- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.661
saol tostıcım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktanhoşbulduk nohutcum inş.
sende melegıne kavuşmuşsun gözün aydın allah hayırlı ömürler versin bebegını analı babalı büyüsün arkadasıma.s.
ahh canım benım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah çok sevindim inann tebrik ederim rabbim diger arkadaşlarımızada tez zamanda nasıp etsın inşallah:Saruboceq::lepi: kızlaaaaaaaar sonunda hamileyim sizede haber vermek istedim zamanında ceylan erensezen çiçek mirage yaren pelin hep birlikte koyu sohbetler edip hamile kalmanın yollarını arıyoduk ikinizin bebişi doğdu maşallah diğer arkadaşlardan haberim yok ben yeni hamile kalabildim 4 artı 4 üm inşallah sağlığıyla doğar bu defa bebeğim :Saruboceq:
canım ben de geçen sene ekımın 26 sında bebişimin kalbının durdugunu ögrenmiştim aradan bır yıl geçti bu ayın 26 bu ayın 26 sında ikra su'yum 1 aylık olacak...demem o ki rabbimin hikmetleri çok büyük yeterkı bız ıstemesını ve sabretmesını bılelım...şükürler olsun bugünümüze:Saruboceq:bir yıl oldu canım geçen yılda bu ay hamile kalmıştım kaydirigubbakcemile3 çok şükür geldi bebişim sonunda
41 gündür adet olmuyorum.Bu ay bende tuhaflıklar var.Göğüslerin uçları inanılmaz şişti.Akıntı ve mide yanması var.Ama korkumdan test yapmak istemiyorumçünkü tek çizgi hayatımda yer etti malesef.2gün sadece bal tarçın çörek otu yemiştim.Birde süte oturma ve yakı yapmıştım bu ay.Ama dedimya çok korkuyorum.Dertleşmek istedim sizlerle :çok üzgünüm::umursamaz:
canımmm benim4.senem demekki iyice bunalmışım ki yapmıyorum işte(darısı başımıza inşallahhh...Adına çok sevindimmmm..Bebiş çok datluu olur inşallaahhkaydirigubbakcemile5
saol tostıcım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan
ahh canım benım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah çok sevindim inann tebrik ederim rabbim diger arkadaşlarımızada tez zamanda nasıp etsın inşallah:Saruboceq:
canım ben de geçen sene ekımın 26 sında bebişimin kalbının durdugunu ögrenmiştim aradan bır yıl geçti bu ayın 26 bu ayın 26 sında ikra su'yum 1 aylık olacak...demem o ki rabbimin hikmetleri çok büyük yeterkı bız ıstemesını ve sabretmesını bılelım...şükürler olsun bugünümüze:Saruboceq:
Çok şükür canım mucize diyorum ben çok dua ettim olsun diye Allah dualarımı kabul etti sonunda şükürler olsun Allahımşimdi tek isteğim bi sorun çıkmadan bebişi görüp kalp atışlarını duymak Allah izin verirsede sağlığıyla kucagıma almak :Saruboceq: inşallah doğdugu günüde yazmak nasip olur opuyorumnanaktan
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
eylem nasılsın canımcım...topıc de karşılaşmak mucize gibi geldii:)
iyiyim canım nasıl olsun bakıp çıktım akşam göremedim yazdığını..ikra su nasıl ya maşallah 3 aylık bebek gibi görünüyoçoook tatlı,allah bizlerede nasip etsin..
