- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.321
evet cnm az kaldı...takıl bana hayatını yaşaakaydirigubbakcemile3 senın tarıh ne zaman cnmgünaydın kızlar herkese çok selamlar ,
ceylan hadi senin azalmış iyice
merak etme bende hemen arkandan geliyorum.inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
canımm ınan artık zaman banada geçmiyo..çok zorlanıyorum...hamılelık artık zor gelıyo allah hepımızın yardımcısı olsun...günaydın kızlarr
ceylann özgee nekadar az kaldı sizin yaa allah yardımcınız olsunn
inş. bizde görürüz sizin gibi olduğumuz zamanları böyle zaman hiç geçmiyo sanki
ohh hamılelıgın en keyıflı zamanındasın zaten alışveriş magaza magaza dolaşmakk ahh ahh...son gunlerde evın içinde dolanmak bile zor gelıyo bana...uykuya hasret kaldım büyük ihtimal küçük hanım dogdukdan sonrada devam edıcek uykusuzlukSelam kızlar
nohudum az kalmış günlerin biraz daha sabır en zor günleridir muhtmelen son günler
şimdilik bana kolay geliyo daha çok zorlanmaya başlamadım sadece daha çabık yoruluyorum normale göre
dün bisürü bebiş mağazası gezdik ciciler aldık kızıma babasıyla ilk kez çok keyifliydi
ondan olsa gerek bugün neşem yerinde bide battaniye başladım bugün kızıma benim de el emeğim olsun istiyorum
annem teyzem ben örgü günü yapıyoruz :hulya:
kızlar yardım edin,gribim çok fena ateşim 37,5 falan..ilk 3 ay çok önemli ilaçta yok..ben ıhlamur limon falan içtim gün boyu 1 tane serum taktırdım suyla atılır diye,ılık duş aldım ama hep aynı bitkisel yapabileceğim başka bişey varmı?
cnm mınoset falan alabılırsın hamıleleıkde zararı yok sende bılıyosundur gerçi....bunun dışında sirkeyle vucudunu sılebılırsın oda ateşi alıyo bıldıgım kadarıyla cnm.geçmiş olsun dıkkat et kendınekızlar yardım edin,gribim çok fena ateşim 37,5 falan..ilk 3 ay çok önemli ilaçta yok..ben ıhlamur limon falan içtim gün boyu 1 tane serum taktırdım suyla atılır diye,ılık duş aldım ama hep aynı bitkisel yapabileceğim başka bişey varmı?
nohutcum .neden agırlastın bu kadar..
senın kılo artısın normaldı..
karnın çok mu buyuudü
senı zorlayan ne...
bendede uykusuzluk var..
benım kı sebepsız uykusuzluk..
gunde 4-5 saat uyuyunca uyanıverıyorum..gecenın 5 ınde ben uyanmısım...çok gıcık oluyorum kendıme..
cnm 16 kılo almış bulunmakdayım aştım kendımı artıksempatiksalakcinni
bunun dışında bende sebebsız uyuyamıyorum uyanıyorum anıden bı daha tık yok sonrada tansıyonum düşüyo halsız kalıyorum...hayırlısı artık az kaldı bıraz daha dişimi sıkacagım...
teşekkr ederim kuzular ya,minoset aldım bugün ama benim daha yeniya kesenin yapısını bozabiliyomuş gerçi hiç 38 olmadı şükür umarım da olmaz..kız uyusanıza bebişler gelince zor uyursunuz heehee
sohbetlerinize okadar yabancıyımki hiç yazasım gelmio..
:çok üzgünüm:
cnmcım gunnuge yazdıklarını okudum ınşallah istedigin iş kabul edılırsın bebem anladıgım kadarıyla çok içine sinen biyer.hayırlısıysa olur ınşallah...sohbetlerinize okadar yabancıyımki hiç yazasım gelmio..
:çok üzgünüm:
kızçem geçen hafta 3.500 du ..dun gıttım yıne 3.500 çıktı ..3 gun hastalandım ben o nedenle bebiş beslenememiş cnm..hayırlısı artıknohutcum..son zamanların.heyecandanda uykun kaçabılır..ytarıh bellı ya...ondandır..sen farketmezssın ..
kaç kg.oldu kızçen.dogsunda gorelım mınık kuşunu..
ünaydın kızlar nasılsınız bakalım okul telsşınız ne alemdeeeeeeeeeee
ödeveler başladı bile bizimmmmmmmmmmmm
bende yarın ögleden sonra kütahyaya kacıcıcam allah nasip ederse cuma istemeye geleceler kardeşimi cumarteside söz nişan bir arada olucakkkkkkkkkkkkkkk
cok güzel tepsi ve nişan yastıgı hazırladım kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeee
ekleyeceğim resimlerini bana görüşlerinizi yazarsanız sevinirim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pazar günüde yola cıkıp geri dönücemmmm
oğluş 1 gün gitmeyecek okulaaaaaaaaaaaaaaa
pzt devam kaldıgımız yerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm hayırlı ugurlu olsun..rabbim devamını getırsın ınşallah hayırlı yolculuklar şimdiden..kardeşinede mutluluklar....
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?