Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dilayy kuşum sen napıyosunn
randevuların 15 de 1 e düştü mü artık

iyiyim canım napim işte topik şenlensin diye bekliyoruz ama kimsecikler yok 2 haftada bire gerek yok dedi doktorum şimdilik 36. haftada gidicem ondan sonra her hafta gidicem tabi 36 ya kadar dayanırsa benim velet başı iyice dayanmış çünkü sancılarım artmaya başladı bide doktorumuz çantan hazır olsun dedi bekliyoruz bakalım hayırlısı sen nasılsın nasıl geçiyor

selam kızlar fatoş test yapmışmı dıye bakım dedım ama ınatçı kızçe yıne yapmamaışşş....
kızımla bugun tek kaldık haklısın patıkım ınsan hıç ürkmüyoo ama kızım ananeyı arıyo sanırım bıraz huzursuzlandı uyku konusunda...banyo şuanda annem yaptırıyo benım yaptırmam için biraz zaman geçmesini beklıyorum egılınce dikişler acıyo hala...

ay canım topik bi türlü şenlenemedi şenlenir biz doğururuz kesin :))
senin oğluş aceleci sanırım canımcım çok bekletmicek seni galiba..
benim şimdilik bi sorunum yok ayın 25 inde kan uyuşmazlığı iğnem var işte zaman geçsin bekliyorum..daha alışverişimi tamamlamadım yavaş yavaş bitirmem lazım artık..

sorma canım valla ama beklesin yaa bir gün bir gündür bebişimin sağlığı için zaman öyle çabuk geçiyoki ben anlamadım buraya gelene kadar şimdi bu son günler zaman durdu sanki giyim kuşam alışverişimiz bitti şükür çantamızda hazır beşiğimiz pusetimiz falan kaldı işte onlarıda bu hafta snu alıcaz inşallah başkada bişey kalmıyor sonra allahın izniyle bebişimizi bekliycez isime falan karar verdinizmi canım biz karar verdik kuzumun ismi emir olcak allahım izin verirse

dayanamadım ve dün akşam yaptım kızlar testi...
ve maalesef negatif...

ooff yoruldum artık gerçekten,ciddi anlamda yoruldum...

ve maalesef negatif...

yaa canım benim üzülme allahtan hayırlısı daha vakti saati gelmemiştir canım biraz daha sabır isyan etme hemen öyle allahtan istiycez ondan başka veren yok sıkma canını ne olur

yaa canım benim üzülme allahtan hayırlısı daha vakti saati gelmemiştir canım biraz daha sabır isyan etme hemen öyle allahtan istiycez ondan başka veren yok sıkma canını ne olur

dilay dayanamıorum artık..
gerçekten gücüm kalmadı.
ağlamaktan helak oldum..
gözlerim şiş bi şekilde geldim işe...

gerçekten gücüm kalmadı.
ağlamaktan helak oldum..

üzülme bitanem ne olur seni çok iyi anlıyorum canım sabırlı olmak gerekiyo sende biliyosun çok uğraşıyosun biliyorum ama birazda hamile kalmak aklından çıkarmakla alakalı çok fazla üstüne düşme canım sende yıpranıyosun olucak ben inanıyorum eşinde sende sağlıklı bir çiftsiniz neden olmasın zamanı gelmemiştir bitanem

canım senın oglan acelecı..erkenmı gelecek ne...
ogluma adaş olucak senın oglun..
emirler 2 olduuu kaydirigubbakcemile2

ve maalesef negatif...

canım yaaa...lutfennnnnnnnnn..benıde uzuyorsunnnnnnnnnnnnnn..:gitme:

gerçekten gücüm kalmadı.
ağlamaktan helak oldum..
ısoldemmm ...olucak canım..yoruyorsun kendını..çok haklısın..her ay beklemek cok zorr...ama gelıcek bebegın allahın ıznıylee...

ayy evet dilekim senin oğluşunda emirdi demi kız herkes emirler yaramaz oluyor diyo doğrumu seninki yaramazmı değil diye biliyorum ben ama

ayy evet dilekim senin oğluşunda emirdi demi kız herkes emirler yaramaz oluyor diyo doğrumu seninki yaramazmı değil diye biliyorum ben ama

guzel ısım..ıyı düşünmüssün canım...
ben ıkıncıye ısım bulamıyorum diilayyy....
varmı aklında ısım...emır e uygun..kaydirigubbakcemile3
senınde ıkıncı erkek olursa ..aynı ısımler denk gelırmışşşş..fıkır ver bana kuşumm..

valla canım ben ikinciyi yaparsam ve erkek olurda oda onuda ya demir yada ömer istiyorum kısmet

demıırı banada onerıyorlar...
ama zaten bazen emır e demır dıyenler oluyor...
yanı tek bır harf degısık...ondan dusunmuyorum..ömer ı çok begenıyorum..oda amcamın adı...babam dururken amcamın adınıda koyamam kı..
benım aklımda ya ege var yada ediz...
daha bulamıyoruz..bıraz kurcalasam bulunur belkı...
sence ege ve ediz nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…