Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yaaaa hadi serapcım inşallah güzel haberler getirirsin...
kızlar yaaa bendede 2-3 gün kahverengi lekelenme oldu..
bgn adet günümdü lekelenme gitti ve adet olmadım..

aman bee patıkım bı doguramadın gıtt heee...
kız her gırdıgımde acaba dogurdumu dıye merakdan oluyom ama yukk.....senın prens nazlı anacım:))

nohutummm valla bencede bi doğuramadımmm geleceğide yokkk prensinnn ağrıyı verıyoo uykusuz bırakı8yo anasınııı ama tık yok dahaa ay herkes merakta cnmm telefonlar susmuyo hiçç teli açmıyayyım hemen doğurdumu acaba oluyorum

he biride arkdşşş elif teyzesiii elif teyzesini beklıycez gibi gözküyooo ist gitsin gelsinnn benmkinde hala tık yokk nohut doğurcak benim üzerimeee olumunekankayizsmile

kız bizimkiler inatçı bak ben 6.aydayım hala cinsiyet bilmiyoruz sultan bayramdan sonra kısmetse öğrencek ben hala bilmiyo olucam muhtemelen :roflol:

ayy serapp yidimm valla manda yoğurduu nerden bildin kız ondan mı inat bu kadr dersin ama anasıda inatt bee babası öle diyo zaten sana benzıyo bunun inatlığı dieee eşim anneme soruyo anne sen birsene keçi sütü falan verdınmı die guclubacismile ama manda yoğurdunuu cnm çektii burdada siparşle getirtebiliyomuşun süt kayınvalidemler 1 hafta gitti geldiler süt bulsunlar diye mayalamıştı sonraa çok yımedim ama yedim az bişii

hehehehehehehehe kız cidden yemişsin hee manda yoğurdu geç doğuduyo beeee niden yidinn afiyet olsunda delikafaduldendelikafadulden

Hehehehehe selam kızlar nurtopu gibi bi kistim varmış 4.5cm cik kadann hadi gözüm aydın adeti bekliyoz hapta vermedi adet olunca gidicem kist gitmişmi gitmemişmi diye ama sen yarın sabah evde bi gebelik testi yap dedü
BENDEN HABERLER BÜLEEE KIZÇELER

kız genemi kisttt maşallahın var kist konusundaa neysemm hadi hayırlısı bakalımm sen testinii yaptaaa yarınn ne olur ne olmazz kız serap şu dr yı değiştirsene sen başka bi yere git bakalım ne dıycek belki başka bi tedavı uygulanır

patikim sirap yanlış hatırlamıyosam yeni doktor deiştirdi zaten bu başka doktor die biliyorum ben
çooookk sıcakkkk bi duş aldım çok ii geldi ama yine sıcak uff

kızlar ben geldım..
annemdeydım 4 gundur...
patık dogurmamıssın halennnnnnnnnnnnnnnn

ısolde hosgeldın..ozledık senı..
elufffffffff hala cınsıyetını goztermedımı kız senın bebeşinn...

benım dun ayrıntılı organ taraması vadı...
renlı doopler yanı
ıyıymıs masallah..
doktorlar çok guldu oğluuma..yayılmıs yatıyormus..yan gelmıs yatmıs vs..
cınsıyet tekrarladılar erkek dedıler..
bırde ısım buldular oğluma..bırı ruknettın dedı..obürü gıyasettın dedı..hep gulduler..benıde guldurduler..
oglum buyumus ..ayrıntılı ultrasonda 23+4 gunluk olmusuz bugun...
bıraz buyuk cıktı .
hayırlısıylada gelseler..tek duam bu..
allahım ısteyen arkadaslarımada saglıklı hamılelıkler nasıp etsın ınşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…