- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.921
bırsen...ay borusu ne kuzun..anlamadım ...
kuşum ıyı kılosu...doguma kadar 3.250 olur sanırım..
olsun saglıklı olsun zayıf olsun..3250 olsa fenamı kız bırsen..daha ne olsun..kaydirigubbakcemile5
ısım kesınlestımı bebegının..eymen koyucan demı ısmını...
kızkardesımınde oglu oluyor..oda eymen koyucakmıs...oda 5 aylık hamıle...hemen buldu ısmı..şimdı rahat...
ılk adı kayınpederının ısmı olucak..yaşar eymen...opuyorumnanaktan
optum bırsen..gelısmmelerden haberdar et kuşum..
ayyy ne güzel doğum heyecanı sarmış sizii
nohutum üzülme canım seninde dediğin gibi hayırlısı olsun ikisininde eksileri artıları var..
birsen bende 3 200 doğmuşum canım :)) annem öyle der inş. çok bekletmez oğluşun..
Nohudum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah en sağlıklı şekilde atlatırız
patiim tembihledinmi seninkilere bana haber etsinler diye sempatiksalakcinni
ettimm kız etmemmiii eşime söledim kayınvalideme de söledimmm opuyorumnanaktan
kimsecikler yok yineee
aaa ne güzel canım yaaa çok slm söylee
gördüm seni orda seslendim hatta ama yakalayamadım
dişin ne alemde başladımı kanal tedavisi
heee.dilekçiğimmm bizim köyde 9 aya girildiğinde ağrılar oluyomuşya ona ay borusu deniliyomş yöresel bi tabirr 3250 normal cnm inş o kadan olur isim babası utku istiyo yiğenlerimde utku istiyo bende eymen istiyorum eymen utku koyucaz heralde kardeşininkide hayırlı olsn bi eymende size gelicek demekkiii sen düşündünmüü isimm siz abiye uydurursunuz doğurana kaaa burdayımm kuşum merak etme doğurduğumdada elif haberdar eder sizi :içelim:
ooo gıttın mı ne guselllben buralardayım canıım ocak annelerini okuyodum maşallah orası da bizim eski topik gibi yetişmek zor
birsene gitçem ben bugün oturmaya ayy hertaraf bebiş cicisi olcek ne güzel zemuszemus
serappp sanada ıyı haftalar canımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanSelam kızçeler hayırlı haftalarr :)))))))))))
canım..sen mesajını bırak..bız okuruz..kımse kımseyı bulamıyor...merhaba kizlar..ne zaman gelsem kimsecikleri bulamiorum yaa(
Dileeeek napıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?