Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar iyi geceler bugn dr ye gittimm bebişş çok iri dedii hiç bi ölçümünü yapamadııı daha 2 hafta önce 2870 gr dıı nasıl irileşti bilmıyorumm sonra çatı muaynesi yapıcaz dediii iğrenç bişiii çok cnm yandııı o çatala binmekkk dr nin parmaklarııı üffffffffff açılmamm varmışş 3 4 günü bulmaz dedii ama normal doğum benii zorlıycakmış galiba beklıycez dedi normal denıycekmişikk dua edinde normalden sezaryana geçmimmm ağrılarım devam edıyooo lekelenme olacak dedi bgn muayne oldu die evet olduda hala devam edıyoo dualarınızı beklıyorummm

patıgımm cnm benım ınşallah normal yolla çok saglıklı bi tosuncuk dunyaya getiriceksın içini ferah tut...sezeryan konusunda da ben çok araştırma yaptım artık eskısı kadar olumsuz bakmıyorum açıkcası..çünkü dr lar artık daha bılgılı bu konuda ve ıtınayla yapıyorlarmış.hakkından hayırlısı nasıl olacaksa öyle bir dogum olsun ınşallah tatlım..tosuncuga da maşallahhh:))

Patiğim dualarım hep seninle zaten kaç gündür doğurdumu doğurcakmı die düşünüp duruyodum
bide dünden sonra iyice heycanlandım bende anason fln içip sakinleşmeyi denesen bizimkiler hep ööle yapıyolarmış
sonuçta binyıllardır kadınlar bi şekilde doğumu yaşıyo ki çoğaldık biz de ya normal ya sezeryan bi şekilde doğurcaz arkadaşım

Ceylanım seninde yaklaştı bayaa patik kadar olmasada sırada sen warsın hayırlısıyla
hazırlıklar ne durumda sende de ew çocuk eşyalarıyla doludur şimdi ayy ben de o günleri görebilsem
bide canım sen parkyatak almıştın sanırım bende o tarz bişey istiyorum hem fiyatı hemde taşınabilmesi açısından
kurulması fln kolay bişiy mi? bide ben yazlığa annemlere fln uzun kalmaya giderken de götürürüm diyorum

evet cnm banada az kaldı hayırlısıyla bakalım....bizim eksıklıklerımız bıttı cnm hastane cantam bıle hazır artık ....kızımın cicileri dolaptakı yerını aldı bitirdik allahın ıznıyle eksıklıklerı...darısı sıze artık sende şu cinsiyeti bi ögrensen artııkkkkkk..ama kız benceee ısrar edıyorum bu konudaa:))
evet cnm ben park yatak aldım iyikide almışım dıyorum çünkü bizim bi ufaklık var onun kı mobılya ve yaramaz bıcırık 8 aylık artık hiç rahat durmuyo orasını burasını vurup morartıyo yaa( bunda öle bi problem yok asansözlu oldugu için düşme tehlıkesı yok 5 dk içinde kurulup toplanıyo...bende annemlerde sık kaldıgım için çok rahat olacak yanımda taşıyabılecegım cnm....

cnmm benim çok sağol desteğin içinnn yaa önmli olan sezaryan değil normala başlayıp o kadar acı çektikten sonraa sezaryana dönmek

patiğim bebek geliyormu yoksa bavulunu toplamış herhalde canım artık. kesin çıkış için. ne dersin kuşum. Allahım kolaylık versin tek seste kurtarsın seni İnşallah. güzel annecik meleğinin kokusunu duymana çok az kaldı canım yaaa. hemde çok çok çok az. İnşallah normal doğum olur canım sağlıkla kolaylıkla dünyaya getirirsin oğlunu.

ceylanım canım yaaa. seninde acaldü günün. mis kokulu kızını alacaksın kucağına. kuzum benim yaaa. nasılda sabırsız baksana

aa uzun zaman sonra ilk kez bu kadar kalabalık görüyorum topikimizi hihoyyyt

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Elfella, glnk, guldeseker+, pembe_patik+, S&U+

elif bencede senin kızın olacak ilk baştan beri sana hep kız dedim ve fikrim hala değişmedi canım. ay bi an önce belli olsunda sende başla artık canım yaaa. ne güzel. benimki daha çook küçük ama ben 7 aylık olana kadar bişey almayı düşünmüyorum canım. kıyafet almayacam zaten

bende aksine okadar sabredemem 8 ay dolmadan herseyimiz tam olsun istiyorum
buralardan pek bisey alamiicam hic cesit yok fiyatlar pahali istanbuldan yapicam aliswerisimi
nolur nolmaz son ay gezemessem we olurda erken gelirse tedbirli olmak istiyorum
kismetse eylul ekimde tamamlariz aliswerisi kasim aralik da beklerim artik :ecrin_bebek:

elifimmm sağol şekerimm biliyommm yanımda olduğunuuu bütün sülale haber beklıyo vallaa herkes ruyalarında benle uğraşıyomuşş valla cnmm o oraya girmişşş bi şekilde çıkıcakkk kurtuluşumuz yok yeterki sağlıklı sıhhatli gelsinnn

QUOTE=S&U;14912039]patiğim bebek geliyormu yoksa bavulunu toplamış herhalde canım artık. kesin çıkış için. ne dersin kuşum. Allahım kolaylık versin tek seste kurtarsın seni İnşallah. güzel annecik meleğinin kokusunu duymana çok az kaldı canım yaaa. hemde çok çok çok az. İnşallah normal doğum olur canım sağlıkla kolaylıkla dünyaya getirirsin oğlunu.[/QUOTE]

valla sultişimm açılma varmışşş inş çok bekletmeden gelirr ağrılarımda oluyoo baya çatı muaynesinden sonra lekelenmeler oluyomuş bendede varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…