Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay okurken bıle ne kadar duygulanıyorum yaaa( maşşalah kuzuna ptıkcımm...allah analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın...msn yolla bana nolur merak edıyom resmını ..özel mesajla yollayabılırsın yollamak ıstersen....
adını çok begendımm...
adıyla buyusun paşa.... benım de son 24 günüm hayırlısıyla inşallah...
bende epıdural sezeryan olcam aslında senınle bıraz konuşma ımkanımız olsa dıgum öncesı çok iyi olurdu benım için cnm.....inşallah tez zamanda memeyı tutmayada başlar ve sana annelıgın keyfını sürmek kalır cnmŞeniz

PEMBEPATİK canım Allah analı babalı büyütsün...Ben yeni hamileyim canım...Normal doğum yapamazsam epidüral istiyorm bende...Kısaca anlatırmısın...

valla kızlar benmki zorunlu sezeryandıı kan alındı benden tahlil için lavman yapılıyo hemşire yaptı biraz tuhafff ama insan herşeye katlanıyo su salıyolar makattan içeri 15 dk içinde durması lazım o sıvının sonra wc ye gidiyosunuz sonra sonda olayı var o tamamennn iğrenç bişi ve benm çok acıdı zaten korkuyodum en çok o olaydan gerçekten berbet bişiymişşş sonra amelıyathane önlüğü giydiriliyo tamamen çıplaksınız tıpış tıpış amelıyathaneye gidiyosunuz masaya oturtuluyosunuz dikk oturmanız lazımm hemşireler anestezi uzmanı uyarı tepişmiyceksin diye belden iğne çakılıyo direkk bacağıma su salındı sankii ayakların uyuştumu diye sorulduu evet uyuşmaya başlıyo hemen sonra yattım o masaya ön tarafa önlk gerılıyo bişi görmuyonuz ben hiç bişi hissetmedim galiba uyudumm yada hatırlamıyorumm bi ara baktım bebek giydiriliyo dedimm o benimmiii evet seninn nurtopu gibii oğluşun dedilerr kilosunu sölediler ay dedim meyve çocuğu oo şeftali mi kilo aldırmış o na okadr die drle konuştuğumu hatırlıyorum 15 dk içinde oğlumu vermişler babasına bende 40dk sona çıkmışım galiba ameliyathane kapısı çok kötüydüü çkmişim doğum ağrısını heryerim kan içindee dediler kalk gidiyosun kalktım ağlıyarakk amelıyathane kapısnın önünde eşimi gördüm dünyalar benm olduu sanki ölüme gidiyodum öpüştük ikimizde ağlıyodukk öle girdimm içeri şuan bile ağlıyorummm sizide üzücem amaa neyse daldan dala atlıyom sonra beni çıkardılar odaya getrdiler eşim kayınvalidem akrabaları falan gelmiş oğlumu gördümm en güzell mutluluk ama sersm şekilde oluyosunn tipin kaymış yüzün şişş çok geçmden annemler geldi köyden abimlerlee o an anlatılmaz yaşanırr gerçekten annelikk bambaşka bişiymiş annemin kıymetını zaten çok bilirdimm kendim anne olunca dahada anladım işte macera böle başladı ve şuan oğlum kollarımdaa çok zorluu bi süreç ama onu koklayınca herşeyi unutuyo insannn

ayyy bırsenn yafsss heycanlandımm cokkk bende epıdırall yapcamm yaa anlattıkların ıı geldıı benımde korkum tekk sonda we belden ıgnee banada msnnı yolla ozeldenn bebısı bende gorımmm noluyy noluyyy

Canım anlattıkların için çok sağol...Ben normal doğumdan korkuyordum ama hamilelik sanki bana cesaret kattı...Şimdi normal doğum yapmak istiyorum...Eğer çatım darsa epidural tercih edeceğim...Meleğimi çıkarken görmek istiyorum...İğnelere alışkınım canım o konuda korkum yok...Bir kan tahlilinde bile en az kere deliyorlar...Damarlarım çok ince...Lavmanı ise ben 4 şişe yaptım...Klonoskopi çekileceği zaman...Sonta ise rahim filmi çekilirken takıldı ondanda korkum yok...İnşallah Rabbim ama normal doğumu yaşatır bana...

patıkcım paylaşımın için teşekkürler cnm...inşallah bende bu süreci sorunsuz bir şekılde atlatırım...bebişini gördüm bu arada elif teyzesi sayesınde:)) mşallahı var prensın..rabbim nazarlardan korusun....

günaydın kızlarr. hayırlı bayramlar... hepimizin bayramı mübarek olsun İnşallah. Rabbim eşlerimiz evlatlarımız ve en sevdiklerimizle beraber çok güzel bayramlar geçirmemizi nasip etsin İnşallah. bu bayram en güzel banadır herhalde. hem bayram hem doğum günüm hem bebeğim benimle bundan güzel bayrammı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…