Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

herkesin bayramı kutlu olsun kızlar biz bayramı bitirip geldik bakalım..birçoğunuzun bebişleri göbişlerinizde,birseninki kollarında ne güzel bi bayram olmuştur kimbilir..darısı ayşegülümün,serabımın,fatoşumun ve benim başıma inşallah birdahaki bayram bizimde göbüşlerimiz dolar..hepimize hayır'lı referandumlar bu arada :)) öpüyorumm

ben geldim kızlaaarrr uzun bi aradan sonra
napiyosunuz nasılsınız...eskisi gibi nete giremiyom
güzel haberler verin banakaydirigubbakcemile5

İyi bayramlar kızlar uzun zamandır gorusemedık benım netı kapattırdım telefondan yazıyorum hepınızı cok ozledım... yenı hamısler hayırlısıyla saglıkla kucagınıza alırsınız ıns bebıslerınizı...patıkcım dogum yapmıssın tebrık ederım allah saglıklı mutlu huzurlu buyumek nasıp etsın oglusuna...ceylancıgım senınde az kalmıs prensesını kucagına almana hayırlısıyla kolay dogum yaparsın ınsallah...bana gelınce ben yine kırmızı kartı gordum malesef annemede gıdemedım bu bayram huzunlu gectı benım ıcım yınede saglık olsun dıyorum insallah bıdakı bayrama bebıslerımız kucagımızda gırerız... hepinızı kocaman opuyorum allaha emanet olun...

bayramınızz mübarekk olsun kızlarrrr.insaallah diger bayrama bebbişimle girmek nasip olur.

Adilemırcım bende sizlerı cok ozledım canım ama uzun bır sure netım olmıycak ama ara sıra telefondan haberlesırız optum canım

pelin çok sağol cnm darısı sizlere inş

Selam patiktcim iyiyim sen nasılsın canım ceylanı bende merak ettim az kalmıstı dogumuna napıyo acaba

bende iyiyimm cnm oğlumla uğraşıyorummm işim gücüm o artık uyuyo şimdide öle bakımm dedim buraya valla 23 gün var dıyodu ama bebekler gün beklemıyokiii kız çocukları sabırsız olur bide gerçi onun sezaryan olucak ama iyidir inşşş

yirim ben senin oglusunu masallah... benim yerimede op prensinı canım... ins iyidır ceylanım ya bır haber alsak iyı olurdu...

birseeeeeen oğluşun nasıl bi resmini göremedim yaaa. çoook merak ediyorum şuraya koysaydın bari bi görseydim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…