN: "saglıklı bir bebiş istiyor":Saruboceq:
DıLAY: " bebegını aklı bedenı saglıklı bı sekılde kucagına almak ıstıyor annesı için acil şifa istiyor ":Saruboceq:
EYLEM:"sağlıklı bir bebek sorunsuz bir hamilelik istiyor :Saruboceq:
YASEMIN: "kolayca hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirip,hayırlı ,akli ve bedeni sağlıklı bır bebiş kcagına almak istiyor":Saruboceq:
S&U: "saglıkla bebeğini kucagına almak istiyor":Saruboceq:
ELıF: "hamiş kalıp hayırlı ve saglıklı bır bebiş istiyor":Saruboceq:
DıLEK:" Allah'tan doğal yollarla en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı bir evlat istiyor":Saruboceq:
ASNıL: "saglıkla gelecek hayırlı bır evlat istiyor" :Saruboceq:
OAYDINER:"Rabbim,den sağlıklı ve ömürlü bir bebek nasip etmesini istiyor":Saruboceq:
GÜLDEŞEKER:" hayırlı sağlıklı bi bebiş istiyor":Saruboceq:
TOSTı:"hayırlı bir evlat sorunsuz bir hamileleik istiyor":Saruboceq:
MELTEM:"rabbimden huzur, hayırlı ve sağlıklı bebekler istiyor":Saruboceq:
EDA:" sağlıklı bir şekilde hamile kalmak ve mutluluğunun hiç bozulmamasını istiyor":Saruboceq:
NAZAN:"saglıklı akıllı vatana millete ,annesine babasına hayırlı bir evlat istiyor":Saruboceq:
elifffff kızzz nirdesin sennn
noldu gittin mi dr a gösterdimi bebiş
misafir hazırlığındaydım giremedim canım yaa göstermedi yine velet
bi gelsin popişine popişine vurcam kaydirigubbakcemile3
aşı için de uğradım sağlık ocağına 20.haftada gel randevuya gerek yok dedi
ordaki kadın değişmiş eskisi çok tatlı we bilgiliydi bunun bişiyden anladığı yok inşallah doğru yönlendirmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?