Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sağol canım benim inşallah yaaa. ters benim o yüzden ağrı çok oluyor işte. ama olsun az kaldı 9 haftalık olduk çok şükür. bu kadar dayandım dayanırım canım yeterki sağlıkla gelsin kuzum. nelere dayandım bunamı dayanamıycam canım. öyle değilmi.

haklısın kuşummmm opuyorumnanaktan

selam kızlar umarım hepınız iyisinizdir...elifff patık dogurdugunda haberını anca senden alacagız mecburen bizi habersiz bırakmaa....öpüyorum hepınızı çokk

dilek kuşum kanaman olmuş yeni gördüm yaa çok geçmiş olsun
neyseki düzelmişş aman canım dikkat et kendine..
canım cok tesekkur ederım...dıkkat etmeye caşlısıyorum...saol arkadasım...
ceylan,birsen allah kurtarsın canlarım,dileğim geçmiş olsun kuzum..ben iyiyim adet oldum herşey yolunda bakalım..öpüyorumm
canım saol ..
adet oldun...hadı hayırlısı...
eyluldemıydı bebek planı eylem..çalısmalar eyluldemı baslıyor...:dance:

Dilek he burada yakaladım seni kuzu msnyi farketmedim kuzu yazdım bende ama çevrimdışıymışsın hehehehehe anlamıyom da

ceylan,birsen allah kurtarsın canlarım,dileğim geçmiş olsun kuzum..ben iyiyim adet oldum herşey yolunda bakalım..öpüyorumm

saol canımcım inşallah hayırlısıylaa....senın için de hayırlısı ınşallah bebemm..çalışmalara balamaya az kaldı sanırım:)
bu arada patık yok ortada dogurdumu yoksa yaa:))

iyi ne olsun kuzu yaa..bıldıgın gıbı işte..temızlık cart curt boş ugraşlar yanii..havalar biraz serınledı sankı yaa..bebişde iyi pazartesı dr gidicem işte nil hanıma yine:) oda sezeryan derse dogumu orda yapıcam kociş öle istiyo..odaları çok temızdı oranın ve ferahtı..bakalım artıkın..sen napıyonn bakem

Dilek he burada yakaladım seni kuzu msnyi farketmedim kuzu yazdım bende ama çevrimdışıymışsın hehehehehe anlamıyom da
canım..netım açılmadı..sabah noldu anlamadım..dunde gecen yıne oldu...web sayfası goruntulenemıyor dedı durdu...
kaç kez denedıgım halde..alsanaalsanasmile
ahada sımcık ıyı...

Canım napıyon iyisin demü şincik
kuşumm ıyıyımm...

hayırlısı nohutcujm..arastırmaların hızlanmıs...bakalım sezeryanmı der.normalmı.zemuszemus

büyük ihtimal sezeryan dıycek dilekcim çünküm plesenta aşşagı yerleşımlıymış
yukarı çıkma ıhtımalı %10 muş. çünkü ikra hanım kafasını plesentaya dayamışş izin vermıyo çıksın yukarı:))
yaa sen 20 haftaya girmişsin inanamıyorum ya zaman sankı çabuk geçiyo senın hamılelıgınde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…