- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.281
Sağol birsencim,sevinemiyorum bile artık bakalım kısmet..umarım kucağıma almakta nasip olur..benim ve isteyen herkesin..
birseeeeeen oğluşun nasıl bi resmini göremedim yaaa. çoook merak ediyorum şuraya koysaydın bari bi görseydim yaaa
selam kızlar ben test yaptım hamileyim yinebilmiyorumkismile
PEMBE_PATİK canım sen nasılsın...Oğlun nasıl...
birsennn oğluşun nasıl canım. ne güzeldir o şimdi uyurken gülüyorlar ya bayılıyorum yaa.Allahım korusun. welcome nasılsın canım bebiş nasıl. büyüdümü kuzucuk.
evet sultişimm meleklerr güldürüyo oğlumuu iyi çok şükürr allahım nazardan korusunnn sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
çok şükür canım şimdilik iyi gidiyor. bide cinsiyeti görseydik yaa. sen kaçıncı haftada öğrenmiştin canım hatırlıyormusun. dört gözle bekliyorum yaaa
aman iyi gitsinnn maşallh valla cnm hatırlamıyorum ama 13 haftadan sonraydıı bukadr erken öğrenmemiştim 16 haftayı geçmiştikk
ya herkes 12. haftada öğreniyoruz falan dyor ya doktorda diyorki böyle bişey olamaz dyor o sadece tahmin. ancak 16dan sonra kesin olur dedi,
ewet öncesi tahmin oluyo we çok yanılan doktor çıkıyo 16dan önce söylememeleri en iyisi
insan kendini tutamayıp az da olsa alıyo bişeyler bide duygusal olarak da alışıyosun kızım yada oğlum demeye
sabretmek en iyisi ben napiim 23.haftada öğrendim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?