- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.001
nohutcum.sayılı gunlerın kalmıs..çabuk gecer..d.gunumu kutlayan arkadaşlarım çok çok teşekkür ediyorumm....
fatoşum aramıza dönmenı sabırsızlıkla beklıyoruzz şimdi yaz kimse olmuyor ama kışa dogru yıne dolup taşacak burası bılıyorum...
bu arada kızlar ekım 1 de sezeryan olucam kesınleşti artık hakkımdan hayırlısı...patigimi de çok merak edıyorum o ne yaptı acaba?
ÖPÜYORUM HEPINIZI KIZLARR
hadı bakalım..hayırlısı canım...bndee dahaaa bii tık yok kızlar merak etmeyınn ama ağrılarımmmm çok oluyo belimden duramıyorummmmmm bgn ebe aradı sağlık ocağından doğurdunmu diee yok dedim söledimmm ağrım var dieee normalll dediiii ay başına kalmassın dediii hayırlısı bakalımmm
elüffffffffffffffffffff
patikk allah kurtarsın canım..akşam biri aradı doğummuş nöbette aha dedim patiktir ama sonra bizi beklemeden gitmişler göremedim kim..
patik ne güzel cnm yaa sayılı gunlerın ve normal dogum::))
hadi bakalım artık bugun yarın gelır bebişin....
patiik canım rastlaştık
evet cnm nıl e yaptırıcam...hatta o normal dogum deneyelım istersen dedi ama ben önce sunı sancı çekıp tekrar sezeryana yönelmemek için direk reddettim..bakalım bölesi daha hayırlı olucak ınşallah cnm yaa...Ceylancım hakkında hayılısı kuzum nildemi yaptırcan sezeryanı canım
az kaldı perşembeye cnm ..sancıların oluyomu merak edıyorum..benım rahım kasılmalarım çok oluyo ve artık çok uzun yuruyüp ayakda kalamıyorum..ayak şişlerimden bahsetmıyeyım zaten davul gıbi oldularr.ceylancığımmm bilmıyorum yaaa çok zor geçıyo günlerr perşembe olsada gitsem dr yee bu bel ağrıusıı çok kötüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?