Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy hayırlısı canımm
bende 32 haftalıgımm 8 aylık oldmm yanıı sımdılık poek bı zorlugu yok aama gece uyuyamıorumm pekk bı o war sıkayetımm

ayy hayırlısı canımm
bende 32 haftalıgımm 8 aylık oldmm yanıı sımdılık poek bı zorlugu yok aama gece uyuyamıorumm pekk bı o war sıkayetımm

oh maşallh sende kolaylamışsınnn uykusuzlukk oluyo evet sıcaklarda etkılıyo çok son ay dahada kötüü geçiyo yatakta dönmk falann allh herkesin yardımcısı olsnn

Slm kızlarr kimse kalmamış patiğim inşirah suresi var biliyosan onu bol bol oku doğumu kolaylaştırıyomuş,,amcamın kzkında biz okumuştuk baya faydası oldu,,annene falanda okutabilirsin dualarımız seninle allah yardımcın olsun canımm..

güldemşekerimm hoşgeldinnn bilmıyom cnm ama netten bakarımm sen bılıyosan banada okuuu aminn cnmmmm sen nasılsınnn bakalım

güldemşekerimm hoşgeldinnn bilmıyom cnm ama netten bakarımm sen bılıyosan banada okuuu aminn cnmmmm sen nasılsınnn bakalım

biliyorum canım sen açılmam var yazınca okumaya başladım zaten aklıma geldikçe okuyorum benim ezberimde var tek nefeste kurtulursun allahın izniyle inşallah..

ben iyim canım bebişim az öncesine kadar hareket etmemişti bugün hiç
baya endişelendim ama neyseki kıpırdadı az önce..bu aralar mide yanmalarım oluyo sadece başka sıkıntım yok hamd olsun:Saruboceq:

allh razı olsunnn cnmm sende bu günlere erersin inşşş arada kıpırdamıyo o veletlerrr canları isterseeee renny iç mide yanmalarında ben resmen onla yaşadım 9 ayy halada başucumda durur

cnmm benim çok sağol desteğin içinnn yaa önmli olan sezaryan değil normala başlayıp o kadar acı çektikten sonraa sezaryana dönmek
olumsuz düşünme cnm ..inşallah hakkından hayırlısı olsun

ceylanım canımm..
napım evde oturuom ben anca...
ayın 30u adet tarihim bu arada..
iki gündür kahverengi lekelenmem var onun dışında değişik hiçbişi yok..
ha bu arada birazdan çıkıcam hastaneye gidicez..
eşim endoskopiye giricek bgn..
inşallah sonucu güzel çıkar...

ceylan yaaa seninde melegine kavuşmana çok az kalsı dimi yaaa..
ayy ne heyecan vardır şimdi sende..
ikramız meleğimiz napıo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…