Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Topikimizin ilk bebeği doğmuuuşşş hihoyyythihoyyyt
4190 gr tosun gibi bi oğluşumuz var, annemiz de iyi

oyyy maşallah kuzuma tosuncuk olmuş tosuncuk. kurban olurum onu verene yaaa. Allahım korusun. birseniminde gözü aydın. çok selam söyle canım. bizim yerimizede koklasın. hayırlı uğurlu olsun

oyyy maşallah kuzuma tosuncuk olmuş tosuncuk. kurban olurum onu verene yaaa. Allahım korusun. birseniminde gözü aydın. çok selam söyle canım. bizim yerimizede koklasın. hayırlı uğurlu olsun

söylerim canım birazdan gidicem hastaneye eğer giyicek bişeyler bulursam
çok yağmur yağıyo burda hava da serinledi baya kışlıklarım göbekten olmuyo
bakalım ayarliicam bişiyler artık

Heheheheheheheh topiğin ilk kızanı doğdu ben didiydim çarşambaya kadan doğurur deyüüüü

allah kurtarmış kızlar darısı sizin başınıza

ay patıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

slcn 4 eylül son günüm ama 26 sında gittm çatı muaynesi etti açılman var didi 3 4 gü,n içinde olabilr dedii bilmıyoz artıkk ama ben 2 haftadır şiddetli bel ağrısı çekıyom zatenn
ama dogurmususn kuşum...

Kızlar birsen doğuma girdi sezeryana almışlar dua edelim hayırlısıyla bitsin
burda nasıl bir yağmur war anlatamam bi anda bastırdı bereket yağıyo sanırım
sabah ziyaretine gidicem bilgilendiririm sizide
burdada yagmur varrrrrrrrrr
Topikimizin ilk bebeği doğmuuuşşş hihoyyythihoyyyt
4190 gr tosun gibi bi oğluşumuz var, annemiz de iyi
maşallah...
tosun olmus gercekten de...
sankı doktor kılosunu daha dusuk soylemıstı bırsene...
oyle hatırlıyorum..
suprız oldu tosun...

söylerim canım birazdan gidicem hastaneye eğer giyicek bişeyler bulursam
çok yağmur yağıyo burda hava da serinledi baya kışlıklarım göbekten olmuyo
bakalım ayarliicam bişiyler artık

canım..guzle haberler getır bıze...
sende kendıne kışlık bırseyler alırsın artık kuşum...kış gelıyor...

ayy canıomm bırsencımm hadı gozumuzz aydınn bebeıne kavustunn canımmm cokk heycanlanndımm yaa durumu nasıll ıyımı bırsenınn acaba allahh bu mutlulugu herkese tattırsınn

kızlar geldim şimdi hastaneden ikisinin de durumu iyi bebişimiz çok şeker maşallah
biras ağrıları var ilk normal doğum denemişler bebek dönmemiş, tam açılması olmamış
öyle olunca da sezeryana almışlar o nedenle iki yerden de ağrılıydı
ama keyfi yerinde, oğluşu kollarında emzirme denemeleri yapıyolar

Selam kızlar...Nasılsınız...Daha önceleri bu topiğe bende giriyordum...Bugün bir gireyimde bakayım dedim ve PEMBEPATİK arkadaşımızın doğum yaptığını okudum...Vallah gözlerim doldu...Keşke merkezde olsaydıda bende gidip görseydim...
Bu arada kızlar bende hamileyim...Rabbim banada bugünleri yaşattı...İnşallah hep beraber bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günüde görürüz...

aaa birsen doğurmuşşş
ayyy ne güzell allah uzun ömür versin bebişine
maşallah tosun doğmuş dr kilosu az demişti bikaç hafta önce
çok şükür kurtulmuş

aminn canım h.g
gözün aydınn maşallah meleğin geldi demek
zamanı şimdiymiş annesi sağlıkla gelsin inşallah

iyiz çok şükür yaz olduğu için topik boşaldı baya
özledik kış sohbetlerini..
sen nasılsın bulantı falan başladı mı ?

Bulantım birkaçgün oldu şimdi yok...Birde kasıklarımda ağrım oluyordu oda yok...Olunca sanki rahat hissediyordum kendimi...Bu sessizlik meraklandırıyor beni...

hoşgeldin canım bayadır uğramıyodun gözün aydın seninde hayırlı olsun

Bulantım birkaçgün oldu şimdi yok...Birde kasıklarımda ağrım oluyordu oda yok...Olunca sanki rahat hissediyordum kendimi...Bu sessizlik meraklandırıyor beni...

hiçç onlara kafanı takma bişeycik olmaz allahın izniyle tadını çıkarmaya bak bebişinin
her zaman ağrı olmaz ki arada girebilir belki için rahat olsun

elliiiiiiiiiiiifffffffffff kızz anlat tosunu kime benziyo annesine mi
birsen nasıl normal sezeryan mı olmuş yoksa epidural falan mıı
yerinde olop gidip görmek isterdim :)

elliiiiiiiiiiiifffffffffff kızz anlat tosunu kime benziyo annesine mi
birsen nasıl normal sezeryan mı olmuş yoksa epidural falan mıı
yerinde olop gidip görmek isterdim :)

Canım epidural sezeryan olmuş belden iğne yapmışlar yane iğneyi hiç hissetmedim diyo baya sersemletmiş zaten
tosuncuk anneye benziyo diyo babasıyla babannesi ben pek beceremem de benzetmeyi sempatiksalakcinni
bebiş uslu maşallah altı değişirken muayne olurken fln biras ağladı
ellşmediin sürece sakince çewreye bakınıyo, annesinin konuştuklarını dinliyo bide eldivenleriyle mücadele veriyo
yolmasın diye eldiven takıyolar onları çıkarmaya çalışıyo we sonunda başarıyo çok şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…