Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar sabah biz yine gittik doktora we yine randewu ertelendi
öyle bi ters yatıyo ki ne boyu ne gramı nede başka bişeyi ölçülemiyo hele cinsiyetle ilgili hiçbişey yok
çıkışta baya dolandık bebek arabalarına fln baktık öyle bi yorulmuşum ki yattım anca uyanıyorum

selam kızlar salıya kadar adet olmazsam doktora gidicem gene progestan biteli 10 gün oldu ama adet olamadım inş.kötü bişi çıkmaz kızlar dua edin

fatmaaaaaam hoşgeldin canım. özledim kız seniii. İnşallah internetin falan bağlanırda görüşürüz yaaa. eşinde bişey çıkmamıştır İnşallah canım yaaa. elüfüm kız bu yinemi naz yaptı anam doğana kadar öyle duracak herhalde. brsenim Allahım kolaylık versin canımmm. çok az kaldı. tek seste inşallah canımmmm.

bu gidişle ööle olcak kız sen bile öğrenicen ben tepe gibi hala göstermedi die yazıcam buraya heralde kaydirigubbakcemile3

bu gidişle ööle olcak kız sen bile öğrenicen ben tepe gibi hala göstermedi die yazıcam buraya heralde kaydirigubbakcemile3

benim bayram dönüşü kısmetse belli olur dedi doktor canım. İnşallah yani naz yapmazsa. yani 13 eylülde yaa zaman geçse hemen. kız bugün dolaştım biraz bebek önlüklerinin önünde öyle kalakaldım. elimide koymuşum karnıma bi tuhaf oldum. satış görevlisi gelince kendime geldim korktum ya bişey olursa diye almadım. ama çok istedim almayı

bide 8aya kadar bişey almiicam diyosun kız tutulurmu o kadar kısmetse 5-6. aylıkken başla gitsin :ecrin_bebek:

kızlar merhaba eve daha yeni adım attık..çok şükür eşimde bişi çıkmadı sdc gastrit varmış..
ayy neler çektim yaa bekleyene kadar ama binlerce kere şükrediorum bişi çıkmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…