Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gunaydın kızlar..
4 gundur karnımda agrı vardı..ve dun yıne kanamam oldu..
hastaneye gıttım..doktorlar dun yarım gun calıstı..
acılden dogumhaneye gonderdıler..ebe muayene ettı..
açıklık yok..dogum baslangıcı yok..ıstırahat et.yat dedı..ıstırahat edıyorum..

canım benim çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine seninki erken gelmeyemi kalkıyo yoksa valla

Dilek canım yapma bak üzdün kendini muhtemelen sen hamilesin herşeyden önce oğlunu düşünmen güçlü olman lazım canım benim
sakın bak yat dinlen üzücü şeyler düşünmemeye çalış zaman ilerledi artık çok dikkat etmemiz lazım

kesinlikle üzüntüyle alakalı ne olur dilekçim bebeğini düşün bi tanem sakın ondan başka bişey düşünüp üzme kendini canım

dilek canım benim çok geçmiş olsun. çok üzüldün ondan olmuştur canım yaa. İnşallah kolaylıkla tamamlarsın canım. kendini üzme artık.kolay değil ama bebeğin daha önemli canım yaa.

dılaycım sultancım elıfcım gulşencım bırsencım
çok haklısınız..sanırım çok kastım kendımı..üzüldüm..
napayım elde degıl..
ama dun aglamamaya ozen gosterdım..korkuttu benı oglum.
yasın okuyorum anneanneme ..o rahatlatıyor benı..allah nasıp ederse 40 gun okuycam ınşallah.

Evet canım elinde olmuyo insanın ama oğlun uyarmış bak seni
en iyisi oku rahatlarsın canım artık zaten anneannene faydası olacak tek şey duaların...

seni en rahatlatıcak şey bu allah kabul etsin dualarını canım annanenin en çok ihtiyacı olan şeyde bu senin duaların ağlıyarak allahımızada isyan etmiş oluyoruz ama elde değil biliyorum anlıyorum ama elifinde dediği gibi oğlun sinyal vermiş sana aman canım dikkat edelim

Selam arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım ben 25 yaşında 1.5 yıllık evliyim ve artık cocuk istiyoruz.bana tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı :1hug:

Selam arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım ben 25 yaşında 1.5 yıllık evliyim ve artık cocuk istiyoruz.bana tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı :1hug:

severhan bursa da degılım..o yuzden sana yardımcı olamayacagım..

Son düzenleme:
severhancım ben bursada bahar hastanesine güler yıldıza gidiyorum çokta memnunum canım bi fikir olur belki

günaydın kızlaaaaaaaar. herkes iyidir İnşallah. dilekçiğim nasıl oldun canım. İnşallah iyileşirsinde şu kalan zamanınıda kolaylıkla atlatırsın canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…