Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşgeldin canım bayadır uğramıyodun gözün aydın seninde hayırlı olsun

Sağol canım... Şeniz

hiçç onlara kafanı takma bişeycik olmaz allahın izniyle tadını çıkarmaya bak bebişinin
her zaman ağrı olmaz ki arada girebilir belki için rahat olsun

Bende öyle düşünüyorum ama insan ister istemez bazen kendine huzursuzluk yaratacak şeyler buluyor...Daha kalp atışlarını bile duymadım...Kısmetse arife gününe 1 gün kala gideceğim dr.

Oy oyy yaaa...Maşallah desene çok tatlı bir bebek...Kendilerini nasılda sevdiriyorlar...

Sağol canım...Ewet zamanı 17. aydaymış...Sizler nasılsınız...
hayırlı olsun canım...senı çok oldu goremedık topıkte...
cok sevındım bebegıne canım..saglıkla gelsın bebişkonn..

oyyyyyyyyyyyy
yırım kız ben onu...sıpa şey..:lepi:

welcome gozunn aydınnn canımm coook sewındımmmm ne kadarlıksınn

hayırlı olsun canım...senı çok oldu goremedık topıkte...
cok sevındım bebegıne canım..saglıkla gelsın bebişkonn..

oyyyyyyyyyyyy
yırım kız ben onu...sıpa şey..:lepi:

Sağolun kızlar...Hesaplamama göre bugün 6+6 ama ultrasona göre 2 gün geriden geliyordu...Kısmetse arifeye 1 gün kala tekrar gideceğim...

[ı]anammmmmm topıgımızın ılk bebişi dogmuşşşşşşşşşşşşş......gözümüz aydınn!
Birsencim gözün aydın rabbım saglıkla büyütmenı nasıp etsın hayırlı evlat etsın ınşallah..sen kurtuldun sıra bende hayırlısıyla....
Bu arada maşallah tosuna yaa 4 kılonun üstünde rabbim nazarlardan korusunnn.........bizim de son 28 günümüzz....
[/ı]

ceylancım sıra sende bitanem..
birsen çok şükür kurtuldu..
senin meleginde seni fazla yormadan gelir inşallah...

evet isoldecım....az kaldı hayırlısıyla...patıgı görmeyı çok isterdim şimdi yaaa(
sen eve net bagltmışsın çok sevındım..kış sohbetlerıne az kaldııııı!
inşallah bızım bebişler akıllı olurda gırıp sızınle sohbet etmeye fırsat buluruzz....

anam patik doğurmuşş..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin..bende nöbetçiyim bugün nezaman çıkçak acaba hastaneden yarın görmeye gidem bebetomuzu

günaydın ceylanım sanada hayırlı cumalar. nasılsın canım doğumada az kalmış maşallah hadi bakalım. bende dün doktora gittim acil idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdi işte kullanmaya başladım bakalım. düzelir inşallah yaaa. bu arada bebişide gördüm ende kalınlığı 1,3 müş baş popo mesafeside 5 cm dedi. maşallah iyiymiş kuzum. eyleeemm birsene çoook selam söyle bebişide kokla yerime yaaa. welcome Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. fatmacım canım lekelenlemeler kesildimi canım. kızlaaaaaaaaar benim bebişin cinsiyeti kısmetse bayramdan sonra belli olacak sizde bişeyler söyleyin yaaa. herkes oğlun olacak diyor bana sağlıklı olsunda kuzum.

fatoşum şükür kavuştuk kız bayramdan sonra sohbet sezonuna yeteşicen sanırım..valla kızlar umarım selamlarınız üzerimde kalmaz,daha yeni geldim eve,dinlenip akşam üzeri çıkarım inşallah çıkmamışlardır daha,elif gelsede alsak haberleri..

geçmiş olsun sultancım,inşallah hemen düzelir..sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var canım takılma boşver..

Kızlaar annemle yeni bi doktora gittik bu sefer normal yatıyodu şansımıza yüzünü gördük nihayet opuyorumnanaktan
bideeee doktor kesin kız dedi tekrar sordum eminmisiniz ona göre hazırlanıcam eminim kesinlikle kız bu dedi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…