hmm çıkmışsın hemen canım evet...ikra su iyi şükür cnm göünde biraz çapaklanma olmuştu büyükler emzırırken ggsün degmış ondan olmuştur falan dediler ama bene bıraz enfeksıyon kaptı dedıgın gibi ikra biraz büyük görünüyo insanlarda yavrucakdan fazla beklentıye gırıyolar öpüyolar falan büyükler yani bişi de diyilmiyo..bayat çayla silmek iyi geliyomuş dr öle söledi siliyorum kaç gündür bakalım geçicek inşallah...senın minişin de saglıkla büyüsün cnm inşallah..bakalım o nasıl bi güzellik lacakbu arada içime kızın olacagı doguyo sölimm
hmm çıkmışsın hemen canım evet...ikra su iyi şükür cnm göünde biraz çapaklanma olmuştu büyükler emzırırken ggsün degmış ondan olmuştur falan dediler ama bene bıraz enfeksıyon kaptı dedıgın gibi ikra biraz büyük görünüyo insanlarda yavrucakdan fazla beklentıye gırıyolar öpüyolar falan büyükler yani bişi de diyilmiyo..bayat çayla silmek iyi geliyomuş dr öle söledi siliyorum kaç gündür bakalım geçicek inşallah...senın minişin de saglıkla büyüsün cnm inşallah..bakalım o nasıl bi güzellik lacakbu arada içime kızın olacagı doguyo sölimm
ayy..ne guzel bır haber bu..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..allah her ısteyene versın bebiş..inşallah :Saruboceq::lepi: kızlaaaaaaaar sonunda hamileyim sizede haber vermek istedim zamanında ceylan erensezen çiçek mirage yaren pelin hep birlikte koyu sohbetler edip hamile kalmanın yollarını arıyoduk ikinizin bebişi doğdu maşallah diğer arkadaşlardan haberim yok ben yeni hamile kalabildim 4 artı 4 üm inşallah sağlığıyla doğar bu defa bebeğim :Saruboceq:
ınşallah senınde guzle haberlerını alıcaz canım..evet canım insan heycanlanır inşallah kolay dogurursun ...bende napıyım ilk once eşim gitti doktora onda sorun yokmuş allaha şükür...bende annemdeyim şimdi... dönunce gitcem... inşallah sorun yoktur bende de...
gecmıs olsun canım..emır dede olmustu benım..10 gunluk falandı..sterıl göz damlası vermıstı doktor..sterıl suydu galıba..
ayy..ne guzel bır haber bu..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..allah her ısteyene versın bebiş..inşallah :Saruboceq:
ınşallah senınde guzle haberlerını alıcaz canım..
QUOTE]
teşekkür ederim canımmm allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallahhhh :lepi:
ayy..ne guzel bır haber bu..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..allah her ısteyene versın bebiş..inşallah :Saruboceq:
ınşallah senınde guzle haberlerını alıcaz canım..
QUOTE]
teşekkür ederim canımmm allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallahhhh :lepi:
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
çok umutlandım şimdii :))) inşallaahh bendee öyle umutsuzkennn bir anda hamile kalırım ama dedimyaa yaşamayınca umutsuzluk devam ediyorr :))Alıştım artıkk dediğin gibi testler hep negatif :))) Amaa bundan sonra pozitifim herşeyin hayırlısı çok hıırpalamışım kendimiii meleğim birgün gelecek hayırlısıyla ben buna inanıyorrumm bu kadar dua ediliyor ve her zamanda hayırlısı diye dua ediyorum.Rabbimde bana hayırlısını verecek inşallah diye düşünüyorum.Yüce Allahıma sığınıyorum ve ondan diliyorum :))Mutluklada bekliyorumm meleğimiii...İnşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin..
amin canım aminnn inşallah tek dileğim sağlığıyla kucagıma almak opuyorumnanaktan kızlar bu arada 28 ine randevu aldım doktordan gelişmeleri yazarım gidince inş bi terslik çıkmaz ve inş. sağlıklıdır bebişim Şeniz
elif nırdesin kızım sen yaaaaaaa bi sorun yok demi
iyiyimm cnm sen nasılsınn büyüdü şekerim büyüdü maşallhh ya resimm koyucaktım ama beceremedimm avatar yapıcaktım ama olmadı senin bebiş nasılpatiğim kuzum nasılsın oğluşun nasıl kız büyümüştür demi bi fotosunu koysan da görsem kuzum yaa çok merak ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?