Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay kaçırmıssın bırsenı.....
evıne gıdınce bızden selam soyle yıne eylemm..

banada erkek gıbı gelıyor sultancım senın bebeşinn...

banada erkek gıbı gelıyor sultancım senın bebeşinn...

canım benim çok sağol tahminin için. hayırlısı olsun diyelim. canım yaa benim 2 3 gündür midem düzeldi çok şükür ama baş ağrısı başladı. sürekli ama özellikle geceleri ilaçta içmiyorum. zaten bi sürü içiyorum bide ağrı kesici içersem tam olacak diye. senin oğluşun nasıl canım. kocaman olmuştur yaa. emirine diyecek bişey bulamıyorum zaten maşallaaaaaaah

çok ağrıya dayanamazsan doktorun tavsıye ettıgı agrı kesıcıden ıç bır tane sultan..bırsey olmaz...
benım ıyı gıdıyor kusum...
oğlum ıyı..ayrıntılı organ taramamıs yapıldı geçen pazartesı..
ıyı maşallah..
gramını ve boyunu halen bılmıyorum..bır sonrakı kontrolumde sorucam ınşallah...
emır ıyı sultan teyzesı..
bugun emırın dogum gunu...
face de de yazdım..gormussundur belkı..
sen kendıne ıyı bak...

gördüm canımm. inşallah çok güzel bi ömrü olsun emirimin. yesin onu teyzesi fotojenik yeğenim benim. minik oğluşta iyi maşallah. bizde evelki gün gittik acil 5 cm olmuş. idrar yollarımda enfeksiyon çıktı canım zaten bi sürü ilaç kullanıyorum bide b 12 vitamini verdi. artık ilaçlar midemi bulandırıyor yaa. sende kendine ve oğluşlarına iyi bak canımm

SELAM TATLIM TEST YAPMADIM LEKELER ARTMAYA BAŞLADI İNŞ.ADET OLUYORUMDUR KUZUCUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BEBİŞ YOK BU AYDA HEHEHEHEEHEH BUDA SEVİNEN BEN OLURUM HERHALkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 O TEDAVİYİDE BİDAHA GİTTİĞİMDE DOKTORDAN ÖĞRENİCEM TAM OLARAK NEDİR NE DEDĞİLDİR MALİYETİ NEDİR ÖĞRENEYİM SİZEDE AÇIKLARIM :lepi::lepi::lepi: SULTANIN BEBİŞİNDEN DAHA BÜYÜK KİSTİM VARR NABERRR NANİK NANİKlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

merhaba kızlar giremiyorum nete yok çünkü evde maalesef interneti ortak kullanıyoduk komşuyla oda taşınınca nette gitti doğal olarak kendimde bağlatamadım daha merak etmeyin diye haber verim dedim bende bebeğimde çok iyiyiz geçmişi çok fazla okuyamadım neler olup bitti haberim yok valla özet geçin biriniz ben bi ara bakarım tamam canlarım hade öpüyorum sizi

yok isim bulmadık henüz. tek duamız sağ alim bi olsun isimi o zaman düşünürüz. çalışabilir raporu aldım çalışmaya devam yani.
haklısın canım..once saglıkla gelsın..
ama herkes soruyor bızde" ısım bulamadınızmı hala "dıye...
bızde sıkıntıya gırıyoruz vallah...
araştırdıkca bulunmaz oluyor ısım nedense..

tesekkur ederız canım...çok fotojenılkktır emır..
geçmıs olsuncanım..dıkkat et kendıne..ılaçlarını ıç..

Selam kızçler iyi haftasonları
serappppppppppppppppp...ıyı hafta sonlaroııııııı Şeniz
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

ıyıyız ..sende ıyısın maşallah...
eve baglatırsın yakında ınşallah..sohbetler baslar yakında burda...Şeniz
kızlaaarrrr..........
napıosunuz??

ıyıyızzzzzzz
sen nasılsın anlat acukkk

kızlar ben biraz fırsat buldum yazim size dedimm çok sağolun hepiniz iiyi dileklerde bulunmuşsunuzz biz oğlumla iyiyzzz benim dikişlerr baya sorun çıkartıyo yürememde hareket etmemde ama oğlum iyi sadece emmek isttemıyo ama çok tatlı teyzeleriii çok güzel bi duyguymuşşşşşşş allahımmmm tüm isteyenlere nasip etsinnnn sancı çekerken dua ettimm hepinizee doğurcaklaraaa bebek isteyenlereee allhım kabuıl eder inşş gelen giden oluyo kayınvaldiem burdaa giremıyorum zaten diklkişllerimdende rahatım yok pek hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorum sizi

canım benım gule gule buyut oglunu..
maşşallah ogluna..
sende dınlen yat uzan..bıraz daha ıyı olunca bol bol gorusuruz bırsencım..annelık çok guzel bır duygu..tarıfsız kesınlıkle..allahım her ısteyene bu duyguyu yasatsın ınşallahh..

birsenciim hoşgeldin canımmmm..
ne güzel yazmışsın...
meleğinin güzelliği sana çektiğin tüm acıları unutturuodur eminim...

bu arada kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun..
bu gece birbirimizden dualrımızı eksik etmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…