Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kızlarrr ceylanım sana daha başka bi günaydın. doğum günün kutlu olsun canımmm. bu sene Rabbim hediyelerin en güzeli verdi kızını gönderdi. dilerim bundan sonraki hayatınızda kızın ve eşinle çok mutlu sağlıklı huzurlu uzun bi ömür yaşarsınızzz.İnşallah kızında gülerek doğar ve gülerek büyür. seni ve babasınıda hep güldürür

kuşum...ıkra ızın vermıycek anlasılan normal dogum yapmana..
olsun..herseyın hayırlısı...
once saglıkla gelsın...
canım benım hamılelık cabuk gecıyor galıba..banada oyle gelıyor sankı...
aslında 4 gun once gıttım doktora..
bızım oglan bugun aslında 21+2 oldu..
bır hafta onde gıdıyor..ama bende cızelgemı degıstırmedım...
senınde boyle olmustu ıkrada galıba..hatırlıyorum sankı boyle bırsey...
allah saglık versın bebeklerımıze..
saglıkla gelsınler ınşallah..tek dılegım bu..
optum canım..

kızlar slmmm doğurmadım daha merak etmeyın ablamlar bendeydııı ondan giremedimm öpüyorum hepinizi

oyyyyyyyyyyy
bırsennnnnnnnnnnnnnn
ayyy bende galıba dogurdu dedımmmmmmmmmmmm
hadı bakam...
dogum sancıların azar azar gelmeye basladımı buraya yaz da gıt..ben hastaneye gıdıyorum deeeeee....
bızde bol bol dua edelım sana kuşummm...

evet yaaa. bencede birsen canım bak doğumda unutma tamammı serap eylem ayşegül fatma hepsine bol bol dua et olurmu. bide hatırlarmısın karşılaştınmı bilmiyorum bebeğim01 vardı onada dua edermisin canım. Allahım fazla bekletmesin arkandan hemen onlarda güzel haberler versin. bizede kolay doğum. bizde sana doğum için dua edelim

Son düzenleme:

dilekimmm o ağrı geldiğinde buraya girebilrmiyim bilmıyorummm öle bi ortam olursa yazarım merak etme sennn sizz bana hep dua edinn şekerimmm :1hug:

canımm çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için....rabbim hepımıze mutlu bır ömür huzurlu bır hayat versn ınşallah...
hayırlısıyla gelsın de nasıl gelıyosa gelsın dıyorum artık dılegım...
dualarım sizlerle kızlarrrrrr sizinkilrde benmle olsnnn kolay bi doğum geçirimm
ahh cnm yaa senın yerıne benım kalbım küt kütt...ha dogurdu ha doguracak dıyorum..rabbım kolay dogum nasıp etsın ınşallah cnm

hayırlııı dogumlarr pembe patikkler insaallah ikinizde hayırlısıyla kurtulursunuzz cnm.dogumda edilen dualar kabul olurmuşş benim ve bütün evlat isteyenler için dua edermisin arkadaşım.

nohutlupilav nice mutlu yıllara canım.Allah yavrunla mutlu mutlusenelere çıkmanı nasip etsin

dualarım sizlerle kızlarrrrrr sizinkilrde benmle olsnnn kolay bi doğum geçirimm
amınnnn
dilekimmm o ağrı geldiğinde buraya girebilrmiyim bilmıyorummm öle bi ortam olursa yazarım merak etme sennn sizz bana hep dua edinn şekerimmm :1hug:
tamam kuşum
heyecan yapma..aklımız sende..dua edıyoruz..
hayırlııı dogumlarr pembe patikkler insaallah ikinizde hayırlısıyla kurtulursunuzz cnm.dogumda edilen dualar kabul olurmuşş benim ve bütün evlat isteyenler için dua edermisin arkadaşım.

ınşallah sende kucagına alırsın bebişini canım..ınşallah...

Ceylaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hapi börtey tuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bebemmmmmmmmmmmmmmmm

ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ Bİ HAYAT MUTLU Bİ AİLE SÜREKLİ GÜLEN PRENSESİNLE HUZUR NASİP ETSİN KUZUMMMMMMMMMMMMzemuszemus

Ceylaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hapi börtey tuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bebemmmmmmmmmmmmmmmm

ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ Bİ HAYAT MUTLU Bİ AİLE SÜREKLİ GÜLEN PRENSESİNLE HUZUR NASİP ETSİN KUZUMMMMMMMMMMMMzemuszemus
tişekkür ederim serabımmm...güzel dileklerın hepımız için geçerli olsun inşallah canım arkdaşımopuyorumnanaktan
nohutum doğum günün kutlu olsunn cnmmm akşamdan beri belim çok ağrıyo kızlarrr bu ağrılar son ay normalmiş galibaa

teşekkür ederi cnmcım:)9
ya bel agrısı tabıkı normal patıgım ben şimdiden egılıp kalkamıyorum uzun süre oturamıyorum epreşiyo hemencecık ki en fazla 10 dk sabıt oturabılıyorum...ee senın son gunlar çok normal kuzuu sıkma canını az kaldı ınşallah...prensın sana bunların hepsını unutturacakŞeniz

kızlar merhaba.....
kısmetse yakın bi zamanda internet baglatıcam eve...
ozaman eskisis gibi görüşürüz umarım..
ceylanım doğumgünün kutlu olsun bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…