- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.761
kızlaaaaaaaaar. artık kesinleştiii kızım olacakmışşş. eylül olacak adı inşallah
sağol canım. Rabbim senin prensesini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallahsultan kesinleşmiş sonunda gözun aydın..saglıkla gelsın prensesın...
pelincim dr gitmişsin hadi hayırlısı bundn sonra çok öptümm..
dogumu yaklaşan arkidişlerr heycan ne durumdaaaaa:))
eylemcim işe asılıp minişimizi unutma dikkatli ol cnm
yok canım benimle hamile kalanların yani mart annelerinin çoğunlukla erkek :)). bizimki araya kaynadı herhalde.sultan gözün aydın cnm kızın oluyomuşş kız senesi başladı galibaaa
cok sevindim canım Allah kucagına almayı da nasip etsin Allah tüm isteyenlerede nasip etsin bana da
cok sagol canım amin insallah...senın bebıste baya buyumus masallah hayırlısıyla saglıklı kucana alırsın allahımın iznıyle ins optum tatlım...
sağol canım. Rabbim senin prensesini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah
yok canım benimle hamile kalanların yani mart annelerinin çoğunlukla erkek :)). bizimki araya kaynadı herhalde.
sağol canım. darısı sana olsun İnşallaaaah. en kısa zamanda. Allahım olmayan herkese nasip etsin İnşallah.
hadi bakalım eylem senin ne olacak bakalım. öncelikle sağlıklı olsunda İnşallah
arkadaşlar merhaba ben yenıyım burda :)
dunde hamıle olduğumu öğrendım 4 haftalık hamıleyım ve şaşkınım bana yardım edın süpriz oldu düşünmuoduk bebek ama oldu şaşkınım hemde çok ama çok uzel bir duyguymuş dunden beri ağlıyorum
arkadaşlar merhaba ben yenıyım burda :)
dunde hamıle olduğumu öğrendım 4 haftalık hamıleyım ve şaşkınım bana yardım edın süpriz oldu düşünmuoduk bebek ama oldu şaşkınım hemde çok ama çok uzel bir duyguymuş dunden beri ağlıyorum
ay topik bomboş yaa nerdesiniz kızlarr
dilay kuzum az kalmış nasıl geçiyo günlerin uyuyabiliyomusun geceleri
kızlar bende geldım..
gulsencım elıf annesıne gıdecektı..bebek esyaları falan yıkıycaklar..
1 hafta kalır sanırsam..
bende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık bendede var...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sand ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...
kendınıze ıyı bakın...
dılaycım bende uyku az halen...6-7 saat zar zor uyuyorum...
sultan kesinleşmiş sonunda gözun aydın..saglıkla gelsın prensesın...
pelincim dr gitmişsin hadi hayırlısı bundn sonra çok öptümm..
dogumu yaklaşan arkidişlerr heycan ne durumdaaaaa:))
eylemcim işe asılıp minişimizi unutma dikkatli ol cnm
iyi etmişsin canım başka doktora geçmekle belki takibin daha iyi olur. Allahım iyilik ve kolaylık versin canım. çok geçmiş olsun. çok zor yaa bide emir var çünkü.kızlar bende geldım..
gulsencım elıf annesıne gıdecektı..bebek esyaları falan yıkıycaklar..
1 hafta kalır sanırsam..
bende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık bendede var...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sand ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...
kendınıze ıyı bakın...
dılaycım bende uyku az halen...6-7 saat zar zor uyuyorum...
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
Sultancım benım rahmım sonradan donmus canım o yuzden doktor duzeltebılırım dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?