- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.701
kızlar nmerhaba maşallah doğumu yaklaşanlar var brnde 14 ekim günü doğum yaptım. 3200 gr 50 cm bi kız bebek sarılık falan oldu derken onunla uğraşmaktan ancak gelebildim umarım herkesin keyfi iyidir.
kızlar nmerhaba maşallah doğumu yaklaşanlar var brnde 14 ekim günü doğum yaptım. 3200 gr 50 cm bi kız bebek sarılık falan oldu derken onunla uğraşmaktan ancak gelebildim umarım herkesin keyfi iyidir.
maşallah canım geçiş olsun,allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin
kızlar merhaba..bugun anneannamın ölüm haberını aldım..canımdan çok sevdıgım..buyumemde buyuk emegı olan bırıcık kadın..çocuklugum onun "bırgun ölürse "korkuusuyla geçtı..kaybetme korkusu...onu çok sevıyordum..çok sevıyorum..mekanın cennet olsun anneannecıgım..
kızlar merhaba..bugun anneannamın ölüm haberını aldım..canımdan çok sevdıgım..buyumemde buyuk emegı olan bırıcık kadın..çocuklugum onun "bırgun ölürse "korkuusuyla geçtı..kaybetme korkusu...onu çok sevıyordum..çok sevıyorum..mekanın cennet olsun anneannecıgım..
Eylem nasılsın canım nası gidiyo hamilelik bulantılar fln? rapor dewam ediyomu?
canım valla iyi olmaya çalışıyoruz,bugün dr daydım idrar yolu enfeksiyonu malesef..bulantı nadir..1 kasımda iş başı artık alışmıştım yatmaya iyiydi ama bitti :) sen nasılsın az kaldı hayırlısıyla siz de kurtulun bakalım yakın yakına çok bebişimiz gelcek ne güzell..bu arada kendim yapçam bebek şekerlerini demişsin nasıl yapçan malzemeler nerden yapınca resmini koy bende kopya çekerim senden :))a.s.
canım valla iyi olmaya çalışıyoruz,bugün dr daydım idrar yolu enfeksiyonu malesef..bulantı nadir..1 kasımda iş başı artık alışmıştım yatmaya iyiydi ama bitti :) sen nasılsın az kaldı hayırlısıyla siz de kurtulun bakalım yakın yakına çok bebişimiz gelcek ne güzell..bu arada kendim yapçam bebek şekerlerini demişsin nasıl yapçan malzemeler nerden yapınca resmini koy bende kopya çekerim senden :))a.s.
sultancım canım nerelerdesin yaa valla merak etmiştim seni
canım ne yapim. işyeri mahfetti beni. haftanın 3 günü sabahtan mersine gidiyordum. diğer günlerde adanadaki işlere müşterilere bakıyordum. sonunda bi yerlerden çıktı. şimdi 4 gün rapor verdi doktor evdeyim. ama telefon yine susmuyor. doktor yatman lazım diyor. ama yatabilmem için telefonun susması lazım. sanırım işten çıkacam. koşullar gittikçe zorlaşıyor.sen nasılsın canım oğluşun nasıl. az kaldı doğuma darısı bana inşallah yaaa. bizim cinsiyet konusuda karıştı. doktor önce erkek dedi eminim dedi. en son gittiğimde görünmüyor dedi falan. sonrada kızdır dedi. ama hep erkek demiştiniz dedim bişey demedi gitti. arkadaşım vardı yanımda oda şok oldu salladı sanırım filan dedi oda. ben bişey anlamadım dedi. bende anlamadım doğrusu. göstermedi bile. öyle kaldı. ayrıntılıyı bekliyorum artık. bakalım o zaman görecez inşallah.
