- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.061
Patiğim canım son günler allah yarımcın olsun canım allah sağlıkla sıhhatle az sancılı doğum nasip etsin
patıgım kızz hadı bıse kalmamıss hayırlısıyla kurtarsın allahhh nasıl gıdıo son gunlerr
amınn canımm amınnn normall olucakk dımıı canımm bı aksılıkk cıkmazsa
ayy hayırlısı canımm
bende 32 haftalıgımm 8 aylık oldmm yanıı sımdılık poek bı zorlugu yok aama gece uyuyamıorumm pekk bı o war sıkayetımm
hee ii bare aman ii olda bizde hiç gitmiyo maşallah sizin tarafta war bişiy heraldeelüf elektrklerr gitti kız dünden beri çok gidip geliyoo bilmem nedendir
hee ii bare aman ii olda bizde hiç gitmiyo maşallah sizin tarafta war bişiy heralde
Slm kızlarr kimse kalmamış patiğim inşirah suresi var biliyosan onu bol bol oku doğumu kolaylaştırıyomuş,,amcamın kzkında biz okumuştuk baya faydası oldu,,annene falanda okutabilirsin dualarımız seninle allah yardımcın olsun canımm..
güldemşekerimm hoşgeldinnn bilmıyom cnm ama netten bakarımm sen bılıyosan banada okuuu aminn cnmmmm sen nasılsınnn bakalım
biliyorum canım sen açılmam var yazınca okumaya başladım zaten aklıma geldikçe okuyorum benim ezberimde var tek nefeste kurtulursun allahın izniyle inşallah..
ben iyim canım bebişim az öncesine kadar hareket etmemişti bugün hiç
baya endişelendim ama neyseki kıpırdadı az önce..bu aralar mide yanmalarım oluyo sadece başka sıkıntım yok hamd olsun:Saruboceq:
olumsuz düşünme cnm ..inşallah hakkından hayırlısı olsuncnmm benim çok sağol desteğin içinnn yaa önmli olan sezaryan değil normala başlayıp o kadar acı çektikten sonraa sezaryana dönmek
Bana da kız gibi geliyo canım zaten göbeğime fln bakan yaşlılar da kız olduğunu iddaa etmekte erkek olursa çok şaşırıcaz sanırım kaydirigubbakcemile3
oh içim rahatladı benimde çünkü o yataklar çok hoşuma gidiyo kız olursa pembeli morlu desenli beğendim havuzluhanda onu alıcam öğrenir öğrenmez
eylül başında da bebek arabamızı alıcaz, uzun araştırmalar kıyaslamalar sonucunda karar werdik renk olarak kırmızılı grili alıcam cinsiyet farketmesin diye
cinsiyet bilmediğimden kıyafet alamıyorum bari büyük kalemleri kararlaştıriim dedim
yarın sabah randewumuz var bakalım artık gösterir inşallah da ufak ufak cicilere de başlarız
içimde o kıpırdandıkça benim de kalbim pır pır oluyo ewde ona ait eşyalar görmek istiyorum
bencede 8 aya kadar her eksıgı bıtır sonra zor oluyo ben şuan ayagımız şişinden ötürü çok rahat gezemıyorum mesela....
hayırlısıyla inşallah cnmceylanım canım yaaa. seninde acaldü günün. mis kokulu kızını alacaksın kucağına. kuzum benim yaaa. nasılda sabırsız baksana
canlarım napıosunuz yenihaberler vaymı???
biz iyiyiz sen nasılsın aslında nasıl gıdıyo yazıp kaçma kendınden bahset bıraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?