Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

birsenim canım gözün aydın. Allahım meleğine kucağına verdi. ne güzel duygudur şimdi yaaa.nasıl meleğin kime benziyor canım. çok ağlıyormu. Allahım sana kolaylık versin İnşallah.
kandilimiz mübarek olsun kızlar. hamilelerimize sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşallah. serapıma fatmama eylemime ayşegülüme nazanıma ve diğer isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda bekletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah

dilek fatoş sultannn çok sağolun kızlarrr bebişim banada benzıyo babayadaaa şimdi götürdüler sağlık ocağına babasıyla babannesi ben yürüyemeıyorum topuktan kan alıcaklarr offff çok ağlıyolar yaa dayanamazdım zaten görmeye

birsenim erkencisin eeartık sana uyku falan yok..
canım msn de gördüm meleğini maşallah ne kadar güzel yaaaaa....
daha doğrusu yakışıklı..
maşallaaaaaaaaaaahhhhh

gitmemekle iyi etmişsin canım. sen yat dinlen hazır bebek yokken biraz uyu bence. çok ihtiyacın vardır. sağlığın nasıl canım. daha iyimisin şimdi. oğluşun resimlerini koy en kısa zamanda merakla bekliyoruz annesi. seni kocaman öpüyorum onuda kokluyorum. o kokusunu severim onun

ayy kızlaaar okadar çok işim varki evde baryam temüzlüğü yapıomda eccük..
amaaann bu avratlık zor zanaat bea...

birsenim erkencisin eeartık sana uyku falan yok..
canım msn de gördüm meleğini maşallah ne kadar güzel yaaaaa....
daha doğrusu yakışıklı..
maşallaaaaaaaaaaahhhhh

fatmaaa nasılsın canım. ya ben niye görmedim bebişin resmini yaaaa. çok merak ediyorum haaa

valla kızlar uyku muyku yok artıkk ruh gibi dolaşıyom emmiyo benimmm tosunnn sağıp kaşıkla verıyomm memeyı tutamıyo dahaa o konuda baya bı uğraşıyoruz

ay bu tıckerıda deiştirmek lazımm eee siz neler yapıyonuz bakimm fatoş sen temızlık yapçan sultişş sende bebişi büyutüyonn ceylan napıyo acabaa allahım onuda kurtarsın bı avazda inşş benim gibi problemli geçmesinnn

eymen kayra..
ayy ne güzel isim maşallaaahh..
eğer rabbim nasipederde bi oğlum olursa bi adı kayra olsun derdik hep eşimle.
inşallah nasip olur...

patiğim allah hayırlı sağlıklı uzun ömür versin bebişine inşallahh maşallah diyelim..
bian önce memeye alışsada sende rahatlasan azıcık..
ismide çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…