Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dur canım ariim bi ona göre gidersin ordalarsa ama tahminimce çıkmışlardır

canım hadi artık gel yaaa. kimseler uğramıyor zati. bomboşşş. sen nasılsın canım. nöbetin çokmu bu ara

geçmiş olsun sultancım,inşallah hemen düzelir..sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var canım takılma boşver..
sağol canım inşallah yaa
ilaçları içtim çok şükür iyi gibiyim. devam ediyorum bitene kadar artık.

ahaaaaaaaa sana dedik kız anam kız göstermiyor işte sizde illa göster göster dayanamadı. sağlıkla gelsin İnşallah kızın. neyse benden önce öğrendin hadi bakalım.

ayy canımm çok sevindim sonunda öğrenebilmene..
hayırlı olsun prensesin..sağlıkla gelsin inşallahh..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

welcome tebrik ederim canımm

Sağol canım...

Geçmiş olsun canım...İnşallah en kısa sürede enfeksiyonu atlatırsında rahatlarsın...Bende idrar yolundan enfeksiyon kaptığımda mide bulantısı kusma halsizlik yapıyordu ve dr. hastaneye yatırmak zorunda kalıyordu...İnşallah hamileliğimde yakalanmam...Dr. bana günlük pedi denizi havuzu ıslak medili sabunla yıkamayı filan hepsini yasaklamıştı ve taharatlanınca ıslak bırakmamı...Sende çok dikkat et canım...Bu arada sağol canım...

Bu kız bir hayli kendini saklamış canım...Baksana kaç haftalıkta anca öğrenmişsin...Kız erkek farketmez canım eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter canım...

sultancım kuzum sanada geçmiş olsun..havalar sıcak ama yınede ayaklarını üşütmemeye çalış..
sanada bayramdan sonra söyler dr inşallah pozisyonu uygun olurda erkekse belli eder zaten hemen ben 13. haftada öğrenmiştim erkek olduğunu..rabbim gönlüne göre versin inş.

sağol canım bende hep vardı ama işte klima mahfetti hemen kaptım yine. ben o dediklerini yıllardır yaşıyor ve yapıyorum. şu an hiç halim yok zaten. sündüm iyice

ayaklarımdan aldım zaten canım klimadan sanırım. inşallah canım sağlıklı olsunda kuzum değilmi ama. sağol canım

selam kızlar doktordan geliyorum kistim büyümüş 5 buçuk santim olmuş lekenmeler biterse yada adete dönersem tekrar doktora gidicem kontrol için belki bu ay böyle geçermiş adet olmadan bana bi şey önerdi homeopati diye bi tedavi kendimde görüyorum dedi sağlıklı yaşam bişiysi bende adamakıllı bi araştırayım gitmeyi düşünüyorum kişiye göre ilaç tedavisiymiş bu kistin neden olduğunu sordum hormon bozukluğummu var yoksa dedim guatr dan olabilirmi dedim yok dedi sende herşey yolunda bence psikolojik dedi psikologa gitmeyi düşünüyorum dedim bana bu yöntemi önerdi bilginiz olsun ama dün gece idrar testi yaptım negatifti bu sabah işim çok diye kan veremedim akşam bi yerde kan testide yapıcam

eliffff bben ne didimmm...kızmış bakk hadı hayırlısı canımcım.....

sultancım geçmiş olsunn..dıkkat et kendıne ve bebişee....

serabım msn de dedigim gibi bu konuyu bı araştır bencedee....

OH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

NİHAYEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTT CANIM KZI DEMİŞTİM SANA DÜN İÇİME ÖÇYLE DOĞMUŞTU ÇOK SEVİNDİM KUZU Bİ PRENSES DAHA GELİYO :lepi::lepi:

BİRSENE BİTANE DAHA GELİN ÇIKTI delikafaduldendelikafadulden

elificm canımmm gözün aydın bitanem demek bide prensesimiz olucak ne güzel maşallaahh...

sultancım sende dikkat et kendine ve melegine..

serapcım araştır bencede canım..
hakkında ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bitanemm...

Saolun kızlar yaa bende çok sewindim ama bide bi pürüz war plesentanın suyu azmış
bol bol su iç işe güce bakma uzan dinlen hiç yorulmaman gerekiyo dedi
yeni geldim şimdi bi araştırıcam neymiş bu

birsen artık benım kıza bakmaz kııı uzagız bız buldu dizinin dibinde bi gelin:2:
Saolun kızlar yaa bende çok sewindim ama bide bi pürüz war plesentanın suyu azmış

cnm plesentanda suyun az olması erken dogum rıskı taşıyorsun anlamına gelıyo fakat bol su içerek bu arayı kapatabılırsın...bızım ekım annelerı topıcınde bı arkadaşda oldu böyle bi problem gunde 2.5 lıtre su tukettı ve şimdi normal degerlerde suyu...ihmal etme sakın...Şeniz

canım yaa ben zaten deli gibi su içiyorum 3,5-4 ltyi buluyo günde içtiğim su
ama son 10-15 gündür çok yolculuk yaptım çok gezdim ondan da olabilir dedi doktor
su içmeye dewam etçem we dinlencem atlatırım inşallah
bu arada birseni aradım bugün hepinize selamı war daha pek kalkamıyomuş dikişleri ağrıyomuş
sütü de yeni yeni gelmeye başlamış sağıp kaşıkla weriyolarmış bebişe
biraz yorgun geliyodu sesi ama neşesi yerindeydi

elifçim inşallah giderim evinede birsenin ama ben bugün buraya bakmadan hastaneye gittim zati birsen diye bi arkadaşa baktım dedim doğum yaptı orhan ateşerin hastası,salak salak baktılar soyadı yokmu falan dedi,bende kaçtane doğum oluyo burda 100 tanemi dedim adı birsen olan başka doğuran varmı dedim uyuz oldum girişteki kıza,çıktı dediler sonra..oğluşu kucağında neşelidir tabi hatun ohh maşallah..hadi bakalım sende pembişleri almaya başlarsın yavaş yavaş..dikkat et kendine..

canım hayırlısı
yaptır kan testınıde ıhmal etme
ınşallah bebek vardır ..çok sevınırım...
canım doktor un dedıklerını düşün ve arastır..daha once yapmısmı hastalarında..sonuç nasılmıs...kaydirigubbakcemile5

canım yat iş falan yapma..suyunuda ıç bol bol yıne sen..

ay canım benım ...umarım agrıları çabuk gecer...
bolbol sütü gelır ınşallah..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…