- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.601
sorma canım valla ama beklesin yaa bir gün bir gündür bebişimin sağlığı için zaman öyle çabuk geçiyoki ben anlamadım buraya gelene kadar şimdi bu son günler zaman durdu sanki giyim kuşam alışverişimiz bitti şükür çantamızda hazır beşiğimiz pusetimiz falan kaldı işte onlarıda bu hafta snu alıcaz inşallah başkada bişey kalmıyor sonra allahın izniyle bebişimizi bekliycez isime falan karar verdinizmi canım biz karar verdik kuzumun ismi emir olcak allahım izin verirse
dayanamadım ve dün akşam yaptım kızlar testi...
ve maalesef negatif...
ooff yoruldum artık gerçekten,ciddi anlamda yoruldum...
guzel ısım..ıyı düşünmüssün canım...
ben ıkıncıye ısım bulamıyorum diilayyy....
varmı aklında ısım...emır e uygun..kaydirigubbakcemile3
senınde ıkıncı erkek olursa ..aynı ısımler denk gelırmışşşş..fıkır ver bana kuşumm..
beklesin tabi en az 4 hafta daha :)) ondan sonra istediği zaman gelebilir
oo herşeyi bitimişsin ben daha tamamlamadım hepsini..
ismede karar vermişsin emir çok güzel benim amcamın oğlunun adı yoksa bende düşünebilirdim seviyodum emir ismini..
biz hala karar vermedik canım kerem yada yiğit diyorum ben ama bakalım daha anlaşma sağlamadık babasıyla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
dilekimm emirle emrede uyar canım hem söylenmeside kolay..kaynanamın adı dilekti benim kocişte kısmet olurda o günleri görürsek kız olursa ilk adı dilek olsun diğerini sen koy dedi..
canım ya..
ne guzel uydurmusun emir e emreismını...
ama kocişimin adı emre..kocişe uysun dıye emır koyduk zatiii...kaydirigubbakcemile3
kaynanacıgının adı dılekmıydı..hayatta degıl sanırım..
kızın olursa bana adaş olucak ılk ısmı..
beklesin tabi en az 4 hafta daha :)) ondan sonra istediği zaman gelebilir
oo herşeyi bitimişsin ben daha tamamlamadım hepsini..
ismede karar vermişsin emir çok güzel benim amcamın oğlunun adı yoksa bende düşünebilirdim seviyodum emir ismini..
biz hala karar vermedik canım kerem yada yiğit diyorum ben ama bakalım daha anlaşma sağlamadık babasıyla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar ediz dıye dusunuyoruz hep ama kararsızız..
eşim emre ,ben dilek..
ediz de hem emrenın( e) si var..hem dilek in (di )sı..
günaydınnnnnnnnnn kızlar
ayyy
tostı.gunlerdır hatta haftalardır aklımdasın.bugun senı yazıcaktım buraya..
naptın kuzum..eylulde calısmalar baslıycaktı senın..
iyimisin..tasındın mı..annenlere gıdecektın..nasıl gectı koca bır yazzzzzzzzzzzzzzzolumunekankayizsmile
ayyyyyy..dılay...
senınde ıkıncı oglan olursa sende edız düşünürmüşşün..sendede emır ın (e) si,dılay yın(di)sı olucak çunku..kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrr..
eylemcim senin doktor kontrolü nezman aklıma geldi şincik ne zman gitçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?