- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.881
geçmiş olsun elifcim diş ağrısı çok fena yaa
baktır bencede çabucak
elif geçmedimii dahaa dişinnn akannehir
geçmiyooo yemek zor yiiyorum sol taraf komple iptal
bi diş hepsine vuruyo muhtemelen
biz çarşıya çıkıyoruz esrayla maaşını aldı alışweriş yapçakmış
elbise ayakkabı fln bakças sonrada oriona gideris
off tabanlara kuvvet bana inşallah çarşıda çok oyalanmaz
ay cnm benim tahmın edebılıyorummm diş ağrısı çuk zor benmde ağrıdı tatlı yaptığımız gün çokk minosette bı yere kadrr çok etkili gelmıyo son ayımıda geçirsem rahat rahat allhyardımcın olsn senindee oo dimek gezmeye gidiyonuzz ama çuk sıcak yaaa dikkat et
geldik nihaayet orionu kapadık sempatiksalakcinni
ayaklarıma kara sular indi resmen bide yemek yemeden gittim öldüm açlıktan hemen saldırıp atıştırdım cokacimcoook
ohh iyi gezmişiniz vallaa bende istiyodum bu gece ama araba yoktu geç geldi annemler sonrada halılara niyet ettik onları yıkadıkkk son ay çok yoğun geçiyo valla işler hiç bitmiyooo gerççi benim kayınvalide vardıyede bitmiyo onun kışlık telaşı benim işlerimm öff öffff neler aldınız bakalımmm esra hanıma
hayırlı haftalar arkadaşlarr
yok artık bide halı mı yıkadınız yaaa kafamçokkarıştı
arkadaşının düğünü olcek abiye elbise, ayakkabı,bluz...
kardişim bana da bi babet aldı yeni işinden ilk maaşını almış sempatiksalakcinni
bide ew için alışweriş yaptık
ayy ewe geldim bi yemişim ki sorma şimdi de uyku tutmuyo şişkinlikten mide bulantısından
markette ne gördüysem canım istedi, peşpeşe de yemeye kalkınca çok fena yaptı
he yıkadıkkk gerçi onlar yıkadı ben baktımm ohhh esra iiiyi para harcamışşş sende kapmışınn avantanı güle güle giyinnn ay bilseydım girceğini çıkmazdım benide uyku tutmadı ikiye kadar gezındım evin içinde açmadım pc yi kimse yoktur die
slmm kızlarrr nabersınızzzz
canım...buralarda çok yakınım artık anneme kayınvalıdeme..en öay ne güzeel kayınvaliden ayrı bi tatil yerinde, sen öyle, annen öyle
ne kadar şanslısın canım yaa tadını çıkar
ben girdim denize ama kalabalık we bulanık gözüktüğünde değil tabiiki
allah hayırlısını nasıp etsın canım..gonlune gore olur ınşallah...hamişşleerr banada dua edin çarşamba test günüm
sen nerelerdesın canım...nasıl gıdıyor..neden gıremıyorsun artık...ozledık senııı..slmm kızlarrr nabersınızzzz
allah şıfa versın canım pınar bebege..kızlar ben sizden dua isteyeceğim:
Eşimin dayısının torunu var 1,5 yaşında çocuk doğduğundan beri sıkıntılı annesi hastanenin radyasyon kısmında çalışıyordu hamileyken orda çalışmasa da vücuda radyosyon yerleşmiş bebeği etkiledi doğar doğmaz beyin ameliyatı oldu yaşamaz dediler hala yaşıyor ama oturamıyor kalkamıyor en son kontrolde doktorlar beyni gelişmiyor demişler.Aile perişan halde.
Bunu anlatmamın sebebi sizleri üzmek değil kızlar ama PINAR bebek için hepinizden dua istiyorum kızlar hamilelerin duaları kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?