Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylancığım olmazmıı cnmmmm aşırı derecede bel ağrım var bide aşağı vuruyoo artıkkk yürümek benide zorluyoo yataktan kalkmak binmekk ayy hayırlısıyla bi kurtulsakk sağ salim kucağıomızda görsek

kız sultiş maşallhh ne çabuk çıkmış karnınn

evet canım yaa. daha 10 haftalık. ama sanırım bu rahim yüzünden rahim ters ya benim dönüyor dedi doktor. demekki ondan biraz daha fazla büyüyor. işin ilginci 5 haftalıkken tartıldım 63 kiloydum dün tartıldım 64 kilo geldim. herkes çok zayıflamışsın diyor. sadece göbek var ama çok seviniyorum yaaa. sen nasılsın canım çok yaklaştın sona Allahım yaa kucağına alacaksın koklayacaksın.

az kaldı cnm az bıraz daha sabırrr:)))
merhaba kızlarrr bakın bakalım göbeğim büyümüşmüüüü

[/URL][/IMG]

kızz dur bismillahhh...o göbek deel gazdır cnm benım....10 hafta çok erken karnının çıkması için....:CüvCüv:

az kaldı cnm az bıraz daha sabırrr:)))

kızz dur bismillahhh...o göbek deel gazdır cnm benım....10 hafta çok erken karnının çıkması için....:CüvCüv:

ne bilim canım ben bilmediğim için ama hep böyle bazen daha şişiyor ama patlayacak gibi oluyor o gazdır diyordum bende. amaan olsun kız hamilelikten derim gaz olsun ne farkeder. kilo göbeği değil ya değilmi amaa

merhaba kızlarrr bakın bakalım göbeğim büyümüşmüüüü

[/URL][/IMG]

kuşum gobüş var emme bebek daha çokk kuçucuk..
gazdır..bendede ılk 3 ay sıskınlık oluyordu oglenden sonra..ama sabah kalkınca dumduz olurdu..
gobek 14-15 .haftalarda çıkmaya baslayabılır..

kuşum ondan buyukdür..
rahım donerken olur belkım..doktor daha dogru bılır tabı..
olsun göbüşün kuşummm..bunca zaman beklemıssın bebişini..büyüsün göbecığin tabii..Şeniz

kuşum ondan buyukdür..
rahım donerken olur belkım..doktor daha dogru bılır tabı..
olsun göbüşün kuşummm..bunca zaman beklemıssın bebişini..büyüsün göbecığin tabii..Şeniz

bilmiyorum canım yaa. benim sabahta böyle akşam ama görme karnımı tam şişiyor yürüyemiyorum bile. hazımsızlıkta olabilir rahmin dönmesindende ne bilim yaa. amaaan olsun kız. bebek diyip sevinim değilmi ama

sultan ayy çok güzel göbüşün minicik daha bebiş diye sev sen kuzum bende öyle yapardım :))
sağol canım öyle yapıyorum zaten. seviyorum konuşuyorum. sen nasılsın canım yeğenim nasıl

Gazdı rahimdi boşwer sultan göbek göbektir sewin sen sempatiksalakcinni

seviyorum kız zaten. sevmemmi o kadar yıl bekledik. sen nasılsın bebiş nasıl

günaydınlarrr..

sultişim iyi oğluşumm dün dr a gittik bizde gelişimi gayet güzel dedi dr umuz pipisini açıp açıp gösteriyo dr yaaa diyorum çokk ayıpp kaydirigubbakcemile3 malı meydanda bizim oğlanın..

elliiiffffffffff kuzum senden naber rastlaşamadık bi türlü bebiş nasıl hala saklanıyo mu??bizimkinden örnek alsın biraz :1hug:

Bi haftadır ewde yoktum canım önce kaynanamların yazlıına sonra da annemlere istanbula gittim dişçi için ondan pek giremedim
Canım bebiş sanırım iyi içerde tepinip beni tuwalete gönderip duruyo aşağı bastırır gibi yapıyo sanki bi anda çok sıkışıyorum
bayadır gitmedim ben doktora ctesi günü randewumuz bakalım bu sefer inşallah gösterir
rüşwet teklif ediyoruz ona bak gösterirsen sana şunu alcaz bunu alıcaz diye sempatiksalakcinni
öğrenirsek zaten ilk işimiz bi mağazaya gidip ciciler almak olucak

hadi bakalım inş. bu sefer gösterir..
bende daha bişi almadım sıcaklar bitsin ancak başka dışarı çıkılmıyo çünküü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…