- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.141
Topikimizin ilk bebeği doğmuuuşşş hihoyyythihoyyyt
4190 gr tosun gibi bi oğluşumuz var, annemiz de iyi
oyyy maşallah kuzuma tosuncuk olmuş tosuncuk. kurban olurum onu verene yaaa. Allahım korusun. birseniminde gözü aydın. çok selam söyle canım. bizim yerimizede koklasın. hayırlı uğurlu olsun
ay patıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdilekk hoşgeldinn evet kuzum doğuramadım ama bgn çok ağrımm varr durduğum yerde duramıyom kasıklarım patlıycak sanki hep çişim gelıyo ama suyum falan gelmedii belkidee akşam üzeri ararım dr yiii off hayırlısıyla bi kurtulsammm
ama dogurmususn kuşum...slcn 4 eylül son günüm ama 26 sında gittm çatı muaynesi etti açılman var didi 3 4 gü,n içinde olabilr dedii bilmıyoz artıkk ama ben 2 haftadır şiddetli bel ağrısı çekıyom zatenn
burdada yagmur varrrrrrrrrrKızlar birsen doğuma girdi sezeryana almışlar dua edelim hayırlısıyla bitsin
burda nasıl bir yağmur war anlatamam bi anda bastırdı bereket yağıyo sanırım
sabah ziyaretine gidicem bilgilendiririm sizide
maşallah...Topikimizin ilk bebeği doğmuuuşşş hihoyyythihoyyyt
4190 gr tosun gibi bi oğluşumuz var, annemiz de iyi
söylerim canım birazdan gidicem hastaneye eğer giyicek bişeyler bulursam
çok yağmur yağıyo burda hava da serinledi baya kışlıklarım göbekten olmuyo
bakalım ayarliicam bişiyler artık
Selam kızlar...Nasılsınız...Daha önceleri bu topiğe bende giriyordum...Bugün bir gireyimde bakayım dedim ve PEMBEPATİK arkadaşımızın doğum yaptığını okudum...Vallah gözlerim doldu...Keşke merkezde olsaydıda bende gidip görseydim...
Bu arada kızlar bende hamileyim...Rabbim banada bugünleri yaşattı...İnşallah hep beraber bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günüde görürüz...
aminn canım h.g
gözün aydınn maşallah meleğin geldi demek
zamanı şimdiymiş annesi sağlıkla gelsin inşallah
iyiz çok şükür yaz olduğu için topik boşaldı baya
özledik kış sohbetlerini..
sen nasılsın bulantı falan başladı mı ?
Selam kızlar...Nasılsınız...Daha önceleri bu topiğe bende giriyordum...Bugün bir gireyimde bakayım dedim ve PEMBEPATİK arkadaşımızın doğum yaptığını okudum...Vallah gözlerim doldu...Keşke merkezde olsaydıda bende gidip görseydim...
Bu arada kızlar bende hamileyim...Rabbim banada bugünleri yaşattı...İnşallah hep beraber bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günüde görürüz...
Bulantım birkaçgün oldu şimdi yok...Birde kasıklarımda ağrım oluyordu oda yok...Olunca sanki rahat hissediyordum kendimi...Bu sessizlik meraklandırıyor beni...
elliiiiiiiiiiiifffffffffff kızz anlat tosunu kime benziyo annesine mi
birsen nasıl normal sezeryan mı olmuş yoksa epidural falan mıı
yerinde olop gidip görmek isterdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?