Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tebrik ederim selcancım oglusunu allah analı babalı büyütsün maşallah...allah razı olsun canım inş duaların kabul olur:Saruboceq: kendine ve ogluşuna cok iyi bak ikinizide kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolunn kızlarrr...
eed canımm sutumm geldı ama yetmedı poekk mama takvıyesı falann yaptılarr
ewe gelıp banyo yapıncaa cogaldıı bıraz dahaa..
goguslerım yara oldu cokk onlarr cokk acıoo baska sorunumuzz yokk sukurr

Allah analı babalı büyütsün canım...Darısı artık bize...Doğumun nasıl geçti canım...

iyi akşamlar kızlat eylem cnm çok sevındım bebişinin iyi olmasına cnm rabbim kucagında da görmeyı nasıp etsın inşallah....
fatoş sende bı test yap merak ta bırakma bizi yaa...
benımde annem yanımda kalıyodu bugun eve döndu...şimdi kızıma tek bakacagım..bakalım nasıl olacak..gerçi annem arada yıne gelecek ama...o kadar farkklı bı duygu kı kızlar alışma süreci falan....birde bebege zarar gelecek korkusu....allah korusun..

aman ceylancım allah korusun meleklerimiz allaha emanet canım allahın izniyle bişeycik olmaz sana kolay gelsin valla canım insallah prenses yaramaz değildir

sağol ceylanım da ben neden inanamıyorum bi türlü hep diken üstünde hep ürkeğim.. çekirdek ailemi kaldınız siiiiizz kıyamam..usludur bizim kızçe yormaz anneciğini..
selcancım göğüs uçların için krem kullan kuzu emsin çabucak büyüsün kuzucuk..
fatoooooşşş sabah test yap ya nolur nolurr çatlamaktayım..
herkese hayırlı geceler tatlı rüyalarrrr

ceylancığımmm hiç zorlanmıyo insannn ben şahsen hiç bakma konusnda zorlnmadım insan kndinin olunca korkmuyo hiççç herşeyini kendi ypmk istiyo biz babasyla yıkıyoz artık her anını kendm yaşamk istiyorummm

canım benım..bebısın masallah 51 cm.3,150gr

allah analı babalı buyutsun bıtanem...oglunun ısmını kayra mı koymustun canım..ısmı ne oldu...
selcn lansıonh diye krem aldydım benn yazılışı hatalı olabilir ama en iyisi buymuşş
selcan bak bu kremı ben duydumö..en ıyısı...
emırde 1 ay aglaya aglaya emzırdım..kalkıp emecek dıye odum kopuyordu..her saat basıda emıyordu..
ama bu sıteden duydum bende lansınoh kremı...hatta dogumdan 10 gun once baslamak faydalı oluyormus..
ama mutlaka al kremı..ben gecen eczaneye sordum..kuçuk tup var fıyatı 15 tl cıvar..
bırde buyuk var o da 35 cıvarıydı canım..
eşine aldır bugun..telefon aç alsın kuşum..çok ıyı gelıyormus..rahatlarsın..

fatoşşşşşşşşşşşşşş test yappppppppppppppppp..çatlatcan meraktan heeeeeeeee

evet ...ılk gun bıle yıllardır anneymıssın gıbı hıssedersın..ve yıllardır bebek bakıyormus gıbı bır güç gelır...
bu annelık ıçgudusuymus..her anne bunu yasarmıs...allah tarafından ışte..

ayy böyle özeniyorum valla siz anlattıkça bir an önce bende bebişimi kucağıma almak istiyorum allahım bizede o günleri göstersin inşallah

banabak fatoşşşşşşşşşşşşşşş test yaptınmı yapmadıysan yap ölcem meraktannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…