- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.581
tamam canım....
kızlar bu akşam test alımda.
yarın ilk idrarla yapayım.
umarım güzel haberler veririm...
dilayy kuşum sen napıyosunn
randevuların 15 de 1 e düştü mü artık
tamam canım....
kızlar bu akşam test alımda.
yarın ilk idrarla yapayım.
umarım güzel haberler veririm...
Duydum canım orasını ama gitmedim sadece çatalcaya gittim.Bende TEKİRDAĞ / MALKARA / BALABANCIK KÖYÜndenim.Köyden 1999 depreminden 1 hafta sonra çıktık.1sene MALKARAda oturduk sonrada Tekirdağ Merkeze işte...
iyiyim canım napim işte topik şenlensin diye bekliyoruz ama kimsecikler yok 2 haftada bire gerek yok dedi doktorum şimdilik 36. haftada gidicem ondan sonra her hafta gidicem tabi 36 ya kadar dayanırsa benim velet başı iyice dayanmış çünkü sancılarım artmaya başladı bide doktorumuz çantan hazır olsun dedi bekliyoruz bakalım hayırlısı sen nasılsın nasıl geçiyor
ay canım topik bi türlü şenlenemedi şenlenir biz doğururuz kesin :))
senin oğluş aceleci sanırım canımcım çok bekletmicek seni galiba..
benim şimdilik bi sorunum yok ayın 25 inde kan uyuşmazlığı iğnem var işte zaman geçsin bekliyorum..daha alışverişimi tamamlamadım yavaş yavaş bitirmem lazım artık..
dayanamadım ve dün akşam yaptım kızlar testi...
ve maalesef negatif...
ooff yoruldum artık gerçekten,ciddi anlamda yoruldum...
yaa canım benim üzülme allahtan hayırlısı daha vakti saati gelmemiştir canım biraz daha sabır isyan etme hemen öyle allahtan istiycez ondan başka veren yok sıkma canını ne olur
dilay dayanamıorum artık..
gerçekten gücüm kalmadı.
ağlamaktan helak oldum..
gözlerim şiş bi şekilde geldim işe...
canım senın oglan acelecı..erkenmı gelecek ne...sorma canım valla ama beklesin yaa bir gün bir gündür bebişimin sağlığı için zaman öyle çabuk geçiyoki ben anlamadım buraya gelene kadar şimdi bu son günler zaman durdu sanki giyim kuşam alışverişimiz bitti şükür çantamızda hazır beşiğimiz pusetimiz falan kaldı işte onlarıda bu hafta snu alıcaz inşallah başkada bişey kalmıyor sonra allahın izniyle bebişimizi bekliycez isime falan karar verdinizmi canım biz karar verdik kuzumun ismi emir olcak allahım izin verirse
canım yaaa...lutfennnnnnnnnn..benıde uzuyorsunnnnnnnnnnnnnn..:gitme:dayanamadım ve dün akşam yaptım kızlar testi...
ve maalesef negatif...
ısoldemmm ...olucak canım..yoruyorsun kendını..çok haklısın..her ay beklemek cok zorr...ama gelıcek bebegın allahın ıznıylee...dilay dayanamıorum artık..
gerçekten gücüm kalmadı.
ağlamaktan helak oldum..
gözlerim şiş bi şekilde geldim işe...
ayy evet dilekim senin oğluşunda emirdi demi kız herkes emirler yaramaz oluyor diyo doğrumu seninki yaramazmı değil diye biliyorum ben ama
ayy evet dilekim senin oğluşunda emirdi demi kız herkes emirler yaramaz oluyor diyo doğrumu seninki yaramazmı değil diye biliyorum ben ama
valla canım ben ikinciyi yaparsam ve erkek olurda oda onuda ya demir yada ömer istiyorum kısmet
dayanamadım ve dün akşam yaptım kızlar testi...
ve maalesef negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?