- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.861
bu sıcakta misafirde ağırlanmaz
ah canım yaa tam sırmalık totosu çok nazlı olacak :))
bende dün vuruldum aşımı 18. haftam bitmişti
dr 20 ci hafta demişti doğru yani 20 ci hafta endişelenme
beni erken çağırdılar biraz dr uma sordum srun olmaz diyince gittim bende..
ay evet bu sıcakta fırın başında durmak çok fenaydı
şaka maka bizde tablonun yarısına geldik gibi artık hazırlıklara başlamak istiyorumm
sen bişiyler aldınmı? Annemler artık cinsiyeti beklersek geç kalırız deyip sarı yeşil turuncu fln hırka imalatına başlayalım dediler son gidişimden sonra
böyle göstermeyince benimde hevesim kaçtı gidip alternatif renk de alasım gelmiyo
ramazan sonunda mecburen başlarım heralde ozamana kadar da göstermesse kendi bilir napiim
evet canım yaa diyorum tam yarısı olacak 1 hafta sonra
ben bişi almadım daha ufak tefek tulumlar falan alacam ama çok hevesim varda büyük şeyleri ankaradan almayı düşünüyorum orda büyük bebe mağazaları var kurban bayramında gitmeyi düşünyoruz ozamanda baya büyümüş olur bebişim hemen hepsini tamamlayıp gelirim dedim ama hayırlısı bakalım..
örülecek şeylerede benimkiler başlamadı daha hiç öyle bişi demedi annem
yetişir ya beklesinler gelecek randevuyu zaten küçücük şeyler hemen örüverirler :asigim:
gostermedımı yıne..allah allah..kız mı erkek mı acep...Selam kızlaar
patikim hani herşeyimiz benziyodu ya bebişlerin uyuzluğu da benziyo sanırım salı akşamüstü gittim
yine başaşağı ters V şeklinde yatıyodu ellerini ayaklarını tepiştiriyodu ama doktor ne kadar dürttüyse pozisyon değiştirmedi
çatlatacak bizi meraktan her doktora gidişimden sonra bisürü kişi arıyo hepsine yine göstermedi demekten fenalık geldi
millet bide anlamıyo yok doktorummu dandikmiş yok benmi biliyoda söylemiyomuşum
bi belli olsa rahatlasak 28 ağustosa randewu werdi 3 hafta daha bekliicez bakalım
dün akşam da misafirim vardı iki gündür diş ağrım eşliğinde temizlik we mama hazırlıkları yaptım
neyse onu da atlattım kaynım we elti adayım geldi ilk kez bide eşiminle kaynımın ortak arkadaşları
öyle bi yorulmuşum ki daha yeni uyandım o da açlığımdan, karnım acıkmasa kalkmaya niyetim yoktu
ay ne çok yazdım özledim yaa sohbetlerimizi
of patıgım..sen yat evden cıkma ya..zaten sıcaklar cok fena..ne ısı bu yaw.ay elüfümmmmmmmmm yaaa dimek gene göstermedi veletinnn valla kız bu kadarmı olurrr yatışları bile bbenzıyo seninkide inat olckk ne kadar vurursa vursunnn dr tınlamıyo benmkide istifinii bile bozmuyo vallaa ay bende bgn hiç ii değilim kötü hissedıyorum kendimiiii işlerde çokk 2 gün kayınvalide kesme yaptı ordaydım yarınn tatlı yapalım diyoo kaç tepsi yapçaz tahmın edemıyorumm ctesi görmce gelip camlarını silcekmişş hergüne bi işş varrr ramazana kadr kolaylıyalım dıo ramazana sarkıcak gene ama ptesi tarhana çıkarılck ayaklarım şişiyoooo öfff öff
hayırlı cumalar kızlarr,biz yazlığa gidiyoruz birazdan p.tesi görüşürük..herkes kendisine bebeişlerine ii baksınn
Ankarada e-bebek mağazası var internet sitesinden takip ediyorum ben kampanyaları fln oluyo
bende büyük kalem ürünleri ordan almayı düşünüyorum bebek arabası-oto koltuğu- ana kucağı, belki oyun halısı gibi
bide kendim için de bikaç ürün beğendim
sürekli hediye çeki kampanyaları fln oluyo taksit de yapıyolar aldığın ürünlerin garantisi oluyo
istanbulda da var o mağaza geçen sefer anneme gittiğimde uğramıştım
bende 2 gunlugune anneme gıdıyorum...
kendınıze ıyı bakın...
kocışım ayvalıka gıdıyor..ben 10 gun once kayınvaldemdeydım..yıne gıtmek ıstemedım...bende akçaya anneme geçıyorum..
bu arada son 4 gundur eşim iş çıkısı denıze goturuyor bızı..
kendısı dalıyor zıpkınla..emır yuzuyor..kumla oynuyor..bende kös kös guneslenıyorum...denıze gırmeye korkuyommm...mıkrop falan kaparmıyım dıyerektenn..:sinifsinif:
o mağazayı eltimde demişti bana Ankaradakide çok büyükmüş zaten mutlaka bak diye gidicem inşallahh
off çok sıcak yaa neolacak halimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?