- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.121
valla haa benım kız gelıcek sen hala beklemedesın....nesee hayırlısı olsunnhe biride arkdşşş elif teyzesiiielif teyzesini beklıycez gibi gözküyooo ist gitsin gelsinnn benmkinde hala tık yokk nohut doğurcak benim üzerimeee olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kız patik manda yoğurtumu yedin anlamadan be kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun kuzu yaa..yyarın bı test yap bakalım sonuç ne olacak...Hehehehehe selam kızlar nurtopu gibi bi kistim varmış 4.5cm cik kadann hadi gözüm aydın adeti bekliyoz hapta vermedi adet olunca gidicem kist gitmişmi gitmemişmi diye ama sen yarın sabah evde bi gebelik testi yap dedü
BENDEN HABERLER BÜLEEE KIZÇELER
kızlar ben geldım..
annemdeydım 4 gundur...
patık dogurmamıssın halennnnnnnnnnnnnnnn
ısolde hosgeldın..ozledık senı..
elufffffffff hala cınsıyetını goztermedımı kız senın bebeşinn...
benım dun ayrıntılı organ taraması vadı...
renlı doopler yanı
ıyıymıs masallah..
doktorlar çok guldu oğluuma..yayılmıs yatıyormus..yan gelmıs yatmıs vs..
cınsıyet tekrarladılar erkek dedıler..
bırde ısım buldular oğluma..bırı ruknettın dedı..obürü gıyasettın dedı..hep gulduler..benıde guldurduler..
oglum buyumus ..ayrıntılı ultrasonda 23+4 gunluk olmusuz bugun...
bıraz buyuk cıktı .
hayırlısıylada gelseler..tek duam bu..
allahım ısteyen arkadaslarımada saglıklı hamılelıkler nasıp etsın ınşallah...
dilekk hoşgeldinn evet kuzum doğuramadım ama bgn çok ağrımm varr durduğum yerde duramıyom kasıklarım patlıycak sanki hep çişim gelıyo ama suyum falan gelmedii belkidee akşam üzeri ararım dr yiii off hayırlısıyla bi kurtulsammm
sen doğurmassın daha meraklanma kızlarr hepinizden dualarınızı beklıyorummmmmm eşimin biraz işi varmış sonra arıycaz dr yı bu gece girmessem bilki hastanedeyım
elifffff sende ögren artık şu cinsiyeti yavvv dogdu dogacak:))/B]
ööle walla ceylanım bu gidişle ben doğurunca öğrenicem ne olduğunu şüphelenmeye başladım benim bebek kuala fln mı acaba plesentaya sarılıyo sürekli kameralara da sırtını dönüyo diil cinsiyeti henüz yüzünü göstermedi velet anca sırtını izliyoruz kaydirigubbakcemile3
cuma günü istanbula gitçem yine dişçi için gitmişken teyzemin doktorundan randewu aldım bide orda bi deniim şansımı bakalım bişey görebilicekmiyiz
sultancım lekelenmeler bitti canım yaaaa..
dün adet olmam gerekiodu olmadım bakalım beklicem biraz daha...
sen napıosun canım yaa nasıl geçior hamilelik..
bulantıların varmı???
kızlar seraptan haber varmı bgn doktora gidicekti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?