Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kızlarr

ceylann özgee nekadar az kaldı sizin yaa allah yardımcınız olsunn
inş. bizde görürüz sizin gibi olduğumuz zamanları böyle zaman hiç geçmiyo sanki

Selam kızlar
nohudum az kalmış günlerin biraz daha sabır en zor günleridir muhtmelen son günler
şimdilik bana kolay geliyo daha çok zorlanmaya başlamadım sadece daha çabık yoruluyorum normale göre
dün bisürü bebiş mağazası gezdik ciciler aldık kızıma babasıyla ilk kez çok keyifliydi
ondan olsa gerek bugün neşem yerinde bide battaniye başladım bugün kızıma benim de el emeğim olsun istiyorum
annem teyzem ben örgü günü yapıyoruz :hulya:

günaydın kızlar herkese çok selamlar ,
ceylan hadi senin azalmış iyice
merak etme bende hemen arkandan geliyorum.inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
evet cnm az kaldı...takıl bana hayatını yaşaakaydirigubbakcemile3 senın tarıh ne zaman cnm
günaydın kızlarr

ceylann özgee nekadar az kaldı sizin yaa allah yardımcınız olsunn
inş. bizde görürüz sizin gibi olduğumuz zamanları böyle zaman hiç geçmiyo sanki
canımm ınan artık zaman banada geçmiyo..çok zorlanıyorum...hamılelık artık zor gelıyo allah hepımızın yardımcısı olsun...
ohh hamılelıgın en keyıflı zamanındasın zaten alışveriş magaza magaza dolaşmakk ahh ahh...son gunlerde evın içinde dolanmak bile zor gelıyo bana...uykuya hasret kaldım büyük ihtimal küçük hanım dogdukdan sonrada devam edıcek uykusuzluk

kızlar yardım edin,gribim çok fena ateşim 37,5 falan..ilk 3 ay çok önemli ilaçta yok..ben ıhlamur limon falan içtim gün boyu 1 tane serum taktırdım suyla atılır diye,ılık duş aldım ama hep aynı bitkisel yapabileceğim başka bişey varmı?

canım bendede olmustu..emire hamılelıgımde..
1 tane parol ıçebılırsın demıstı doktorum..benım ates 38 ıdi..
korkma demıstı doktor..
bebege bırsey olmaz..

nohutcum .neden agırlastın bu kadar..
senın kılo artısın normaldı..
karnın çok mu buyuudü
senı zorlayan ne...
bendede uykusuzluk var..
benım kı sebepsız uykusuzluk..
gunde 4-5 saat uyuyunca uyanıverıyorum..gecenın 5 ınde ben uyanmısım...çok gıcık oluyorum kendıme..

cnm mınoset falan alabılırsın hamıleleıkde zararı yok sende bılıyosundur gerçi....bunun dışında sirkeyle vucudunu sılebılırsın oda ateşi alıyo bıldıgım kadarıyla cnm.geçmiş olsun dıkkat et kendıne

cnm 16 kılo almış bulunmakdayım aştım kendımı artıksempatiksalakcinni
bunun dışında bende sebebsız uyuyamıyorum uyanıyorum anıden bı daha tık yok sonrada tansıyonum düşüyo halsız kalıyorum...hayırlısı artık az kaldı bıraz daha dişimi sıkacagım...

teşekkr ederim kuzular ya,minoset aldım bugün ama benim daha yeniya kesenin yapısını bozabiliyomuş gerçi hiç 38 olmadı şükür umarım da olmaz..kız uyusanıza bebişler gelince zor uyursunuz heehee

ay sormayın kızlar yaa o uykusuzluk bendede var valla napçaz hiç bilmiyorum sinir bozucu bi durum uyuyun diyosun eylemcim yok anam uyunmuyo son aylara doğru görcem senide

nohutcum..son zamanların.heyecandanda uykun kaçabılır..ytarıh bellı ya...ondandır..sen farketmezssın ..
kaç kg.oldu kızçen.dogsunda gorelım mınık kuşunu..

teşekkr ederim kuzular ya,minoset aldım bugün ama benim daha yeniya kesenin yapısını bozabiliyomuş gerçi hiç 38 olmadı şükür umarım da olmaz..kız uyusanıza bebişler gelince zor uyursunuz heehee

uyuyamıyoruz eylemmmmmmmm..ühühühüh...
ama ben 4-5 saatte uyusam 8 saat uyumus gıbı kalkıyorum yataktan..
dilaayyyyyyyyyyy sende mı uyuamıyon kuşum...

sohbetlerinize okadar yabancıyımki hiç yazasım gelmio..
:çok üzgünüm:

ısoldeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
senlede bu sohbetlerı yapcez kuzum..
sen hiç uzulme cancan..
az kaldı...pelın aysegul serap ve sennnnnnnnn..ınşallah kuzummmmmmmmmm...

sultaaaaaaaaannnnnnnnnnn cınsıyet soylemedımı dohturunnnnnnnnnnn

ünaydın kızlar nasılsınız bakalım okul telsşınız ne alemdeeeeeeeeeee

ödeveler başladı bile bizimmmmmmmmmmmm
bende yarın ögleden sonra kütahyaya kacıcıcam allah nasip ederse cuma istemeye geleceler kardeşimi cumarteside söz nişan bir arada olucakkkkkkkkkkkkkkk

cok güzel tepsi ve nişan yastıgı hazırladım kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeee

ekleyeceğim resimlerini bana görüşlerinizi yazarsanız sevinirim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pazar günüde yola cıkıp geri dönücemmmm
oğluş 1 gün gitmeyecek okulaaaaaaaaaaaaaaa
pzt devam kaldıgımız yerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sohbetlerinize okadar yabancıyımki hiç yazasım gelmio..
:çok üzgünüm:
cnmcım gunnuge yazdıklarını okudum ınşallah istedigin iş kabul edılırsın bebem anladıgım kadarıyla çok içine sinen biyer.hayırlısıysa olur ınşallah...
nohutcum..son zamanların.heyecandanda uykun kaçabılır..ytarıh bellı ya...ondandır..sen farketmezssın ..
kaç kg.oldu kızçen.dogsunda gorelım mınık kuşunu..
kızçem geçen hafta 3.500 du ..dun gıttım yıne 3.500 çıktı ..3 gun hastalandım ben o nedenle bebiş beslenememiş cnm..hayırlısı artık

Günaydınnnn =)))

Başlık çok ilgimi çekti yazmadan geçemedimmm =)))

iyi etmişsin cnm:))

Gunaydın kızlar nasılsınız...ceylanım ben iyıyım canım aynı iste bebıs hala yok napalım hayırlısı olsun...prensesını gormeye az kalmıs hayırlısıyla saglıklı dogsun ins... bızlerede dua et canım doguma gıderken optum k.i.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…