- 25 Nisan 2009
- 34.366
- 39.845
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.201
elifçim inşallah giderim evinede birsenin ama ben bugün buraya bakmadan hastaneye gittim zatibirsen diye bi arkadaşa baktım dedim doğum yaptı orhan ateşerin hastası,salak salak baktılar soyadı yokmu falan dedi,bende kaçtane doğum oluyo burda 100 tanemi dedim adı birsen olan başka doğuran varmı dedim uyuz oldum girişteki kıza,çıktı dediler sonra..oğluşu kucağında neşelidir tabi hatun ohh maşallah..hadi bakalım sende pembişleri almaya başlarsın yavaş yavaş..dikkat et kendine..
Kızlar merhaba hayırlı cumalar hepinize
elif hayırlı olsun canım cinsiyetini öğrenebildin demek
günaydın ceylanım sanada hayırlı cumalar. nasılsın canım doğumada az kalmış maşallah hadi bakalım. bende dün doktora gittim acil idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdi işte kullanmaya başladım bakalım. düzelir inşallah yaaa. bu arada bebişide gördüm ende kalınlığı 1,3 müş baş popo mesafeside 5 cm dedi. maşallah iyiymiş kuzum. eyleeemm birsene çoook selam söyle bebişide kokla yerime yaaa. welcome Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. fatmacım canım lekelenlemeler kesildimi canım. kızlaaaaaaaaar benim bebişin cinsiyeti kısmetse bayramdan sonra belli olacak sizde bişeyler söyleyin yaaa. herkes oğlun olacak diyor bana sağlıklı olsunda kuzum.
banada erkek gıbı gelıyor sultancım senın bebeşinn...
canım benim çok sağol tahminin için. hayırlısı olsun diyelim. canım yaa benim 2 3 gündür midem düzeldi çok şükür ama baş ağrısı başladı. sürekli ama özellikle geceleri ilaçta içmiyorum. zaten bi sürü içiyorum bide ağrı kesici içersem tam olacak diye. senin oğluşun nasıl canım. kocaman olmuştur yaa. emirine diyecek bişey bulamıyorum zaten maşallaaaaaaah
çok ağrıya dayanamazsan doktorun tavsıye ettıgı agrı kesıcıden ıç bır tane sultan..bırsey olmaz...
benım ıyı gıdıyor kusum...
oğlum ıyı..ayrıntılı organ taramamıs yapıldı geçen pazartesı..
ıyı maşallah..
gramını ve boyunu halen bılmıyorum..bır sonrakı kontrolumde sorucam ınşallah...
emır ıyı sultan teyzesı..
bugun emırın dogum gunu...
face de de yazdım..gormussundur belkı..
sen kendıne ıyı bak...
ay senınde az kalmıs...nasıl gıdıyor hamılelık...isim buldunuz mu..
canım hayırlısı
yaptır kan testınıde ıhmal etme
ınşallah bebek vardır ..çok sevınırım...
canım doktor un dedıklerını düşün ve arastır..daha once yapmısmı hastalarında..sonuç nasılmıs...kaydirigubbakcemile5
haklısın canım..once saglıkla gelsın..yok isim bulmadık henüz. tek duamız sağ alim bi olsun isimi o zaman düşünürüz. çalışabilir raporu aldım çalışmaya devam yani.
tesekkur ederız canım...çok fotojenılkktır emır..gördüm canımm. inşallah çok güzel bi ömrü olsun emirimin. yesin onu teyzesi fotojenik yeğenim benim. minik oğluşta iyi maşallah. bizde evelki gün gittik acil 5 cm olmuş. idrar yollarımda enfeksiyon çıktı canım zaten bi sürü ilaç kullanıyorum bide b 12 vitamini verdi. artık ilaçlar midemi bulandırıyor yaa. sende kendine ve oğluşlarına iyi bak canımm
serappppppppppppppppp...ıyı hafta sonlaroııııııı ŞenizSelam kızçler iyi haftasonları
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehirSELAM TATLIM TEST YAPMADIM LEKELER ARTMAYA BAŞLADI İNŞ.ADET OLUYORUMDUR KUZUCUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BEBİŞ YOK BU AYDA HEHEHEHEEHEHBUDA SEVİNEN BEN OLURUM HERHALkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 O TEDAVİYİDE BİDAHA GİTTİĞİMDE DOKTORDAN ÖĞRENİCEM TAM OLARAK NEDİR NE DEDĞİLDİR MALİYETİ NEDİR ÖĞRENEYİM SİZEDE AÇIKLARIM :lepi::lepi::lepi: SULTANIN BEBİŞİNDEN DAHA BÜYÜK KİSTİM VARR NABERRR NANİK NANİKlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ıyıyız ..sende ıyısın maşallah...merhaba kızlar giremiyorum nete yok çünkü evde maalesef interneti ortak kullanıyoduk komşuyla oda taşınınca nette gitti doğal olarak kendimde bağlatamadım daha merak etmeyin diye haber verim dedim bende bebeğimde çok iyiyiz geçmişi çok fazla okuyamadım neler olup bitti haberim yok valla özet geçin biriniz ben bi ara bakarım tamam canlarım hade öpüyorum sizi
kızlaaarrrr..........
napıosunuz??
kızlar ben biraz fırsat buldum yazim size dedimm çok sağolun hepiniz iiyi dileklerde bulunmuşsunuzz biz oğlumla iyiyzzz benim dikişlerr baya sorun çıkartıyo yürememde hareket etmemde ama oğlum iyi sadece emmek isttemıyo ama çok tatlı teyzeleriii çok güzel bi duyguymuşşşşşşş allahımmmm tüm isteyenlere nasip etsinnnn sancı çekerken dua ettimm hepinizee doğurcaklaraaa bebek isteyenlereee allhım kabuıl eder inşş gelen giden oluyo kayınvaldiem burdaa giremıyorum zaten diklkişllerimdende rahatım yok pek hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?