Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benim çoook geçmiş olsun. dikkat etmiyormusun kendine yaa. ama maşallah haftası iyi gidiyor ağırmı kaldırdın canım. canımsın iyi bak kendine. Allahım korusun oğullarını canım. şimdi nasılsın.

Dilek geçmiş olsun canım sıkma canını bol bol dinlenirsin devamı gelmez hayırlısıyla
ben daha girmedim bu haftalarda yapılan ayrıntılı ultrasona 28inde gidicem merakla bekliyorum

sultannnn
nassın kuşum bakam sennn...nasıl gıdıyooooo

canımsın işe başladım dün gözüm açılmıyor yaa. çok oturduğumdan herhalde kasıklarımda ve belimde çok ağrı oluyor iki gündür. 1 haftadırda fazla oturduğumda yada yürüdüğümde sağ kalçamda belimden aşağı doğru ağrı oluyordu. şimdi oda çoğaldı normalmi canım yaaa. korkuyorum

canımcm...
dınlenırsem ıyıyım..ayaga kalksamda ıyıyım..ama dınlenmeden uzun sure ayakta kalmak yaramıyor bana...
yada dolaşmak...
bırde gayet ıyıydım. cuma gunu 2 wc de yıkadım..banyoyu yıkadım..çamasır suyu vs...
egıldım bukuldum ovarken..yorgunluk hıssettım..olacagımı varmış anlamadımmm
2 banyo ovmayla...bilmiyorumkismile

gittim canım yedim içtim geldim sempatiksalakcinni
hertaraf bebek cicisiydi ne güsel hepsini karıştırdım kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun nasıl gidiyo

ayy ne güzel canım yaaa. afiyet olsun canımmm yarasın kuzuna. ben napim valla işe başladım işte çok zor geldi yaaa. sen nasılsın canım bebiş nasıl

canım demek bu biraz nazlı geldi. emirde rahattın değilmi canım. bu şimdiden naz yapıyor

ayy ne güzel canım yaaa. afiyet olsun canımmm yarasın kuzuna. ben napim valla işe başladım işte çok zor geldi yaaa. sen nasılsın canım bebiş nasıl

iiyiz bizde canım günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz doktor vaktimiz gelsin die iple çekiyorum
bebişim de iyi tepinip duruyo iyice hissetmeye başladım artık çok hareketli maşallah

Dilek geçmiş olsun canım sıkma canını bol bol dinlenirsin devamı gelmez hayırlısıyla
ben daha girmedim bu haftalarda yapılan ayrıntılı ultrasona 28inde gidicem merakla bekliyorum
anladım canım...benımde ayrıntılı ultrason detaylı organ taraması degıldı...doktorum kanamanın nedenını merak ettı..ondan 5 dakıka falan baktı..detaylı ultrason yarım saat organ ıncelemesı yapıyor..benım o daha olmadı...onun ıçın ayrıca gıdıcem ınşallah bende...
gittim canım yedim içtim geldim sempatiksalakcinni
hertaraf bebek cicisiydi ne güsel hepsini karıştırdım kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun nasıl gidiyo
ohh..afıyet olsun..cıcıler dolu heryer heee...

canım...bu zamanlarda agrı normal...ılerleyen zamanlardada olucak...

iiyim canım napiim sıcaklardan mayışıp duruyorum
sağlık ocağına gitçektim aşı için ama üşendim gitmedim
pervane karşısından ayrılamıyorum

bende geçen hafta doktora gittim. 8 haftalıktı işte ayaklar havada rahaı yerindeydi yalnız dönüp duruyordu yaa. doktor zor ölçtü zor yakaladı daha doğrusu. daha şimdiden maşallah kuzuma. kocaman kafası vardı eşimde diyorki senin kafan küçük benim büyük kesin bana benziyor. doktora diyecektim ama güler diye demedim diyor ne güldüm ama yaaa

canım demek bu biraz nazlı geldi. emirde rahattın değilmi canım. bu şimdiden naz yapıyor

canım benım yaa...
çok ılgınç...
emır de 8.ayın sonuna kadar calıstım..hemıde ayaktaydım hep...
ustelık 9.ayın basında doktordan dogum ıznı almak ıçın gıttım..bana "dılek gayet ıyısın daha calışmak ıstersen çalıs..hareket ıyıdır " demıstı
ben de "yok yok artık dınlenıcem d"emıstım
sımdı bu tam tersı...
şaşırtıyor benı sıpa çocuk ya...
allahtan hayırlısını ıstıyorum...

iiyiz bizde canım günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz doktor vaktimiz gelsin die iple çekiyorum
bebişim de iyi tepinip duruyo iyice hissetmeye başladım artık çok hareketli maşallah
canım benim yaaa. bende görecekmiyim o günleri yaaa. ay nasıl heyecan yaptım şimdi. Allahım korusun yeğenimi maşallah hareketli olsun hep hissettirsin sana kendini canım. senin kızınmı olacaktı canım

canım benim rahmim ters ya ağrı fazla oluyormuş. 3 ayda dönüyormuş o zamana kadar böyle olacakmış bel ağrısı falan. canım yaa bana herkes oğlun olacak diyor. benimde içime öyle doğuyor eşimde öyle diyor. sağlıklı olsunda senin emirin gibi oğlum olsun bayılıyorum zaten.

bebekten bebeğe farkedermiş canım. demekki bu farklı geldi. cinsiyeti belli olmasa kız derdim nazlı nazlı geliyor ama erkek

yemek hazırlıklarına başladım canım ufak ufak
bu akşam kayınvaldemlerin yazlığpa gitçes kalmaya kardeşime yemek yapıp bırakıcam
benim bebişin cinsiyet haala belli diil göstermiyo velet

sağlıklı olsunda geç göstersin canım. ohh yazlıkta buz gibi oturursun şimdi. ayaklarınıda uzatırsın. denize girersin. ne güzel yaaa. kaç gün kalacaksınız canım.

canım ters oldugundan haberım yoktu..zaten o konuda hıç bılgım yoktu...senden ogrendım canım..olsun...3 ay sık dışini ..

bebekten bebeğe farkedermiş canım. demekki bu farklı geldi. cinsiyeti belli olmasa kız derdim nazlı nazlı geliyor ama erkek
evet canım ya...doktorda aynı senın gıbı soyledı..her bebek bır olmaz...
ınşallah allah gonlune gore verır sultancım....yakısıklı bır ogluşun olur..

pazar döneriz heralde yada ordan direk istanbula giderim ptesi de annemlere gitçem orda dişçi randevum war

canım gule gule gıt..güle güle gel...
guzel bebk haberlerınıde getır...
cınsıyetını gostermemıs senın sıpan elıf...
ne acaba...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…