Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay evet bu sıcakta fırın başında durmak çok fenaydı
şaka maka bizde tablonun yarısına geldik gibi artık hazırlıklara başlamak istiyorumm
sen bişiyler aldınmı? Annemler artık cinsiyeti beklersek geç kalırız deyip sarı yeşil turuncu fln hırka imalatına başlayalım dediler son gidişimden sonra
böyle göstermeyince benimde hevesim kaçtı gidip alternatif renk de alasım gelmiyo
ramazan sonunda mecburen başlarım heralde ozamana kadar da göstermesse kendi bilir napiim

evet canım yaa diyorum tam yarısı olacak 1 hafta sonra
ben bişi almadım daha ufak tefek tulumlar falan alacam ama çok hevesim varda büyük şeyleri ankaradan almayı düşünüyorum orda büyük bebe mağazaları var kurban bayramında gitmeyi düşünyoruz ozamanda baya büyümüş olur bebişim hemen hepsini tamamlayıp gelirim dedim ama hayırlısı bakalım..
örülecek şeylerede benimkiler başlamadı daha hiç öyle bişi demedi annem
yetişir ya beklesinler gelecek randevuyu zaten küçücük şeyler hemen örüverirler :asigim:

Ankarada e-bebek mağazası var internet sitesinden takip ediyorum ben kampanyaları fln oluyo
bende büyük kalem ürünleri ordan almayı düşünüyorum bebek arabası-oto koltuğu- ana kucağı, belki oyun halısı gibi
bide kendim için de bikaç ürün beğendim
sürekli hediye çeki kampanyaları fln oluyo taksit de yapıyolar aldığın ürünlerin garantisi oluyo
istanbulda da var o mağaza geçen sefer anneme gittiğimde uğramıştım

ay elüfümmmmmmmmm yaaa dimek gene göstermedi veletinnn valla kız bu kadarmı olurrr yatışları bile bbenzıyo seninkide inat olckk ne kadar vurursa vursunnn dr tınlamıyo benmkide istifinii bile bozmuyo vallaa ay bende bgn hiç ii değilim kötü hissedıyorum kendimiiii işlerde çokk 2 gün kayınvalide kesme yaptı ordaydım yarınn tatlı yapalım diyoo kaç tepsi yapçaz tahmın edemıyorumm ctesi görmce gelip camlarını silcekmişş hergüne bi işş varrr ramazana kadr kolaylıyalım dıo ramazana sarkıcak gene ama ptesi tarhana çıkarılck ayaklarım şişiyoooo öfff öff

gostermedımı yıne..allah allah..kız mı erkek mı acep...
of patıgım..sen yat evden cıkma ya..zaten sıcaklar cok fena..ne ısı bu yaw.
normalde yardım edılırde sen artık son ayında hamılesın..evde yat dınlen...

ggüünaayydın kızzllaaar hayırlıı cumalarr.Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin insaallah.

bende 2 gunlugune anneme gıdıyorum...
kendınıze ıyı bakın...
kocışım ayvalıka gıdıyor..ben 10 gun once kayınvaldemdeydım..yıne gıtmek ıstemedım...bende akçaya anneme geçıyorum..
bu arada son 4 gundur eşim iş çıkısı denıze goturuyor bızı..
kendısı dalıyor zıpkınla..emır yuzuyor..kumla oynuyor..bende kös kös guneslenıyorum...denıze gırmeye korkuyommm...mıkrop falan kaparmıyım dıyerektenn..:sinifsinif:

o mağazayı eltimde demişti bana Ankaradakide çok büyükmüş zaten mutlaka bak diye gidicem inşallahh

off çok sıcak yaa neolacak halimizz

en öay ne güzeel kayınvaliden ayrı bi tatil yerinde, sen öyle, annen öyle
ne kadar şanslısın canım yaa tadını çıkar
ben girdim denize ama kalabalık we bulanık gözüktüğünde değil tabiiki

o mağazayı eltimde demişti bana Ankaradakide çok büyükmüş zaten mutlaka bak diye gidicem inşallahh

off çok sıcak yaa neolacak halimizz

ewet canım bak mutlaka, hattaa internetten de modellerine,özelliklerine, fiyatlarına göz atabilirsin neye ne kadar bütçe gerektiği belli olur en azından
sorma yanıyoruz napıcaz bilmiyorum ağustosu da atlatsak belki hafifler
bide benim dişim iyice kötüleşti dün gece sabah 5te fln yattım
bütün gece uyutmadı ağrıdan ağlattı dişçiye gitmem şart oldu sanırım eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…