- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.901
ay kımse gelmemıs..
ben yazayım barı...
gunaydınnn...
guzel bır gun dılıyorum herkese..
patık naptın kuzum..dogurdun mu yoksa...opuyorumnanaktan
günaydın şekerimm yokk kuzum doğurmadım dün gittim dr yee normal doğum istiyomya benn beklıycez dedi herşey yolundaymışş ama akşam çok ağrım oldu bebişimde 2870 gr olmş
ıyı akşamla kızlar...
öncelıkle hepınıze hayırlı ramazanlar diliyorum..bu yıl oruç tutamamanın buruklugu var içimde malesef
bugun benım de muayene gunumdu gittim ve malsef ısrarla normal dogum ıstememe ragmen dr mumkun olmyacagını plesentanın şagı ya yerleştıgını söyledi ve bu haftdan sonra yukarı çıkması mucize olurmuş..umarım son dakıkada istedigim olur olmazsada eylul 20 gibi mecburı sezeryan olacagım...haberdar etmek istedimçok öpüyorum hepınızı allaha emanet olunn
günaydın şekerimm yokk kuzum doğurmadım dün gittim dr yee normal doğum istiyomya benn beklıycez dedi herşey yolundaymışş ama akşam çok ağrım oldu bebişimde 2870 gr olmş
Ne ağrısı kızz ben istanbuldayken doğuriim deme sakın sempatiksalakcinni
uff dişçiye gittim nihayet kanal tedavisi çıktı bahtıma mafoldumben
oyup ilaç koydu 10 gün sonra tekrar gidicem aaah ahh
ıyı akşamla kızlar...
öncelıkle hepınıze hayırlı ramazanlar diliyorum..bu yıl oruç tutamamanın buruklugu var içimde malesef
bugun benım de muayene gunumdu gittim ve malsef ısrarla normal dogum ıstememe ragmen dr mumkun olmyacagını plesentanın şagı ya yerleştıgını söyledi ve bu haftdan sonra yukarı çıkması mucize olurmuş..umarım son dakıkada istedigim olur olmazsada eylul 20 gibi mecburı sezeryan olacagım...haberdar etmek istedimçok öpüyorum hepınızı allaha emanet olunn
evet cnm tabıkı hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun ama kenımı normal doguma çok şartlamıştım..sezeryanın negatıflerı sonradan çok yaşanıyor malesef..ama hayırlısı...nohutummm sanada hayırlı ramazanlarr evet bu sene hamişlik yüzünden oruçlarımız kaldı ama rabbim görüyoo sonuçtaa demek sezaryan olman gereklii olsun üzülme yeterki kızını sağ salim kucağına alll bende şimdi norml istiyorum benim dr de denıyebilirsin dedi ama kısmet yınee herşey hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsn
canım benım..herseyın hayırlısı..olsun..saglıkla gelsın yeter kı..kaydirigubbakcemile5
asagıda cızelgende 10 ekım 2010 dogum tarıhı galıba..
doktor eylul 20 demıs..20 gun once mı almayı dusunuyor doktorun nohutcum...
artık agrıların olması normal canım..
hatta doguma 10 gun kala yalancı dogumagrıları olurmus..
bende olmamsıtı ama bazılarında oluyor...
doktora gııdınce doktor eve gonderıyor..sonra takıbınde 10-15 gun ıçınde dogum oluyor..
dogum sancısı çok farklı..hiç yasanmamıs bır agrı oldugu ıçın hemen anlardsınn..
bebegın kocaman olmus bırsencım..doguma kadar kaç kılo olur acaba..
evet normalmişşş kuzumm biizm burda ay borusu deniliyomuşş hatta ayy bana küçük gelıyo dilekkk daha 3 kilo bile olmamışş ee bide biliyosunnn 200 gr falan oynama oluyomuşş hayırlısı artık canı içinde oılsunda önmli olan
canım benım...sezeryanlada hemen ayaga kalkan var..hıç agrısız..az agrısız gecıren var...evet cnm tabıkı hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun ama kenımı normal doguma çok şartlamıştım..sezeryanın negatıflerı sonradan çok yaşanıyor malesef..ama hayırlısı...
senın de çok az kaldı ne güzel yaaa...inşallah normal dogum olur cnm daha saglıklı netıcede...benım kız biraz iriymiş iki dr un kanısına göre bu nedenle normal dogum olmaması belkıde sevındırıcı dıyorum..netcede böle karnımı diger türlüde başka yeri kesicekler:)) öyle yada böle kesılmeye mahkumum sanırım:)) hayırşısı hakkımızdan cnm
amın cnm tabi saglıklı olsun da o ben bi şekilde o süreci atlatırım rbbımın izni ile...
cnm 20 sinden sonra herhangi bir gün sanırım içerde ne kadar tutma sansı olursa o kadar tutacak dr...bakalım işte eylül 2 de kontrol var kesınleşecekmış herşey..
nohutum bebiş iri olsada zayıf olsadaaa kesiyolarrrr heryeri kuşumm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?