- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.181
fatoşum şükür kavuştuk kız bayramdan sonra sohbet sezonuna yeteşicen sanırım..valla kızlar umarım selamlarınız üzerimde kalmaz,daha yeni geldim eve,dinlenip akşam üzeri çıkarım inşallah çıkmamışlardır daha,elif gelsede alsak haberleri..
Kızlar merhaba hayırlı cumalar hepinize
elif hayırlı olsun canım cinsiyetini öğrenebildin demek
fatoşum şükür kavuştuk kız bayramdan sonra sohbet sezonuna yeteşicen sanırım..valla kızlar umarım selamlarınız üzerimde kalmaz,daha yeni geldim eve,dinlenip akşam üzeri çıkarım inşallah çıkmamışlardır daha,elif gelsede alsak haberleri..
sağol canım inşallah yaageçmiş olsun sultancım,inşallah hemen düzelir..sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var canım takılma boşver..
Kızlaar annemle yeni bi doktora gittik bu sefer normal yatıyodu şansımıza yüzünü gördük nihayet opuyorumnanaktan
bideeee doktor kesin kız dedi tekrar sordum eminmisiniz ona göre hazırlanıcam eminim kesinlikle kız bu dedi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kızlaar annemle yeni bi doktora gittik bu sefer normal yatıyodu şansımıza yüzünü gördük nihayet opuyorumnanaktan
bideeee doktor kesin kız dedi tekrar sordum eminmisiniz ona göre hazırlanıcam eminim kesinlikle kız bu dedi hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
welcome tebrik ederim canımm
günaydın ceylanım sanada hayırlı cumalar. nasılsın canım doğumada az kalmış maşallah hadi bakalım. bende dün doktora gittim acil idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdi işte kullanmaya başladım bakalım. düzelir inşallah yaaa. bu arada bebişide gördüm ende kalınlığı 1,3 müş baş popo mesafeside 5 cm dedi. maşallah iyiymiş kuzum. eyleeemm birsene çoook selam söyle bebişide kokla yerime yaaa. welcome Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. fatmacım canım lekelenlemeler kesildimi canım. kızlaaaaaaaaar benim bebişin cinsiyeti kısmetse bayramdan sonra belli olacak sizde bişeyler söyleyin yaaa. herkes oğlun olacak diyor bana sağlıklı olsunda kuzum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sağol canım...
Geçmiş olsun canım...İnşallah en kısa sürede enfeksiyonu atlatırsında rahatlarsın...Bende idrar yolundan enfeksiyon kaptığımda mide bulantısı kusma halsizlik yapıyordu ve dr. hastaneye yatırmak zorunda kalıyordu...İnşallah hamileliğimde yakalanmam...Dr. bana günlük pedi denizi havuzu ıslak medili sabunla yıkamayı filan hepsini yasaklamıştı ve taharatlanınca ıslak bırakmamı...Sende çok dikkat et canım...Bu arada sağol canım...
Bu kız bir hayli kendini saklamış canım...Baksana kaç haftalıkta anca öğrenmişsin...Kız erkek farketmez canım eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter canım...
sultancım kuzum sanada geçmiş olsun..havalar sıcak ama yınede ayaklarını üşütmemeye çalış..
sanada bayramdan sonra söyler dr inşallah pozisyonu uygun olurda erkekse belli eder zaten hemen ben 13. haftada öğrenmiştim erkek olduğunu..rabbim gönlüne göre versin inş.
birsen artık benım kıza bakmaz kııı uzagız bız buldu dizinin dibinde bi gelin:2:OH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NİHAYEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTT CANIM KZI DEMİŞTİM SANA DÜN İÇİME ÖÇYLE DOĞMUŞTU ÇOK SEVİNDİM KUZU Bİ PRENSES DAHA GELİYO :lepi::lepi:
BİRSENE BİTANE DAHA GELİN ÇIKTI delikafaduldendelikafadulden
Saolun kızlar yaa bende çok sewindim ama bide bi pürüz war plesentanın suyu azmış
bol bol su iç işe güce bakma uzan dinlen hiç yorulmaman gerekiyo dedi
yeni geldim şimdi bi araştırıcam neymiş bu
birsen artık benım kıza bakmaz kııı uzagız bız buldu dizinin dibinde bi gelin:2:
kız olduğunu söyledim zaten hemen gelin geliyo bana dedi sempatiksalakcinni
cnm plesentanda suyun az olması erken dogum rıskı taşıyorsun anlamına gelıyo fakat bol su içerek bu arayı kapatabılırsın...bızım ekım annelerı topıcınde bı arkadaşda oldu böyle bi problem gunde 2.5 lıtre su tukettı ve şimdi normal degerlerde suyu...ihmal etme sakın...Şeniz
canım hayırlısıselam kızlar doktordan geliyorum kistim büyümüş 5 buçuk santim olmuş lekenmeler biterse yada adete dönersem tekrar doktora gidicem kontrol için belki bu ay böyle geçermiş adet olmadan bana bi şey önerdi homeopati diye bi tedavi kendimde görüyorum dedi sağlıklı yaşam bişiysi bende adamakıllı bi araştırayım gitmeyi düşünüyorum kişiye göre ilaç tedavisiymiş bu kistin neden olduğunu sordum hormon bozukluğummu var yoksa dedim guatr dan olabilirmi dedim yok dedi sende herşey yolunda bence psikolojik dedi psikologa gitmeyi düşünüyorum dedim bana bu yöntemi önerdi bilginiz olsun ama dün gece idrar testi yaptım negatifti bu sabah işim çok diye kan veremedim akşam bi yerde kan testide yapıcam
Saolun kızlar yaa bende çok sewindim ama bide bi pürüz war plesentanın suyu azmış
bol bol su iç işe güce bakma uzan dinlen hiç yorulmaman gerekiyo dedi
yeni geldim şimdi bi araştırıcam neymiş bu
canım yaa ben zaten deli gibi su içiyorum 3,5-4 ltyi buluyo günde içtiğim su
ama son 10-15 gündür çok yolculuk yaptım çok gezdim ondan da olabilir dedi doktor
su içmeye dewam etçem we dinlencem atlatırım inşallah
bu arada birseni aradım bugün hepinize selamı war daha pek kalkamıyomuş dikişleri ağrıyomuş
sütü de yeni yeni gelmeye başlamış sağıp kaşıkla weriyolarmış bebişe
biraz yorgun geliyodu sesi ama neşesi yerindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?