- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.681
yok kız 9 gün fln annemlerde kaldım interneti kapattırmışlar giremedim
pazar akşamı geldik ewdeyim ama msne fln girmek aklıma gelmedi pek
sen napıyosun bittimi gelen giden paşamız napıyo
iyiyimm cnm sen nasılsınn büyüdü şekerim büyüdü maşallhh ya resimm koyucaktım ama beceremedimm avatar yapıcaktım ama olmadı senin bebiş nasıl
benim bebiş nasıl olcak habire annesinin karnında tekmeleyip duruyor kuzucum bizde sabırsızlıkla kucağımıza alıcağımız günü bekliyoruz valla
canım doktorun normal sezeryan fln bişey dedimi doğum konusunu konuştunuz mu?
Doğum muaynesi fln yapıldımı benimki 34. haftadan sonra dedi
ayy nohudum geçmiş olsun küçükkene bana da çok olurmuş ööle bayat çayla silerlermiş dediğin gibi
sinir oluyorum yeni doğan bebeği öpen illada kucaklamak isteyen insanlara yaa o daha küçücük her enfeksiyona açık
hele de şimdi havalar da dengesiz tam hastalık mevsimi eşinle ağız birliği yapsanız enfeksiyon kaptı doktorlar öpmeyi herkesin kucağa almasını yasakladı fln deseniz ne biliim
ben şimdiden eşimle onun pazarlığını yapıyorum kendi tarafıma annem yada ben müdahale ederiz ama kayınvaldeme de böyle söyleyip durumu anlatmaya çalışcaz kısmetse
yakınları anlarım da her gelen de mıncıklamayıversin tam da kışa gelicek benim doğumum nezleydi giripti Allah korusun
ahhh ya kıyamam ona minicik o daha koklasınlar sadece öpmesinler,çayı bende duydum ama endişelenme çoğu bebişte oluyo..geçicek inşallah..ben iple 3. ayı atlatmayı bekliyorum ama kısmet bakalım..inşallah ikra su gibi tatlı bi kızım olur benimde ama farketmez sağlıklı olsun yeter bana..3 ayı geçelim tahminleri alıcam kızlardanda..
ceylan geçmiş olsun canımm çayı bende duymuştum düzelir inş. bian önce
şu yenidoğmuş bebekleri öpme merakını hala çözemedim ben ya zaten minicik öpsen ne oluyo öpmesen ne oluyo anlamadım ki bişeyde diyemez insan..bu konuda nasıl kendime hakim olacam bende henüz bilmiyorum..
gecmıs olsun canım..emır dede olmustu benım..10 gunluk falandı..sterıl göz damlası vermıstı doktor..sterıl suydu galıba..
o ıyı gelmıstı emır e..
çok gecmıs olsun canım..bende nefret ederım bebeişimin opulmesınden..daha mınnacık..her mıkroba açık..
buyuklerde hastalıga neden olmayacak mıkroplar ,mınık vucutlarda hastaliga neden olabılır..opturme..mumkunse odasında kalsın 40 ı çıkana kadar..karyolasında kalsın..
kucaga almayın..
sormayın kızlar yaa şu bebek öpme merakını bende çözemedim..ben bile kıyamıyorum! neyse ıkı gundur çayla siliyorum hatta sallama çayı dırek gözünde tuttum mzırırken geçti şükürler olsun çok az bişi kaldı...saolun tekrar kuzular yaaolumunekankayizsmileceylancım çok geçmiş olsun canım kıyamam ben onun küçücük gözlerine canım benim gerekirse vermeyin kimsenin kucağına falan kızlar doğru söylüyorlar canım aman valla hava değişimi griplisi falaln gelir bide kuzu daha çok minnacık canım benim tekrar geçmiş olsun
bende ıyıyım kuzu nasıl olsun cadı yiyo içiyo bez batırıyo:)) bizim paşa zade nasıl komacan oldu artık o yaa bizde biran önce kırkımızı çıkarsak süper olcekknohutum iyim cnm sen nasılsın bakemm bebişim nasıl
canımm çok saol...evet büyük görünüyo çabk yaşlanıcak bu kız:)) bende ıyıyım cnm napım yenı hayata adabde olma çabaları içindeyim...inşallah sende tez zamanda bu güzel duyguyu tadarsın canımcım....rabbim herşeyin hayırlısın nasıp etsınŞenizceylanım kızına kocaman bi maşallah diyorum canımcok tatlı ya dedigin gibi gününden büyük gözüküyo söylemeyin ne kadarlık oldugunu ya da fazla söyleyin nazar deger prensesimize allah korusun:ecrin_bebek: sen nasılsın canım karşılaşamadık bi türlü... seni ve güzel kızını öpüyorum canım allaha emanet olun... opuyorumnanaktan allahım inş banada annelik duygusunu tattırır:Saruboceq:
kızzz özlem ne zamandır aklımdan geçiyodun yaaa napıyosunn nerelerdesın sen yaaa.....teşekkür ederiz ayrıca teyzesiigünaydin kizlar..herkes iidir inşallah..
