- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.641
ay canım ya inan cok sevindim:teytey::teytey::dance::dance: hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktandarısı başımıza:ecrin_bebek:
amin canım aminnnn :Saruboceq: darısı başına canımcım inşallah tüm topik birden hamile kalır Allahım :lepi: sonunda oldu alkisalkisalkis :sm_cool: benim dualarım kabul oldu Allahım hepinizin dualarını da kabul etsin a.s.
evet canım valla büyüdük sorma git gide heyecan basıyo
sen napıyosun nasıl gidiyo doktora falan gidicektin yanlış hatırlamıyosam
naptın
amin canım inşallah...sen ne zamandır istiyodun canım uzun zaman oldu görüşmeyeli aklımda kalmadı kusura bakma...
hayırlı olsun yakomozcum allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş.
evet canım insan heycanlanır inşallah kolay dogurursun ...bende napıyım ilk once eşim gitti doktora onda sorun yokmuş allaha şükür...bende annemdeyim şimdi... dönunce gitcem... inşallah sorun yoktur bende de...
bir yıl oldu canım geçen yılda bu ay hamile kalmıştım kaydirigubbakcemile3 çok şükür geldi bebişim sonunda
Amin canımmm tek dileğim o şimdi sağlığıyla kucagıma alayım diye dua edip duruyorum :Saruboceq: önceki düşüktü benim o yüzden korkuyorum
vardır canım bundada bir hayır bak geçen yılda bu ay hamile kalmışsın bu defa allahın izniyle alırsın inşallah bebişini kucağına
bir yıl oldu canım geçen yılda bu ay hamile kalmıştım kaydirigubbakcemile3 çok şükür geldi bebişim sonunda
Amin canımmm tek dileğim o şimdi sağlığıyla kucagıma alayım diye dua edip duruyorum :Saruboceq: önceki düşüktü benim o yüzden korkuyorum
inşallah kolay doğururum canım normal doğum olsun çok istiyorum
inşallah sendede bi problem yoktur ama ben bi problem çıkacağına inanmıyorum merak etme sendede allahın izniyle bişey çıkmaz
canım ya demek aynı ayda hamile kaldın allahın bır mucizesı... bu bu sefer alacaksın ins allahımın izniyle bebısını kucagına dualarım senınle... darısı basımıza optum seni canım...
yakamoz gözünaydın canım Allah hepimize kucağımızda da görmeyi nasip etsin
kıs çok olmuş yap bi test nolacak yoksada üzülme elbet gelir bi gün bebişin en azından için rahatlar canım bende senin gibiydim hatta daha umutsuzdum bu ay gördüm çok şükür pozitifi
canımmm yaa ne güzell.Rabbim bebişini kucağına almak nasip etsin inşallah.Bir cesaret yapıcam herhalde inşallah diyorum tabi :)Kaç kere eczanenin önünden döndüm.:)Hayırlısı olsun inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah sanada nasip eder canım Allah en kısa zamanda nasıl dayanıyosun bilmiyorum vallahi ben 1 yıldır negatif olacagını bile bie 3 er 5 er test alıp her ay yapıyodumtabi sonra negatif ve umutsuzluk nasıl olduysa tutturduk bu ay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?