- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.261
dilekçiğimmm benim bayramımm evde oğluşumla geçiyyoo gelen giden çokk biz gidemedik bu bayram bı yeree oğlumun elini öpmeye geliyolarr[/QUOTE
puhahahhahahaha
bırsenın canımsenın oğlanın elını opmeyemı gelıyorlar..
öperım mınık ellerını eymenın..kaydirigubbakcemile5
hoşgeldınben geldim kızlaaarrr uzun bi aradan sonra
napiyosunuz nasılsınız...eskisi gibi nete giremiyom
güzel haberler verin banakaydirigubbakcemile5
eylem mucukkherkesin bayramı kutlu olsun kızlar biz bayramı bitirip geldik bakalım..birçoğunuzun bebişleri göbişlerinizde,birseninki kollarında ne güzel bi bayram olmuştur kimbilir..darısı ayşegülümün,serabımın,fatoşumun ve benim başıma inşallah birdahaki bayram bizimde göbüşlerimiz dolar..hepimize hayır'lı referandumlar bu arada :)) öpüyorumm
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ahh nerlerdesın..İyi bayramlar kızlar uzun zamandır gorusemedık benım netı kapattırdım telefondan yazıyorum hepınızı cok ozledım... yenı hamısler hayırlısıyla saglıkla kucagınıza alırsınız ıns bebıslerınizı...patıkcım dogum yapmıssın tebrık ederım allah saglıklı mutlu huzurlu buyumek nasıp etsın oglusuna...ceylancıgım senınde az kalmıs prensesını kucagına almana hayırlısıyla kolay dogum yaparsın ınsallah...bana gelınce ben yine kırmızı kartı gordum malesef annemede gıdemedım bu bayram huzunlu gectı benım ıcım yınede saglık olsun dıyorum insallah bıdakı bayrama bebıslerımız kucagımızda gırerız... hepinızı kocaman opuyorum allaha emanet olun...
net baglatmıycanmı kuşum sen...neyapcan..bız senı ozledık emme..opuyorumnanaktan
İyi bayramlar kızlar uzun zamandır gorusemedık benım netı kapattırdım telefondan yazıyorum hepınızı cok ozledım... yenı hamısler hayırlısıyla saglıkla kucagınıza alırsınız ıns bebıslerınizı...patıkcım dogum yapmıssın tebrık ederım allah saglıklı mutlu huzurlu buyumek nasıp etsın oglusuna...ceylancıgım senınde az kalmıs prensesını kucagına almana hayırlısıyla kolay dogum yaparsın ınsallah...bana gelınce ben yine kırmızı kartı gordum malesef annemede gıdemedım bu bayram huzunlu gectı benım ıcım yınede saglık olsun dıyorum insallah bıdakı bayrama bebıslerımız kucagımızda gırerız... hepinızı kocaman opuyorum allaha emanet olun...
Selam patiktcim iyiyim sen nasılsın canım ceylanı bende merak ettim az kalmıstı dogumuna napıyo acaba
bende iyiyimm cnm oğlumla uğraşıyorummm işim gücüm o artık uyuyo şimdide öle bakımm dedim buraya valla 23 gün var dıyodu ama bebekler gün beklemıyokiii kız çocukları sabırsız olur bide gerçi onun sezaryan olucak ama iyidir inşşş
selam kızlar ben test yaptım hamileyim yinebilmiyorumkismile
selam kızlar ben test yaptım hamileyim yinebilmiyorumkismile
eylem tebrik ederim cnm umarım bunun sonucu çok güzel olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?