- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.981
büyük ihtimal sezeryan dıycek dilekcim çünküm plesenta aşşagı yerleşımlıymış
yukarı çıkma ıhtımalı %10 muş. çünkü ikra hanım kafasını plesentaya dayamışş izin vermıyo çıksın yukarı:))
yaa sen 20 haftaya girmişsin inanamıyorum ya zaman sankı çabuk geçiyo senın hamılelıgınde...
kızlar slmmm doğurmadım daha merak etmeyınablamlar bendeydııı ondan giremedimm öpüyorum hepinizi
oyyyyyyyyyyy
bırsennnnnnnnnnnnnnn
ayyy bende galıba dogurdu dedımmmmmmmmmmmm
hadı bakam...
dogum sancıların azar azar gelmeye basladımı buraya yaz da gıt..ben hastaneye gıdıyorum deeeeee....
bızde bol bol dua edelım sana kuşummm...
oyyyyyyyyyyy
bırsennnnnnnnnnnnnnn
ayyy bende galıba dogurdu dedımmmmmmmmmmmm
hadı bakam...
dogum sancıların azar azar gelmeye basladımı buraya yaz da gıt..ben hastaneye gıdıyorum deeeeee....
bızde bol bol dua edelım sana kuşummm...
canımm çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için....rabbim hepımıze mutlu bır ömür huzurlu bır hayat versn ınşallah...günaydın kızlarrr ceylanım sana daha başka bi günaydın. doğum günün kutlu olsun canımmm. bu sene Rabbim hediyelerin en güzeli verdi kızını gönderdi. dilerim bundan sonraki hayatınızda kızın ve eşinle çok mutlu sağlıklı huzurlu uzun bi ömür yaşarsınızzz.İnşallah kızında gülerek doğar ve gülerek büyür. seni ve babasınıda hep güldürür
hayırlısıyla gelsın de nasıl gelıyosa gelsın dıyorum artık dılegım...kuşum...ıkra ızın vermıycek anlasılan normal dogum yapmana..
olsun..herseyın hayırlısı...
once saglıkla gelsın...
canım benım hamılelık cabuk gecıyor galıba..banada oyle gelıyor sankı...
aslında 4 gun once gıttım doktora..
bızım oglan bugun aslında 21+2 oldu..
bır hafta onde gıdıyor..ama bende cızelgemı degıstırmedım...
senınde boyle olmustu ıkrada galıba..hatırlıyorum sankı boyle bırsey...
allah saglık versın bebeklerımıze..
saglıkla gelsınler ınşallah..tek dılegım bu..
optum canım..
ahh cnm yaa senın yerıne benım kalbım küt kütt...ha dogurdu ha doguracak dıyorum..rabbım kolay dogum nasıp etsın ınşallah cnmdualarım sizlerle kızlarrrrrr sizinkilrde benmle olsnnn kolay bi doğum geçirimm
amınnnndualarım sizlerle kızlarrrrrr sizinkilrde benmle olsnnn kolay bi doğum geçirimm
tamam kuşumdilekimmm o ağrı geldiğinde buraya girebilrmiyim bilmıyorummm öle bi ortam olursa yazarım merak etme sennn sizz bana hep dua edinn şekerimmm :1hug:
hayırlııı dogumlarr pembe patikkler insaallah ikinizde hayırlısıyla kurtulursunuzz cnm.dogumda edilen dualar kabul olurmuşş benim ve bütün evlat isteyenler için dua edermisin arkadaşım.
nohutlupilav nice mutlu yıllara canım.Allah yavrunla mutlu mutlusenelere çıkmanı nasip etsin
Ceylaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hapi börtey tuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bebemmmmmmmmmmmmmmmm
tişekkür ederim serabımmm...güzel dileklerın hepımız için geçerli olsun inşallah canım arkdaşımopuyorumnanaktanALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ Bİ HAYAT MUTLU Bİ AİLE SÜREKLİ GÜLEN PRENSESİNLE HUZUR NASİP ETSİN KUZUMMMMMMMMMMMMzemuszemus
nohutum doğum günün kutlu olsunn cnmmm akşamdan beri belim çok ağrıyo kızlarrr bu ağrılar son ay normalmiş galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?