Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

elif geçmedimii dahaa dişinnn akannehir

geçmiyooo yemek zor yiiyorum sol taraf komple iptal
bi diş hepsine vuruyo muhtemelen
biz çarşıya çıkıyoruz esrayla maaşını aldı alışweriş yapçakmış
elbise ayakkabı fln bakças sonrada oriona gideris
off tabanlara kuvvet bana inşallah çarşıda çok oyalanmaz

ay cnm benim tahmın edebılıyorummm diş ağrısı çuk zor benmde ağrıdı tatlı yaptığımız gün çokk minosette bı yere kadrr çok etkili gelmıyo son ayımıda geçirsem rahat rahat allhyardımcın olsn senindee oo dimek gezmeye gidiyonuzz ama çuk sıcak yaaa dikkat et

geldik nihaayet orionu kapadık sempatiksalakcinni
ayaklarıma kara sular indi resmen bide yemek yemeden gittim öldüm açlıktan hemen saldırıp atıştırdım cokacimcoook

geldik nihaayet orionu kapadık sempatiksalakcinni
ayaklarıma kara sular indi resmen bide yemek yemeden gittim öldüm açlıktan hemen saldırıp atıştırdım cokacimcoook

ohh iyi gezmişiniz vallaa bende istiyodum bu gece ama araba yoktu geç geldi annemler sonrada halılara niyet ettik onları yıkadıkkk son ay çok yoğun geçiyo valla işler hiç bitmiyooo gerççi benim kayınvalide vardıyede bitmiyo onun kışlık telaşı benim işlerimm öff öffff neler aldınız bakalımmm esra hanıma

yok artık bide halı mı yıkadınız yaaa kafamçokkarıştı
arkadaşının düğünü olcek abiye elbise, ayakkabı,bluz...
kardişim bana da bi babet aldı yeni işinden ilk maaşını almış sempatiksalakcinni
bide ew için alışweriş yaptık
ayy ewe geldim bi yemişim ki sorma şimdi de uyku tutmuyo şişkinlikten mide bulantısından
markette ne gördüysem canım istedi, peşpeşe de yemeye kalkınca çok fena yaptı

he yıkadıkkk gerçi onlar yıkadı ben baktımm ohhh esra iiiyi para harcamışşş sende kapmışınn avantanı güle güle giyinnn ay bilseydım girceğini çıkmazdım benide uyku tutmadı ikiye kadar gezındım evin içinde açmadım pc yi kimse yoktur die

ay ewet yaa tam ben geldim sen çıktın sinir oldum aynen bende ewde dolanıp durdum
gürültü yapmiim die tw fln da açmadım

kızlar ben sizden dua isteyeceğim:
Eşimin dayısının torunu var 1,5 yaşında çocuk doğduğundan beri sıkıntılı annesi hastanenin radyasyon kısmında çalışıyordu hamileyken orda çalışmasa da vücuda radyosyon yerleşmiş bebeği etkiledi doğar doğmaz beyin ameliyatı oldu yaşamaz dediler hala yaşıyor ama oturamıyor kalkamıyor en son kontrolde doktorlar beyni gelişmiyor demişler.Aile perişan halde.
Bunu anlatmamın sebebi sizleri üzmek değil kızlar ama PINAR bebek için hepinizden dua istiyorum kızlar hamilelerin duaları kabul olur.

canım...buralarda çok yakınım artık anneme kayınvalıdeme..
senıde beklerım ..sende gel....akçayı cok sevıyorsun bılıyorummm...

hamişşleerr banada dua edin çarşamba test günüm
allah hayırlısını nasıp etsın canım..gonlune gore olur ınşallah...

slmm kızlarrr nabersınızzzz
sen nerelerdesın canım...nasıl gıdıyor..neden gıremıyorsun artık...ozledık senııı..

allah şıfa versın canım pınar bebege..
allah tum hastalara sıfa versın...inşallah saglıgına kavusur canım..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…