canım ilaç vermedi bende başında yakaladım allahtan serum verdi hergün 1 tane bide bol su meyve..perşembe bakıcaz lökosit düşmemişse ilaç verecekmiş..bende ogünleri görürsem kendim yapmayı çok isterim yapınca resimleri ekle kopya çekçem hehehe..Canım idrar yolu enfeksiyonu çoğu hamilede oluyomuş sanırım, werdikleri suda eriyen ilaç ii geliyo bende de oldu çabuk geçti neyseki başında farketmişiz
Ewet az kaldı gibi şafak max. 59 :ecrin_bebek: dilay, dilek,ben we gülşen peşpeşe doğurucaz gibi gözüküyo kısmet bakalım
ewet canım kendim malzemelerini alıp yapıcam birseninkileri de eminönünden ben almıştım sonra ewde eşiyle yaptılar çok ucuza geldi
bütçene göre çoook çeşit war mevlüt için daha uygun fiyatlı lavantalı,buzdolabına asılabilecek bişey bakmayı düşünüyorum. Lavantasını kiloyla, kurdelesini metreyle veriyolar, tülünü, mıknatısını, üzerine yapışçak biblosunu fln da istediğin adetlerde alıyosun. Bütçene göre uğur böceği,nazar boncuğu gibi minik şeyler alıp tüle tutturabiliyosun yaratıcılıına we bütçene kalmış yani boshayallersmile ewde de silikon tabancası gerekiyo, bizde var zaten.
Ewe we hastaneye gelen yakınlar için de biraz daha pahalı olanlardan, içine lokum weya şeker koyabileceğim biberon,puset,bisiklet tarzı biblo gibi bi model almak istiyorum
Gidip aldığımda resmini çeker koyarım ama nezaman giderim Allah bilir
canım bizimki ters duruyor. ayakları çok aşağıda dönmüyorda o yüzden görünmüyor. heryerini görebiliyoruz ama ayakları aşağıda toplamış dönmüyorda. ayrıntılıda kesin sonuç alacaz bakalım canım. senin çok az kaldı canım çok şükür. Allahım sağlıkla kolaylıkla kurtarsın İnşallah.canım benim yaa hem iş hem hamilelik zor oluyordur kıyamam aman sen bebişede kendinede dikkat et canım benim oğluşumda bende iyiyim sorma bizimde az kaldı heyecan dorukta valla günler hızla geçiyor ne olcak nasıl olcak bakalım herşeyin hayırlısı artık hayırlısı neyse o olsun diyorum başka bi doktora falanda gitseydin cinsiyet için bakalım o ne diycek ama dediğin gibi ayrıntılıyada bişey kalmadı zaten 20. haftada girmiştim bende bizim velet hiç uğraştırmadı her seferinde gösterdi kendini
canım ilaç vermedi bende başında yakaladım allahtan serum verdi hergün 1 tane bide bol su meyve..perşembe bakıcaz lökosit düşmemişse ilaç verecekmiş..bende ogünleri görürsem kendim yapmayı çok isterim yapınca resimleri ekle kopya çekçem hehehe..
canım geçmiş olsun. bende oldum başlarda ilaç kullandım geçti çok şükür. şimdide evdeyim raporluyum tansiyonum hep 8 4 çıkıyor. doktora dinleneceksin çok yormuşsun kendini dedi. bide susuz kalmışsın dedi. dinlenmeye çalışıyorum işte.
gözün aydın canım saglıkla büyüt bebişini inşallah...kızlar nmerhaba maşallah doğumu yaklaşanlar var brnde 14 ekim günü doğum yaptım. 3200 gr 50 cm bi kız bebek sarılık falan oldu derken onunla uğraşmaktan ancak gelebildim umarım herkesin keyfi iyidir.
alah rahmet eylesın cnm mekanı cennet olsun...kızlar merhaba..bugun anneannamın ölüm haberını aldım..canımdan çok sevdıgım..buyumemde buyuk emegı olan bırıcık kadın..çocuklugum onun "bırgun ölürse "korkuusuyla geçtı..kaybetme korkusu...onu çok sevıyordum..çok sevıyorum..mekanın cennet olsun anneannecıgım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?