- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.961
canım ters oldugundan haberım yoktu..zaten o konuda hıç bılgım yoktu...senden ogrendım canım..olsun...3 ay sık dışini ..
evet canım ya...doktorda aynı senın gıbı soyledı..her bebek bır olmaz...
ınşallah allah gonlune gore verır sultancım....yakısıklı bır ogluşun olur..
sağol canım benim inşallah yaaa. ters benim o yüzden ağrı çok oluyor işte. ama olsun az kaldı 9 haftalık olduk çok şükür. bu kadar dayandım dayanırım canım yeterki sağlıkla gelsin kuzum. nelere dayandım bunamı dayanamıycam canım. öyle değilmi.
selam kızlar umarım hepınız iyisinizdir...elifff patık dogurdugunda haberını anca senden alacagız mecburen bizi habersiz bırakmaa....öpüyorum hepınızı çokk
canım cok tesekkur ederım...dıkkat etmeye caşlısıyorum...saol arkadasım...dilek kuşum kanaman olmuş yeni gördüm yaa çok geçmiş olsun
neyseki düzelmişş aman canım dikkat et kendine..
canım saol ..ceylan,birsen allah kurtarsın canlarım,dileğim geçmiş olsun kuzum..ben iyiyim adet oldum herşey yolunda bakalım..öpüyorumm
ceylan,birsen allah kurtarsın canlarım,dileğim geçmiş olsun kuzum..ben iyiyim adet oldum herşey yolunda bakalım..öpüyorumm
anamm serap buralardaimişşş....
nabersınız fıstuklarr
canım..netım açılmadı..sabah noldu anlamadım..dunde gecen yıne oldu...web sayfası goruntulenemıyor dedı durdu...Dilek he burada yakaladım seni kuzu msnyi farketmedim kuzu yazdım bende ama çevrimdışıymışsın hehehehehe anlamıyom da
kuşumm ıyıyımm...Canım napıyon iyisin demü şincik
hayırlısı nohutcujm..arastırmaların hızlanmıs...bakalım sezeryanmı der.normalmı.zemuszemusiyi ne olsun kuzu yaa..bıldıgın gıbı işte..temızlık cart curt boş ugraşlar yanii..havalar biraz serınledı sankı yaa..bebişde iyi pazartesı dr gidicem işte nil hanıma yine:) oda sezeryan derse dogumu orda yapıcam kociş öle istiyo..odaları çok temızdı oranın ve ferahtı..bakalım artıkın..sen napıyonn bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?