Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ıkı gun önce nts ye baglandım hemen yan tarafda dogum odasıydı o kadar soguk geldıkı.. nasıl olacak hiççç bilmiyorum çok uzak gelıyo ama sayılı gun kaldıı..son anda dogumakdan vaazgeçiçem sanırım:))

ay şimdi gördümm hayatım oğlun oluyomuşşşşşşş ooo erkes irkekk doğuruyooo nohut kızınaaa talip çok kızz zemuszemus

evet canım topikte kız da az ne yapacaz bilmem :))
elifinde göstermiyo bi tülü bugün gidecekti sanırım bi gelsede baksak belli oldumu diye..kaydirigubbakcemile2

hamileliğimde iyi gidiyo canım aşı vuruldum bugün ama hala hissetmiyorum bebeğimi bikaç gün önce sanki hissettim gibi geldi 2 gündür tık yok benim oğlan çok tembel olacak bide erkek çabuk hissedilir derlerdi

nohuttta gelmiş h.g canımmm
sen doğumdan vazgeçsende bebişin vazgeçeceğini sanmıyorum :))geri saymaya başladın artık
bu sıcaklarda allah yardım etsin yaa bende bi deli cesareti var şimdiden ama bebiş büyüdükce bakalım devamı gelecek miguclubacismile

öle bi şansımızz yok kızz dimii girmiş onlar oraya çıkacaklarr elbettt benm belli değil daha cnmm dr kesin bişi sölemıyo ben normal istiyorum die son ana kadr beklıycez heralde benimmkii biraz dandikk yatıyoo son zmanda dönmesse sezaryan olckmış

en nett beşinci aydan sonra belli oluyo cnmm korkmaa ileri doğruuu görücen hepsinii bide ilk hamileliklerde biraz geç anlaşılıyomuşş şimdi benimki yerınde durmuyoo hele göğüslerimin altında toplanıyoo o zaman çok rahatsız edici oluyolar

seni neden ona bağladılarki bana öle bişi yapılmadı hiçç son zamanda yapılmıyomu o evet doğumhane çok soğuk oluyomuş hangi arkdşım doğum yaptıysa omuzları tutuldu

senın yıne dunden berı benım şimiden şişiyo ayakda fazla kalınca pöff..eşimde hiç anlamıyo ütü işinden mcbur yapıyorum...
dogumu konuştunuzmu cnm normal olcak dımı?

seninki sadece ütüdenmi anlamıyo benmki hiç bişiden anlamıyo herişi ben yapıyom adam sabah çıkıp gece geç gelıyooo vakit olmuyo zaten ona iş yapmaya

1.700 cnm benımkı ama 13 de kontrol var kesın sölerler o zaman....bu arada benım kocam hiç hiç bişi den anlamazzz sabah giyecegi kıyafetlerı bıle ben uydurmak zorunda kalıyorum o kadar yanı düşün...sadece ben söleyınce yapmaya çalışır işte ne kadar yapabılırsee artık

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

GGÜÜÜNAAYDIN kızlarrr. aşıladan sonra jel kullandınızmı cnm.ben kullanıyorum şuan idrarını yaparken yanma sızlama oluyormuydu sende..
akşamları yanma dayanılmaz seviyede oluyor.eşimle gülüşüyoruz..dedimki: beklenen gün gelecekse çekilen acılar kkutsaldır deilmi aşkım dedim..
sonucu güzel olsunda insaallah ben razıyım dayanırım.
yeterkii melegim gelsin insaallah

kızlar dua günü bugun hepinizi dualarımızın kabulü için yasin okumaya davet ediyorum ben gündüz okuyacam saat 12 de sizlerde müsaitseniz gelin birlikte okuyalım.
akşamda saat 10 da hep birlikte dualarımızla Allaha yalvaralım.

Herkeze Tünaydınnnnnnnnnn....
Dün gece eşim diyorki 35 'e kadar yolun var yaşın küçük
istersem senden bebek yaparsın.... Beyfendinin canı isteyince söyleyecekmiş bana :roflol:
35 de çocuk bakmak mı akannehir akannehir amanııın akannehir
30 olmadan doğması lazım yaaaaaaaaaaaaaazemuszemus

kızlar ben rejime bağladım gene...porsiyonları azalttım çünkü 58 kilo olmuşum..
bes 2 ayda 3 kilo almışım klava:klava:klava:

Selam kızlaar
patikim hani herşeyimiz benziyodu ya bebişlerin uyuzluğu da benziyo sanırım salı akşamüstü gittim
yine başaşağı ters V şeklinde yatıyodu ellerini ayaklarını tepiştiriyodu ama doktor ne kadar dürttüyse pozisyon değiştirmedi
çatlatacak bizi meraktan her doktora gidişimden sonra bisürü kişi arıyo hepsine yine göstermedi demekten fenalık geldi
millet bide anlamıyo yok doktorummu dandikmiş yok benmi biliyoda söylemiyomuşum
bi belli olsa rahatlasak 28 ağustosa randewu werdi 3 hafta daha bekliicez bakalım
dün akşam da misafirim vardı iki gündür diş ağrım eşliğinde temizlik we mama hazırlıkları yaptım
neyse onu da atlattım kaynım we elti adayım geldi ilk kez bide eşiminle kaynımın ortak arkadaşları
öyle bi yorulmuşum ki daha yeni uyandım o da açlığımdan, karnım acıkmasa kalkmaya niyetim yoktu
ay ne çok yazdım özledim yaa sohbetlerimizi

elifffff kızzz nirdesin sennn
noldu gittin mi dr a gösterdimi bebiş

misafir hazırlığındaydım giremedim canım yaa göstermedi yine velet
bi gelsin popişine popişine vurcam kaydirigubbakcemile3
aşı için de uğradım sağlık ocağına 20.haftada gel randevuya gerek yok dedi
ordaki kadın değişmiş eskisi çok tatlı we bilgiliydi bunun bişiyden anladığı yok inşallah doğru yönlendirmiştir

bu sıcakta misafirde ağırlanmaz
ah canım yaa tam sırmalık totosu çok nazlı olacak :))
bende dün vuruldum aşımı 18. haftam bitmişti
dr 20 ci hafta demişti doğru yani 20 ci hafta endişelenme
beni erken çağırdılar biraz dr uma sordum srun olmaz diyince gittim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…