- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.241
kızlar ben biraz fırsat buldum yazim size dedimm çok sağolun hepiniz iiyi dileklerde bulunmuşsunuzz biz oğlumla iyiyzzz benim dikişlerr baya sorun çıkartıyo yürememde hareket etmemde ama oğlum iyi sadece emmek isttemıyo ama çok tatlı teyzeleriii çok güzel bi duyguymuşşşşşşş allahımmmm tüm isteyenlere nasip etsinnnn sancı çekerken dua ettimm hepinizee doğurcaklaraaa bebek isteyenlereee allhım kabuıl eder inşş gelen giden oluyo kayınvaldiem burdaa giremıyorum zaten diklkişllerimdende rahatım yok pek hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
valla kızlar benmki zorunlu sezeryandıı kan alındı benden tahlil için lavman yapılıyo hemşire yaptı biraz tuhafff ama insan herşeye katlanıyo su salıyolar makattan içeri 15 dk içinde durması lazım o sıvının sonra wc ye gidiyosunuz sonra sonda olayı var o tamamennn iğrenç bişi ve benm çok acıdı zaten korkuyodum en çok o olaydan gerçekten berbet bişiymişşş sonra amelıyathane önlüğü giydiriliyo tamamen çıplaksınız tıpış tıpış amelıyathaneye gidiyosunuz masaya oturtuluyosunuz dikk oturmanız lazımm hemşireler anestezi uzmanı uyarı tepişmiyceksin diye belden iğne çakılıyo direkk bacağıma su salındı sankii ayakların uyuştumu diye sorulduu evet uyuşmaya başlıyo hemen sonra yattım o masaya ön tarafa önlk gerılıyo bişi görmuyonuz ben hiç bişi hissetmedim galiba uyudumm yada hatırlamıyorumm bi ara baktım bebek giydiriliyo dedimm o benimmiii evet seninn nurtopu gibii oğluşun dedilerr kilosunu sölediler ay dedim meyve çocuğu oo şeftali mi kilo aldırmış o na okadr die drle konuştuğumu hatırlıyorum 15 dk içinde oğlumu vermişler babasına bende 40dk sona çıkmışım galiba ameliyathane kapısı çok kötüydüü çkmişim doğum ağrısını heryerim kan içindee dediler kalk gidiyosun kalktım ağlıyarakk amelıyathane kapısnın önünde eşimi gördüm dünyalar benm olduu sanki ölüme gidiyodum öpüştük ikimizde ağlıyodukk öle girdimm içeri şuan bile ağlıyorummm sizide üzücem amaa neyse daldan dala atlıyom sonra beni çıkardılar odaya getrdiler eşim kayınvalidem akrabaları falan gelmiş oğlumu gördümm en güzell mutluluk ama sersm şekilde oluyosunn tipin kaymış yüzün şişş çok geçmden annemler geldi köyden abimlerlee o an anlatılmaz yaşanırr gerçekten annelikk bambaşka bişiymiş annemin kıymetını zaten çok bilirdimm kendim anne olunca dahada anladım işte macera böle başladı ve şuan oğlum kollarımdaa çok zorluu bi süreç ama onu koklayınca herşeyi unutuyo insannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?