- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.741
sultan gözün aydın canımcım senin oğluş kıza döndü demek
sağlıkla gelsin inşallah..
Sultancım gozunaydın canım demek bır prenses daha gelıyo ismıde cok guze hayırlısıyla saglıklı dogar ins guzel eylulumuz cok opuyorum canım allaha emanet ol
kızlaaaaaaaaar. artık kesinleştiii kızım olacakmışşş. eylül olacak adı inşallah
severhan bursa da degılım..o yuzden sana yardımcı olamayacagım..
severhancım ben bursada bahar hastanesine güler yıldıza gidiyorum çokta memnunum canım bi fikir olur belki
canım benim hadi gözün aydın çok sevindim öğrenmiş olmana canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin eylül ismini bende çok beğeniyorum kızım olsaydı bende eylül düşünüyordum tekrar hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin
canımmmm çoook sağol. Allahım sanada yaşatsın İnnnşallaah. çök güzel yazmışsın yaaa. Allahım gönlüne göre versin İnşallah canım. ismimizi beğendiğin içinde çok teşekkür ederiz.
amin sultanım ins ıcımden gelenlerı yazdım canım... benımde rahmım ters donmus adetımın ucuncu gunu doktorum gel dedı duzelteyım ins ondan sonra bende hamıle kalırım...
canım inşallah yaa belkide sorun oymuş
düzelttikten sonra hamile kalan çok duydum ben hadi hayırlısı
tesekkürler canım ilgilendigin için bahar özel ya ilgileniyorlar mı ücretleri nasıl
sağol canımm. ismimizi beğendiğin içinde teşekkür ederiz teyzesi. senin az kaldı maşallah yaaa. Allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah. siz isme ne karar verdiniz canım. Allahım seninde herkesin gönlüne göre versin inşallah
inşallah canım yaaa. inşallah. ama benim rahmimde ters doktorların hiç biri öyle demedi canımamin sultanım ins ıcımden gelenlerı yazdım canım... benımde rahmım ters donmus adetımın ucuncu gunu doktorum gel dedı duzelteyım ins ondan sonra bende hamıle kalırım...
canım ssk lıya 35 lira muayne ücretleri her gittiğindede kan ve idrar tahlilleri yapılıyo onlarda ücretsiz sadece 35 lira ödüyosun yani ama sosyal güvencen yoksa onun ücreti ne kadar bilmiyorum ha bide yeni bi kanun çıktı sağlık güvencen yoksada onun üzerinden bakılıyosun analık hakkı diye bi kanun oda ssk lılar gibi sadece 35 lira ödüyomuşsun bilgin olsun
valla evet canım benim az kaldı allaha şükür bu günlere kadar geldik hayırlısıyla bizimkininde adı emir olucak teyzesi allah izin verirse
sağol canım darısı sana olsun inşallah. seni öyle iyi anlıyorumki. düşünmemek için yapılanları ama inan buraya girmesende aklından çıkmayacak canım. olmuyor çünküsultan gülümmm gözün aydın bitanemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?