Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dilekçiğimmm bizim köyde 9 aya girildiğinde ağrılar oluyomuşya ona ay borusu deniliyomş yöresel bi tabirr 3250 normal cnm inş o kadan olur isim babası utku istiyo yiğenlerimde utku istiyo bende eymen istiyorum eymen utku koyucaz heralde kardeşininkide hayırlı olsn bi eymende size gelicek demekkiii sen düşündünmüü isimm siz abiye uydurursunuz doğurana kaaa burdayımm kuşum merak etme doğurduğumdada elif haberdar eder sizi :içelim:

ayyy ne güzel doğum heyecanı sarmış sizii

nohutum üzülme canım seninde dediğin gibi hayırlısı olsun ikisininde eksileri artıları var..

birsen bende 3 200 doğmuşum canım :)) annem öyle der inş. çok bekletmez oğluşun..

cnm benimm allh sizede göstersinn bu günleri inş ama inan çok stresliii geçiyooo dimek 3200 doğmuşunn maşallh inşş benimkide o civarlarda olurrr

Nohudum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah en sağlıklı şekilde atlatırız
patiim tembihledinmi seninkilere bana haber etsinler diye sempatiksalakcinni

Ceylancım hayırlısı olsun

birsenciğim sağlıklıysa problem yapma ben 3000 kilo doğmuşum bide annemde albüm varmış buruşuk bişimişim :)))))))))))))

aaa ne güzel canım yaaa çok slm söylee

gördüm seni orda seslendim hatta ama yakalayamadım

dişin ne alemde başladımı kanal tedavisi

Söylerim bende gördüm yazmışsın ama başka elif üstüne alınmış tuhaf olmasın die ses etmedim kaydirigubbakcemile3
ewet başladı ne yazıkki içini oyup sinir öldürücü ilaç koydu haftaya tekrar gidicem sinirlerini alıcak ıyyy
bukadarına da şükrediyorum mecburen en azından tek diş çıktı
sen napıyosun canım

heee.
ay borusu o dimekkii...
canım ben ısım bulamıyorum..hıç aklıma ısım gelmıyor..

ben buralardayım canıım ocak annelerini okuyodum maşallah orası da bizim eski topik gibi yetişmek zor
birsene gitçem ben bugün oturmaya ayy hertaraf bebiş cicisi olcek ne güzel zemuszemus
ooo gıttın mı ne guselll
Selam kızçeler hayırlı haftalarr :)))))))))))
serappp sanada ıyı haftalar canımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

merhaba kizlar..ne zaman gelsem kimsecikleri bulamiorum yaa (
canım..sen mesajını bırak..bız okuruz..kımse kımseyı bulamıyor...

kızlar...
ben gecen cuma bıraz rahatsızlandım..sankı az kan gordum...
canım sıkıldı..
haftasonu doktora gıtmedım..hastahanede acıl, evde ıstırahat dıyor..
yattım..bırsey yok gıbı...
ertesı gun ıyıydım...3 gun kayınvaldemde yattım dınlendım..
bugun doktora gıttım...az sıkayetım oldu dedım..ultrasonla baktı..
bır problem yok dedı..
ayrıntılı ultrasona gonderdı..
ordada normal bırsey yok dedı...
doktorum ıstırahat ,bol su,ve agır kaldırma dedı..yıne olur ve devam ederse gel dedı..
off..neden boyle oldu bılmıyorum..ınşallah bır daha olmaz...
işte boyle arkadaslar..
sız napıyorsunuz ıyımısınız...
bebek haftasıayrıntılı ultrasonda ılerı cıktı..20+6 yazıyordu kagıtta..allah hayırlısını versın hakkımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…