Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

d.gunumu kutlayan arkadaşlarım çok çok teşekkür ediyorumm....

fatoşum aramıza dönmenı sabırsızlıkla beklıyoruzz şimdi yaz kimse olmuyor ama kışa dogru yıne dolup taşacak burası bılıyorum...

bu arada kızlar ekım 1 de sezeryan olucam kesınleşti artık hakkımdan hayırlısı...patigimi de çok merak edıyorum o ne yaptı acaba?
ÖPÜYORUM HEPINIZI KIZLARR

bndee dahaaa bii tık yok kızlar merak etmeyınn ama ağrılarımmmm çok oluyo belimden duramıyorummmmmm bgn ebe aradı sağlık ocağından doğurdunmu diee yok dedim söledimmm ağrım var dieee normalll dediiii ay başına kalmassın dediii hayırlısı bakalımmm

nohutcum.sayılı gunlerın kalmıs..çabuk gecer..
kızını beklıyoruz...olumunekankayizsmile

hadı bakalım..hayırlısı canım...
acaba ne zaman gelır bebegın...bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :CüvCüv:

Allahım saglıkklıı dogumlaarrnasippetsinn her ikiinizedeee kıızzlarr.pembe patik ve nohutlupilavvv lüttfenn dogum sırasındaa banada dua edin çok ihtiyacımm var

patikk allah kurtarsın canım..akşam biri aradı doğummuş nöbette aha dedim patiktir ama sonra bizi beklemeden gitmişler göremedim kim..

sağol eylemciğimmm yok kuşum ben diğildim o kaydirigubbakcemile3 ayy olsun artık çok zor geçıyo son günlerr beni eşim götürür büyük ihtimall bende herambulans görünce bakıyommm eylemmi acaba içindeki die kaydirigubbakcemile2

bebeğim allahh sen ve senin gibi tüm isteyenlerinnn dualarını kabul etsinn en kısa zamanda hamiş kalın sizlerdeee herzaman duam buu allahım kimsenin kucağınıı karnını boş bırakmasın

Ceylancım hakkında hayılısı kuzum nildemi yaptırcan sezeryanı canım
evet cnm nıl e yaptırıcam...hatta o normal dogum deneyelım istersen dedi ama ben önce sunı sancı çekıp tekrar sezeryana yönelmemek için direk reddettim..bakalım bölesi daha hayırlı olucak ınşallah cnm yaa...
ceylancığımmm bilmıyorum yaaa çok zor geçıyo günlerr perşembe olsada gitsem dr yee bu bel ağrıusıı çok kötüüüüüüü
az kaldı perşembeye cnm ..sancıların oluyomu merak edıyorum..benım rahım kasılmalarım çok oluyo ve artık çok uzun yuruyüp ayakda kalamıyorum..ayak şişlerimden bahsetmıyeyım zaten davul gıbi oldularr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…