nohut maşallah bebeğine
ne zaman uğrasam pek kimseleri bulamiorum burada...
hakkından hayırlısı cnm gelecegi zamanı beklıyordur mutlaka ben hep buna ınanırım....sabrett rabbim mukafatını verecektır mutlakaa:1hug:nohutlu pilavvv :) canım sonuç negatifff her zamanki gibii( gitme:senağlamasenağlama
herşeyin hayırlısıı.bu ayda Nasip değilmiş.........
yok canım ben sordum ama konuşmadık doktorum seni strese sokmak iatemiyorum erken dedi 36. haftada kontrolüm var ozaman konuşuruz dedi banada ama benim 28. haftadan beri bebek doğum pozisyonunda başı aşağıya döndü çoktan yani büyük ihtimal normal olcak herhalde sen sezeryanmı istiyosun normalmi
bende normal istiyorum canım son gittiğimde sordum bebek daha dönmemiş zaten her gittiğimde farklı pozisyonda oluyo
gün içindede bazen kafasını göbek deliğimin sağına soluna dayıyo bazen de aşağı dayıyo aşağıda olduğu zaman çok rahatsız edici oluyo
doktor bebeği aşağıda taşıyosun başını dayadığında baskı yapması çok normal dedi
son haftalarda bi aksilik çıkmassa şimdilik engel bi durum yok sanırım eşi de yukardaymış normal doğum için uygunmuş
bakalım kısmetimizde ne warsa yaşayıp görücez artık
senin hazırlıklar bittimi bende kıyafet fln hazırlıkları bitti ama daha beşiğini almadık ben bi parkyatak bi mobilya beşik alıcam gibi gözüküyo
doğum istanbulda olucaa için oraya parkyatağı götürcem bide bebek şekerlerini daha almadım alıp kendim yapıcam
benimde kıyafet ler falan bitti çantalarımızda hazır bende sadece park yatak alıcam bi o kaldı bide araba koltuğu bebek şekerlerini ben kendim yapıyorum bayağı oldu ama ben kırk mevlütünde dağıtıcam benim bebek şekerleri bitmek üzere az kaldı yane onlarla zaman geçiriyorum işte yoksa valla oturup düşünüyorum durmadan bunlar kafamı oyalıyo en azından napim işte böyle bide sağ salim kucağımıza alsak bizden mutlusu olmıycak
kızlar merhaba..bende ugradım..fairylıke sen kımseler olmasada ugrayınca yaz...bız okuyoruz herzaman..
nohutcum sükürler olsun ıyılesmıs bayagı kuzunun gozu..bırdaha olmaz ınşallah...
elıfff dogum muayenesı 34.haftadamı..
kılar bende bugun doktordaydım..bebekim 1.700 kg.olmus..ne ara buyudu anlamadım..mımmacktı 20 gun once...zemuszemus
bende kasım başı gibi çarşıya gidip malzemelerini seçip alıcam kendim yaparım dediğin gibi oyalamaca olur banada battaniye fln örmeye çalışıyorum kafam dağılsın vakit geçsin diye. Bende mevlitte dağıtıcam şekerleri ama bide ewe gelen tanıdıklar için ayrı bi model de alsammı diye düşünüyorum ona karar weremedim daha duruma göre bakarım artık
bebek arabasını araba koltuğunu küvetini fln aybaşında aldık poşetledik bekliyolar oda takımı, parkyatak, mevlit takımı bide bana 1-2 takım pijama alıcam onlar kaldı
daha çanta hazırlamadık biz max.63 gün kaldı ama bebeğin kıyafetlerini yıkamaya cesaret edemedim annem gelse yada ben eşyaları toplayıp ona gitsem daha ii olcak minnacık bisürü şey war son günlerde belim çok ağrıyo yıka as ütüle yerleştir başa çıkamam gibi geliyo
ben yaptım battaniye falan ben bebek şekerlerinide örgüden yapıyorum hem fazla maliyetlide olmadı hemde dışardakiler kadar şık oldu valla benimde küveti falan var bebek arabamızda hazır işte park yatakla araba koltuğu kaldı ben kendime pijama takımlarımı falanda aldım kendi çantam falanda hazır ne olur ne olmaz diye valla herşeyi hazır tutuyorum yatağı falanda pazartesi alcaz herhalde valla ben yıkadım ütüledim dolabıma yerleştirdim hepsini
neden kuşum..nolduu...maşallah bebegine adilemircim...
kızlar ne olursa olsun normal dogum yapmak için dua edın sezeryan hiç de okundugu kadar kolay degil korkutmak istemem ama benım psıkolojımde hiç iyi şeyler bırakmadı(
canım neden suphelenıyormu kı erken dogumdan..sen dıkkatlı ol sekercımm..gözünaydın dilekçim yaa maşallah oğluşunabak ne güzel kilolanmış annesi ii besledin demek
34ten sonra duruma göre bakças dedi erken doğum riski fln olması durumunda sanırım her gittiğimde sancı kramp fln soruyo çünkü gün içinde kramplarda kasılmalarda sıklaşma olursa ihmal etme haberim olsun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?