- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.161
hoşgeldin canım bayadır uğramıyodun gözün aydın seninde hayırlı olsun
hiçç onlara kafanı takma bişeycik olmaz allahın izniyle tadını çıkarmaya bak bebişinin
her zaman ağrı olmaz ki arada girebilir belki için rahat olsun
Canım epidural sezeryan olmuş belden iğne yapmışlar yane iğneyi hiç hissetmedim diyo baya sersemletmiş zaten
tosuncuk anneye benziyo diyo babasıyla babannesi ben pek beceremem de benzetmeyi sempatiksalakcinni
bebiş uslu maşallah altı değişirken muayne olurken fln biras ağladı
ellşmediin sürece sakince çewreye bakınıyo, annesinin konuştuklarını dinliyo bide eldivenleriyle mücadele veriyo
yolmasın diye eldiven takıyolar onları çıkarmaya çalışıyo we sonunda başarıyo çok şeker
hayırlı olsun canım...senı çok oldu goremedık topıkte...Sağol canım...Ewet zamanı 17. aydaymış...Sizler nasılsınız...
oyyyyyyyyyyyyCanım epidural sezeryan olmuş belden iğne yapmışlar yane iğneyi hiç hissetmedim diyo baya sersemletmiş zaten
tosuncuk anneye benziyo diyo babasıyla babannesi ben pek beceremem de benzetmeyi sempatiksalakcinni
bebiş uslu maşallah altı değişirken muayne olurken fln biras ağladı
ellşmediin sürece sakince çewreye bakınıyo, annesinin konuştuklarını dinliyo bide eldivenleriyle mücadele veriyo
yolmasın diye eldiven takıyolar onları çıkarmaya çalışıyo we sonunda başarıyo çok şeker
welcome gozunn aydınnn canımm coook sewındımmmm ne kadarlıksınn
hayırlı olsun canım...senı çok oldu goremedık topıkte...
cok sevındım bebegıne canım..saglıkla gelsın bebişkonn..
oyyyyyyyyyyyy
yırım kız ben onu...sıpa şey..:lepi:
welcome allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın....rabbim isteyen herkeze de nasıp etsın inşallah...
günaydın ceylanım sanada hayırlı cumalar. nasılsın canım doğumada az kalmış maşallah hadi bakalım. bende dün doktora gittim acil idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdi işte kullanmaya başladım bakalım. düzelir inşallah yaaa. bu arada bebişide gördüm ende kalınlığı 1,3 müş baş popo mesafeside 5 cm dedi. maşallah iyiymiş kuzum. eyleeemm birsene çoook selam söyle bebişide kokla yerime yaaa. welcome Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. fatmacım canım lekelenlemeler kesildimi canım. kızlaaaaaaaaar benim bebişin cinsiyeti kısmetse bayramdan sonra belli olacak sizde bişeyler söyleyin yaaa. herkes oğlun olacak diyor bana sağlıklı olsunda kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?