Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

merhaba kızlar net işini hallettim tekrar evimde netim var ama giriyorum kimsecikler yok kız zhade artık evlerinize yaz bitti sonra bebişler gelcek hiç giremicez zaten

evet canım kimseler gelmiyo yeni sezon açıldı tv lerde ama biz açamadık henüz :))
özledim kış sohbetlerini
sern nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

evet canım kimseler gelmiyo yeni sezon açıldı tv lerde ama biz açamadık henüz :))
özledim kış sohbetlerini
sern nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

iyi sayılır canım benim bebeğin başı aşağıya dönmüş bayramın 3 gününün gecesi sancılandım erken dsoğum riski varmış bakalım yat dedi doktor yorma kendini dedi dinlen dedi bende öyle yapıyorum

canım
yat dınlen..
ne zaman donudu bebişin..yenımı dondu..
gununu doldurur ınşallah dılaycım..

guldeseker aydıner hoşgeldınız...

eylem ben test yaptıgın mesajı goremedım..hayılı olsun bebişin..ınşallah saglıkla sonuna kadar gıdersınız eylemcım...

selam kızlar ben test yaptım hamileyim yinebilmiyorumkismile
ayyyyyy sımdı gordum eylemcım mesajıııı
ayy nasıl sevındım anlatamam...oleyyyyyyyyyyyyyyyy
allah ısteyen herkese versın ınşallah..
haydı guzel haberler gelmeye devam eder ınşallah..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: a.s. a.s.

eylemdemi hamile çok ama çok sevindim hayırlı olsun eylemcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

teşükkür ederim canlarım benim.iyiki varsınız..hiç inanamıyorum devamına ama inşallah bukez kısmet olur bebeğimi koklamak..öpüyorum çook çook hepinizi..

Dilay canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin zamanını bekleyip gelir acele etmez ewe net bağlatmana da çok sewindim
herkes toplansa artık da eskisi gibi sohbetlerimizi yapsak
biz bugün istanbula annemlere geldik eşimle başka bi hastanede yeni bi doktor denedik we memnun kaldık
bu doktor da kız olduğunu doğruladı içim tamamen rahatladı
bide kızım 893 gr, 34 cm olmuş ölçtü biçti sağlığı da yerindeymiş içimiz rahat geldik annemlere
yarın da kısmetse aklıma koyduğum bisürü bebek mağazası war onları gezcez
beşik, bebek arabası, kıyafet fln bakınmak istiyorum

eyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm gülüüüüüüm hamilemsin ...
ayy rabbbim şükürler olsun ne güzel.
inşallah bu sefer sağsalim kucağına alıcaksın bitanemm..
darısı serabımın ayşegüllümün ve benim başıma olur inşallahhh..
ayyy gece gece ne sevindim yaaa

selam arkadaşlar uzun bı tatıl sürecinden sonra ben geldimmm......ama daha dogurmadımm:)
kısmetse 10 günümüz kaldı rutın haftalık kontrollerımıze devam edıyoruz şimdililk...kızım gayet iyi şuanda ınşallah böylede devam eder...ben artık ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve hamılelık artık çok yorucu gelmeye başladı hayırşlısıyla kurtarsın rabbım...eylemcım senın adınada çok sevındım cnm ınşallah bu kez sagşlıkla alırsın kucagına bebişini...patıkımm yakışıklını çok öpüyorumm....elif dilay güldeşeker sultan rabbım bu süreçde hepınızın yardımcısı olsun....çiçegemm serabımm sizide çok özledım yaa.... pelıncık ve fatoşum sıozınde keyıfler şokelladır ınşallajh canlarım...şimdilik öpuyorum hepınızı......

günaydın kızlar herkese çok selamlar ,
ceylan hadi senin azalmış iyice
merak etme bende hemen arkandan geliyorum.inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…