Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbulduk nohutcum inş.
sende melegıne kavuşmuşsun gözün aydın allah hayırlı ömürler versin bebegını analı babalı büyüsün arkadasıma.s.
saol tostıcım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan
ahh canım benım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah çok sevindim inann tebrik ederim rabbim diger arkadaşlarımızada tez zamanda nasıp etsın inşallah:Saruboceq:
bir yıl oldu canım geçen yılda bu ay hamile kalmıştım kaydirigubbakcemile3 çok şükür geldi bebişim sonunda
canım ben de geçen sene ekımın 26 sında bebişimin kalbının durdugunu ögrenmiştim aradan bır yıl geçti bu ayın 26 bu ayın 26 sında ikra su'yum 1 aylık olacak...demem o ki rabbimin hikmetleri çok büyük yeterkı bız ıstemesını ve sabretmesını bılelım...şükürler olsun bugünümüze:Saruboceq:

rabbim tez zaman da çift çizgi gösterıp yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım....bi test yapda sonucu bızede bıldır merak ettım şindiiboshayallersmile

canımmm benim4.senem demekki iyice bunalmışım ki yapmıyorum işte(darısı başımıza inşallahhh...Adına çok sevindimmmm..Bebiş çok datluu olur inşallaahhkaydirigubbakcemile5

ayy canım benim kıyamam doğru söylüyosun insan bunalıyor artık benim bir yıldır beklememe rağmen umudu kesmiştim bu ay pozitifi gördüğümde bile inanmıyordum kesin test bozuk benide hep terslikler bulur filan dedim içimden kaydirigubbakcemile3 hatta eşime bile umutlanma bence kan testi negatif çıkacak biliorum diyodum oda negatif bekliyodu zaten sürekli negatifi görmeye alışınca napsın :bbo: çok şükür oldu sonunda bide geçen ay doktor bana yumurtalıkların tembel, overler polikistik dedi büyük ihtimal çatlama problemin var v.s bi sürü şey dedi bende iyice kestim umudu klomen kullanmıştım bu ay ilk ayımdı alırken bile boşuna alıyorum diyodum hatta doktorun verdiği folik aside bile başlamamıştım nasılsa olmıycak boşuna içecem diye :kedi: Allah verince oluyo ama inşallah senin gecikmede hamilelik nedeniyledir canım çok stres yapma düşünme bebişin varsa er geç öğrenecesin zaten opuyorumnanaktan

iyiyim canım nasıl olsun bakıp çıktım akşam göremedim yazdığını..ikra su nasıl ya maşallah 3 aylık bebek gibi görünüyo çoook tatlı,allah bizlerede nasip etsin..

hmm çıkmışsın hemen canım evet...ikra su iyi şükür cnm göünde biraz çapaklanma olmuştu büyükler emzırırken ggsün degmış ondan olmuştur falan dediler ama bene bıraz enfeksıyon kaptı dedıgın gibi ikra biraz büyük görünüyo insanlarda yavrucakdan fazla beklentıye gırıyolar öpüyolar falan büyükler yani bişi de diyilmiyo..bayat çayla silmek iyi geliyomuş dr öle söledi siliyorum kaç gündür bakalım geçicek inşallah...senın minişin de saglıkla büyüsün cnm inşallah..bakalım o nasıl bi güzellik lacak bu arada içime kızın olacagı doguyo sölimm

ayy nohudum geçmiş olsun küçükkene bana da çok olurmuş ööle bayat çayla silerlermiş dediğin gibi
sinir oluyorum yeni doğan bebeği öpen illada kucaklamak isteyen insanlara yaa o daha küçücük her enfeksiyona açık
hele de şimdi havalar da dengesiz tam hastalık mevsimi eşinle ağız birliği yapsanız enfeksiyon kaptı doktorlar öpmeyi herkesin kucağa almasını yasakladı fln deseniz ne biliim
ben şimdiden eşimle onun pazarlığını yapıyorum kendi tarafıma annem yada ben müdahale ederiz ama kayınvaldeme de böyle söyleyip durumu anlatmaya çalışcaz kısmetse
yakınları anlarım da her gelen de mıncıklamayıversin tam da kışa gelicek benim doğumum nezleydi giripti Allah korusun

