- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.041
Ceylanım seninde yaklaştı bayaa patik kadar olmasada sırada sen warsın hayırlısıyla
hazırlıklar ne durumda sende de ew çocuk eşyalarıyla doludur şimdi ayy ben de o günleri görebilsem
bide canım sen parkyatak almıştın sanırım bende o tarz bişey istiyorum hem fiyatı hemde taşınabilmesi açısından
kurulması fln kolay bişiy mi? bide ben yazlığa annemlere fln uzun kalmaya giderken de götürürüm diyorum
patıgımm cnm benım ınşallah normal yolla çok saglıklı bi tosuncuk dunyaya getiriceksın içini ferah tut...sezeryan konusunda da ben çok araştırma yaptım artık eskısı kadar olumsuz bakmıyorum açıkcası..çünkü dr lar artık daha bılgılı bu konuda ve ıtınayla yapıyorlarmış.hakkından hayırlısı nasıl olacaksa öyle bir dogum olsun ınşallah tatlım..tosuncuga da maşallahhh:))
evet cnm banada az kaldı hayırlısıyla bakalım....bizim eksıklıklerımız bıttı cnm hastane cantam bıle hazır artık ....kızımın cicileri dolaptakı yerını aldı bitirdik allahın ıznıyle eksıklıklerı...darısı sıze artık sende şu cinsiyeti bi ögrensen artııkkkkkk..ama kız benceee ısrar edıyorum bu konudaa:))
evet cnm ben park yatak aldım iyikide almışım dıyorum çünkü bizim bi ufaklık var onun kı mobılya ve yaramaz bıcırık 8 aylık artık hiç rahat durmuyo orasını burasını vurup morartıyo yaa( bunda öle bi problem yok asansözlu oldugu için düşme tehlıkesı yok 5 dk içinde kurulup toplanıyo...bende annemlerde sık kaldıgım için çok rahat olacak yanımda taşıyabılecegım cnm....
Bana da kız gibi geliyo canım zaten göbeğime fln bakan yaşlılar da kız olduğunu iddaa etmekte erkek olursa çok şaşırıcaz sanırım kaydirigubbakcemile3
oh içim rahatladı benimde çünkü o yataklar çok hoşuma gidiyo kız olursa pembeli morlu desenli beğendim havuzluhanda onu alıcam öğrenir öğrenmez
eylül başında da bebek arabamızı alıcaz, uzun araştırmalar kıyaslamalar sonucunda karar werdik renk olarak kırmızılı grili alıcam cinsiyet farketmesin diye
cinsiyet bilmediğimden kıyafet alamıyorum bari büyük kalemleri kararlaştıriim dedim
yarın sabah randewumuz var bakalım artık gösterir inşallah da ufak ufak cicilere de başlarız
içimde o kıpırdandıkça benim de kalbim pır pır oluyo ewde ona ait eşyalar görmek istiyorum
elif bencede senin kızın olacak ilk baştan beri sana hep kız dedim ve fikrim hala değişmedi canım. ay bi an önce belli olsunda sende başla artık canım yaaa. ne güzel. benimki daha çook küçük ama ben 7 aylık olana kadar bişey almayı düşünmüyorum canım. kıyafet almayacam zaten
Patiğim dualarım hep seninle zaten kaç gündür doğurdumu doğurcakmı die düşünüp duruyodum
bide dünden sonra iyice heycanlandım bende anason fln içip sakinleşmeyi denesen bizimkiler hep ööle yapıyolarmış
sonuçta binyıllardır kadınlar bi şekilde doğumu yaşıyo ki çoğaldık biz de ya normal ya sezeryan bi şekilde doğurcaz arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?