Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

beklesin tabi en az 4 hafta daha :)) ondan sonra istediği zaman gelebilir
oo herşeyi bitimişsin ben daha tamamlamadım hepsini..
ismede karar vermişsin emir çok güzel benim amcamın oğlunun adı yoksa bende düşünebilirdim seviyodum emir ismini..
biz hala karar vermedik canım kerem yada yiğit diyorum ben ama bakalım daha anlaşma sağlamadık babasıyla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

dayanamadım ve dün akşam yaptım kızlar testi...
ve maalesef negatif...

ooff yoruldum artık gerçekten,ciddi anlamda yoruldum...

fatoş okadar dayandın be canım keşke ilk idrarınla yapsaydın eğer olmazsan yarın sabah tekrarla,gece idrarı seyrelmiş oluyo yiyip içtiklerimizden..sabah gece boyu biriken idrar en doğru sonucu veriyor bendede öyle oldu kuzum..ama eğer yoksada üzülme ben inanıyorum olacak ve sağlıklı şekilde olacak..hamile kalmakla bitmiyo çok acı tecrübelerimden biliyorum inan elim hep karnımda göğüslerimde hep doktora gitmek istiyorum giderken kendimi telkin ediyorum ölmüş olabilir sakın isyan etme diye,allah sağlıklısını hayırlısını versin..sakın kendini yıpratma elbette bizde tadıcaz annelik duygusunu..

dilekimm emirle emrede uyar canım hem söylenmeside kolay..kaynanamın adı dilekti benim kocişte kısmet olurda o günleri görürsek kız olursa ilk adı dilek olsun diğerini sen koy dedi..

güldencim benim amcamın kızı koydu kerem ismini,yiğenimiz yeni yeni konuşuyo adınne diyoruz keyeemm diyo çok şirin yiğitte güzel ama kerem çok sempatik geliyo bana..

dilekimm emirle emrede uyar canım hem söylenmeside kolay..kaynanamın adı dilekti benim kocişte kısmet olurda o günleri görürsek kız olursa ilk adı dilek olsun diğerini sen koy dedi..

canım ya..
ne guzel uydurmusun emir e emreismını...
ama kocişimin adı emre..kocişe uysun dıye emır koyduk zatiii... kaydirigubbakcemile3
kaynanacıgının adı dılekmıydı..hayatta degıl sanırım..
kızın olursa bana adaş olucak ılk ısmı..

Son düzenleme:
kızlar ediz dıye dusunuyoruz hep ama kararsızız..
eşim emre ,ben dilek..
ediz de hem emrenın( e) si var..hem dilek in (di )sı..

ozaman eray koy bak şimdi geldi aklıma ikisinede uyar..hehehe süper uydururum kayın validem 1 nisanda rahmetli oldu kanserdi..normalde çok sevmem anne baba adı koymayı çünkü anlaşmazlık çıkar..ama ailem bunu anlayışla karşılar benim,kocişide kıraram sonuçta ortak imalatkaydirigubbakcemile3zaten benim gerçekten dileğim bebeğim..oyüzden sorun yok az kaldı senin ne güzel bende erebilsem o günlere..:Saruboceq:

kızlar hepiniz saolun.
güzel dilekleriniz için...
beklicem az daha geçsin 1 hafta sonra tekrar test yaparım.
olmazsa bilmiorum.
doktora gidicem..
ciddi anlamda tedaviye başlamak istiyorum

valla canım kerem bencede çok hoş ve sempatik geliyo banada ama tabiki siz bilirsiniz önemli olan sizin içinize sinmesi herşeyden önce

kızlar ediz dıye dusunuyoruz hep ama kararsızız..
eşim emre ,ben dilek..
ediz de hem emrenın( e) si var..hem dilek in (di )sı..

ediz çok güzel canım valla beğendim valla bence düşünme kuzum çok fazlada araştırmayın kızlar insan daha kararsız kalıyo sonra

fatoş kuzum.....canım başlamak ıstıyorsan başla tedavıye..
bılıyorum beklemek çok zor..her ay aynı stres kuzum..başla tedavıye..bakalım ne zaman gelıyor kzuzun..tedavıye gerek kalmadan bu ay gelıverse keşke...
canım benım sıkma kendını..senı çok sevıyoruz bız..gelecek bebişinide çok sevıcezzzzzz...yiycez onuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

dılay begendınmı kuşum ediz ısmını..
bızde 2-3 aydır dusunuyoruz ama tam karar veremedık.."ediz"
dıyoruz ..eşimle bırbırımıze bakıyoruz..bılmemkı der gıbı..
ama emır dede boyle olmustu..3.ayda emir olsunmu dedık..gene bılmem kı der gıbı baktık bırbırımıze ..9.ayın sonuna kadar öyle baktık..bebek doğdu..emir dedik..
bunada ediz derız belkı...olumunekankayizsmile

ayyyyyy..dılay...
senınde ıkıncı oglan olursa sende edız düşünürmüşşün..sendede emır ın (e) si,dılay yın(di)sı olucak çunku..kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnn kızlar

ayyy
tostı.gunlerdır hatta haftalardır aklımdasın.bugun senı yazıcaktım buraya..
naptın kuzum..eylulde calısmalar baslıycaktı senın..
iyimisin..tasındın mı..annenlere gıdecektın..nasıl gectı koca bır yazzzzzzzzzzzzzzzolumunekankayizsmile

canım benim iyiyim evet tayınımız cıktı tasındık tatil yaptım annemlere gittim abimi evlendirdik hatta bebişi olacak abimin evet korunmayıda bıraktık böyle işte sen nasılsın

ayyyyyy..dılay...
senınde ıkıncı oglan olursa sende edız düşünürmüşşün..sendede emır ın (e) si,dılay yın(di)sı olucak çunku..kaydirigubbakcemile3

bilmemki dilekim bi bunun hakkından gelelimde kız dur ikinciyi öle düşünürüz valla bu devirde güvenemiyorumda ama tek çocuklada olmaz gibime geliyo kardeş şart valla yalnız olmaz demi ama dur bunu bi doğurayım büyüteyim azcık ondan sonra yaparım belkim bitane daha doğru söylüyosun ediz düşünebilirim bende neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…