Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

birsennn oğluşun nasıl canım. ne güzeldir o şimdi uyurken gülüyorlar ya bayılıyorum yaa.Allahım korusun. welcome nasılsın canım bebiş nasıl. büyüdümü kuzucuk.

birsennn oğluşun nasıl canım. ne güzeldir o şimdi uyurken gülüyorlar ya bayılıyorum yaa.Allahım korusun. welcome nasılsın canım bebiş nasıl. büyüdümü kuzucuk.

evet sultişimm meleklerr güldürüyo oğlumuu iyi çok şükürr allahım nazardan korusunnn sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

evet sultişimm meleklerr güldürüyo oğlumuu iyi çok şükürr allahım nazardan korusunnn sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

çok şükür canım şimdilik iyi gidiyor. bide cinsiyeti görseydik yaa. sen kaçıncı haftada öğrenmiştin canım hatırlıyormusun. dört gözle bekliyorum yaaa

çok şükür canım şimdilik iyi gidiyor. bide cinsiyeti görseydik yaa. sen kaçıncı haftada öğrenmiştin canım hatırlıyormusun. dört gözle bekliyorum yaaa

aman iyi gitsinnn maşallh valla cnm hatırlamıyorum ama 13 haftadan sonraydıı bukadr erken öğrenmemiştim 16 haftayı geçmiştikk

ya herkes 12. haftada öğreniyoruz falan dyor ya doktorda diyorki böyle bişey olamaz dyor o sadece tahmin. ancak 16dan sonra kesin olur dedi,

ewet öncesi tahmin oluyo we çok yanılan doktor çıkıyo 16dan önce söylememeleri en iyisi
insan kendini tutamayıp az da olsa alıyo bişeyler bide duygusal olarak da alışıyosun kızım yada oğlum demeye
sabretmek en iyisi ben napiim 23.haftada öğrendim kaydirigubbakcemile3

evet canım yaa. doğacaktı nerdeyse yaaa. ooo inşallah ben o kadar beklemem yaaa. önceki doktorum bana cinsiyeti 22. haftada söylerim demişti kalmıştım öyle. kaydirigubbakcemile3

hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriz için..umarım güzel olur bukez..allah hepinize sağlık mutluluk versin
birsencim çorludaki dr orhan bey olarak düşünüyorum ama acıbademdede hocaya takip olcam riskli gebelik dr.muş..kısmet inşallah olur artık..

merhaba kızlar net işini hallettim tekrar evimde netim var ama giriyorum kimsecikler yok kız zhade artık evlerinize yaz bitti sonra bebişler gelcek hiç giremicez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…