Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benim iyiyim evet tayınımız cıktı tasındık tatil yaptım annemlere gittim abimi evlendirdik hatta bebişi olacak abimin evet korunmayıda bıraktık böyle işte sen nasılsın
allah mesut etsın canım..bebekde gelıyor abınlere..sanada gelır ınşallah bu ay..
sen yenı bıraktın korunmayı demı tostıı...
olumunekankayizsmile
bırıncıyı dogurrurken ve buyuturken ıkıncı ınsanın aklından asla geçmıyor..ben düşünmuyordum ıkıncıyı bıle..
ama zamanla ılk cocuk buyuyunce kardes fıkrı kafaya takılıyor...allah hayırlısını versın dılayımm..opuyorumnanaktan

canım ben obsesif olduğum için p.tesi gitmiştim bugünde gittim gördüm çok şükür karındanya artık gider dururum hehehe..ilaçlar iğneler devam işte inşallah iyi gider:Saruboceq:
canım benım .nasıl ınsan obsessıf olmasın..onca kaybettıgın bebişlerden sonra..
bu kez tamamdır..kafana takma kuşum..olumunekankayizsmile

ben inanıyorum eylemcim bu defa yolunda gidicek herşey hayırlısıyla bebişini kucağına alıcaksın inş.

iyi geceler kızlar....fırsT BULDUKÇA GİRMEYE ÇALIŞIYORUM AMA ÇOK AZ FIRSAT BULABILIYORUM.....BU YOGUNLUKDAN DA ÇOK SIKILDIM YAA ARTIK NORMAL HAYATIMIZA DÖNELIM ISTIYORUM HER AN MİSAFİR BEKLEMEK ÇOK SIKICI
FATOŞUM İSYAN ETMEKK YOKK CANIM LÜTFEN BİRAZ DAHA SABIR BENDE BEBİŞİNİN ZAMANINI BEKLEDIGINE INANIYORUM...
KIZLARR İSİMLER KONUŞULMAYA BAŞLANMIŞ HADİ HAYIRLISI BAKALIM...
TOSTI SENDE HOŞGELDIN CNM.UMARIM KISA SÜREDE SENDE GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE..
ÖPÜYORUM HEPINIZI ÇOK...
EYLEMCİM ÇİZELGENDEKŞ POZİTİF YAZINA BAYILDIM CANIMCIMM...

hoşbulduk nohutcum inş.
sende melegıne kavuşmuşsun gözün aydın allah hayırlı ömürler versin bebegını analı babalı büyüsün arkadasıma.s.

Selam kızlar bayadır bakamıyodum topike annemlerdeyim bi haftayı geçti
selcan gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

:lepi: kızlaaaaaaaar sonunda hamileyim sizede haber vermek istedim zamanında ceylan erensezen çiçek mirage yaren pelin hep birlikte koyu sohbetler edip hamile kalmanın yollarını arıyoduk ikinizin bebişi doğdu maşallah diğer arkadaşlardan haberim yok ben yeni hamile kalabildim 4 artı 4 üm inşallah sağlığıyla doğar bu defa bebeğim :Saruboceq:

ay canım ya inan cok sevindim:teytey::teytey::dance::dance: hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktandarısı başımıza:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…