ahhh ya kıyamam ona minicik o daha koklasınlar sadece öpmesinler,çayı bende duydum ama endişelenme çoğu bebişte oluyo..geçicek inşallah..ben iple 3. ayı atlatmayı bekliyorum ama kısmet bakalım..inşallah ikra su gibi tatlı bi kızım olur benimde ama farketmez sağlıklı olsun yeter bana..3 ayı geçelim tahminleri alıcam kızlardanda..

ceylan geçmiş olsun canımm çayı bende duymuştum düzelir inş. bian önce

şu yenidoğmuş bebekleri öpme merakını hala çözemedim ben ya zaten minicik öpsen ne oluyo öpmesen ne oluyo anlamadım ki bişeyde diyemez insan..bu konuda nasıl kendime hakim olacam bende henüz bilmiyorum..

ayy..ne guzel bır haber bu..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..allah her ısteyene versın bebiş..inşallah :Saruboceq:
evet canım insan heycanlanır inşallah kolay dogurursun ...bende napıyım ilk once eşim gitti doktora onda sorun yokmuş allaha şükür...bende annemdeyim şimdi... dönunce gitcem... inşallah sorun yoktur bende de...
ınşallah senınde guzle haberlerını alıcaz canım..

gecmıs olsun canım..emır dede olmustu benım..10 gunluk falandı..sterıl göz damlası vermıstı doktor..sterıl suydu galıba..
o ıyı gelmıstı emır e..
çok gecmıs olsun canım..bende nefret ederım bebeişimin opulmesınden..daha mınnacık..her mıkroba açık..
buyuklerde hastalıga neden olmayacak mıkroplar ,mınık vucutlarda hastaliga neden olabılır..opturme..mumkunse odasında kalsın 40 ı çıkana kadar..karyolasında kalsın..
kucaga almayın..

çok umutlandım şimdii :))) inşallaahh bendee öyle umutsuzkennn bir anda hamile kalırım ama dedimyaa yaşamayınca umutsuzluk devam ediyorr :))Alıştım artıkk dediğin gibi testler hep negatif :))) Amaa bundan sonra pozitifim herşeyin hayırlısı çok hıırpalamışım kendimiii meleğim birgün gelecek hayırlısıyla ben buna inanıyorrumm bu kadar dua ediliyor ve her zamanda hayırlısı diye dua ediyorum.Rabbimde bana hayırlısını verecek inşallah diye düşünüyorum.Yüce Allahıma sığınıyorum ve ondan diliyorum :))Mutluklada bekliyorumm meleğimiii...İnşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ceylancım çok geçmiş olsun canım kıyamam ben onun küçücük gözlerine canım benim gerekirse vermeyin kimsenin kucağına falan kızlar doğru söylüyorlar canım aman valla hava değişimi griplisi falaln gelir bide kuzu daha çok minnacık canım benim tekrar geçmiş olsun

inşallahhhhhhhhh tüm kalbimle dua ettim bak hem hastayım ( gribim ) hem hamileyim hasta ve hamilelerin duası kabul olur :Saruboceq::Saruboceq: yakında gelecektir elbet bebişin annesiiii bende tüm kalbimle inanıyorum buna biraz naza çekiyodur kendisini kıymeti bilinsin diye belki Şeniz en yakın zamanda pozitifi görürsün inşallah canımmm inş. dünya tatlısı da bi bebişin olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

patiğim kuzum nasılsın oğluşun nasıl kız büyümüştür demi bi fotosunu koysan da görsem kuzum yaa çok merak ediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…