Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

he biride arkdşşş elif teyzesiii elif teyzesini beklıycez gibi gözküyooo ist gitsin gelsinnn benmkinde hala tık yokk nohut doğurcak benim üzerimeee olumunekankayizsmile
valla haa benım kız gelıcek sen hala beklemedesın....nesee hayırlısı olsunn
kız patik manda yoğurtumu yedin anlamadan be kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun kuzu yaa..yyarın bı test yap bakalım sonuç ne olacak...

maşallah kuzuna cnm....

elifffff sende ögren artık şu cinsiyeti yavvv dogdu dogacak:))/B]

iiyim ceylancımm sen napıon bende agırlastım kuzu yaa son aylar fark edıo yanıı uyku sorunum war yatamıorumm pekk:) az kaldı amaa napalımmm naptın sen bebek alıswerısı bıtıımı

dilekk hoşgeldinn evet kuzum doğuramadım ama bgn çok ağrımm varr durduğum yerde duramıyom kasıklarım patlıycak sanki hep çişim gelıyo ama suyum falan gelmedii belkidee akşam üzeri ararım dr yiii off hayırlısıyla bi kurtulsammm

kızz senın ne işin var burdaaaaa:))
bence bu akşam olacak gıbı şikayyetlerin arttıysa eger..hayırlısı yaa

aynen benımde ole sampıuann kuvet lıfı falann kaldıı

pembe patıkcımm warmı sancın falann dr un ne zamana kadar olur dedıı

nette doğurcaMM ceylann napimm kız ağrıdan nereye tutunsam bilmıyommm duş aldım boy abdesti aldım bi yasin okudum ne olur ne olmaz diye çantaları çıkardım piyasaya bi yandan çamaşır yıkıyomm ortalığı toparlıyomm geri kalanlara iş kalmasınn

slcn 4 eylül son günüm ama 26 sında gittm çatı muaynesi etti açılman var didi 3 4 gü,n içinde olabilr dedii bilmıyoz artıkk ama ben 2 haftadır şiddetli bel ağrısı çekıyom zatenn

ayy canımm alah yardımcın olsunn yaa hakkında hayırlısıı beklemek de zorr wallaa bended e war bel agrısı yaa acaba bendemı dogurcamkı kız??

sen doğurmassın daha meraklanma kızlarr hepinizden dualarınızı beklıyorummmmmm eşimin biraz işi varmış sonra arıycaz dr yı bu gece girmessem bilki hastanedeyım

birsenimmm hadi dualarımız seninle canımm. tek seste hadi canımmm. Allah yardımcın olsun. serapım testi yap bakalım kuşum hayırlısı artık. elifim canım senin bebiş çok inatçı çıktı ama neyse kız o kızzzz. nohutum Allah sanada kolaylık versin canım yaaa.slcn seninde bayağı ilerlemiş hadi bakalım. darısı bize inşallah. dilekimmm maşallah büyüttün oğluşunu çook güzel yaaa hareketleri bende görecekmiyim yaaa. öyle imreniyorumki anlatamam. fatmam eşinin sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. canım lekelenmelerin ne durumda bi sonuç çıktımı bi doktoramı gitsen acaba.

sultancım lekelenmeler bitti canım yaaaa..
dün adet olmam gerekiodu olmadım bakalım beklicem biraz daha...
sen napıosun canım yaa nasıl geçior hamilelik..
bulantıların varmı???

sultancım lekelenmeler bitti canım yaaaa..
dün adet olmam gerekiodu olmadım bakalım beklicem biraz daha...
sen napıosun canım yaa nasıl geçior hamilelik..
bulantıların varmı???

kızlar seraptan haber varmı bgn doktora gidicekti??

canım bulantıdan çok midem ağrıyor canım ama bunada şükür işte. sen dikkat et canım kendine doktora git yinede canım ne olur ne olmaz. serapında kist olmuş canım. ondan adet omamış. sen nasılsın canım nasıl gidiyor. internetin ne zaman bağlanıyor

Kızlar birsen doğuma girdi sezeryana almışlar dua edelim hayırlısıyla bitsin
burda nasıl bir yağmur war anlatamam bi anda bastırdı bereket yağıyo sanırım
sabah ziyaretine gidicem bilgilendiririm sizide

aaaa birsen doğumamı girdi..
ne güzel maşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh..

canımmmmm dualarım seninleeeeeeeeeeee......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…