Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi geçiyo canım allaha şükür halsizlik dışında bi şikayetim yok uykuya gelince valla fosur fosur uyuyorum maşallah uykusuzluk problemi pek yaşamıyorum canım sen nasılsın senin nasıl geçiyor

bende iyim canım son günlerde çok çabuk yorulmaya başladım tek derdim o azcık temzilik yapsam yada dışarı çıksam hemen yoruluyorum normal bi durum sanırım onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür

ah canıım çokk geçmiş olsun yaa dikkat et dicem ama elinden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyosun zaten..ağrıların bian önce azalır inşallah..

gözün aydınn ohh güzel haberler getirmişsin maşallah bebişine
ya bu sola yatma işi çok bunaltıyo beni yatıyorum ama gece uyanıyorum ki sırt üstü dönmüşüm korkuyorum bişi olacak bebişe diye ama napim anlamıyorum uyku arasında oluyo farkedince hemen toparlıyorum kendimi

canım benim geçmiş olsun dikkat et kendinede bebişede valla benim uyudukça uyuyasım var napçam bilmem valla 2-3 gündür uyuyorum maşallah

maşallah canım bebeğine allah nazarlardan saklasın bende soluma yatıyorum daha çok ama insan bunalıyo ister istemez kemiklerim ağrıyo resmen valla

temizlik ne kelime evin içinde bile yürümek yoruyo belli bi zmandan sonra nefesim kesiliyo nefes nefese kalıveriyorum bide ağrılarım var bugün boşluklarım belim ağrıdı karnıma arada bir bıçaklar saplanıyor gibi bide bugün hiç oynamadı benimki bakalım yarında böyle olursa doktora gidicem bende

canım ben hep soluma yatıyorum ama bebeğe kan akışı iyi olur diye demişlerdi o yüzden ama gece dönermişim sorun olmaz herhalde yaaa. amaan bebik büyümüş Maşallah yaaa. Allahım korusunnn.

canım sen artık sona geldin çok zorlaştı herhalde yaaa. Allah kolaylık versin canım.

Selam kızlar ewet annemdeyim ben kardeşim derslerine çalışsın internette takılmasın diye neti kapattırdılar olan bana oldu arada teyzemlerdeyken girip bakıyorum
son hazırlıklarımızı yapıyoruz giyim fln olarak herşey bitti, şekerler, kapısüsü ıvır zıvırlar alındı, yarım kalan örgü işlerini bitirmeye çalışıyoruz, süslemelerini yapıyoruz
bebek odasını, parkyatağını, uyku setini,cibinliğini fln almak kaldı sadece
Bide onlara göre de perde diktiricem, avize, gece lambası we süslemeler alıcam kısmetse
bunlarla uğraşırken zaman çabucak geçiyo, bi bakıcam ki doğurmuşum bile

dilay canım senin az kaldı ama erkekler gününü doldurur diyolar bakalım peşpeşe bile doğurabiliriz gibime geliyo hayırlısı
dilekçim bende de oluyo o kıvrandıran ağrılar dün perdecide tuttu milletin ödü koptu dediğin gibi biraz sürüyo dinlenince geçiyo dikkat edelim kendimize canım benim
Gülşen sanırım normal artık çabuk yorulmamız bende düz yolda yürürken problem yok ama merdiven çıkarken, giyinirken, eğilip kalkınca çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum boğazım kuruyo ayakta sabit durmakta çok zorlanıyorum ütü fln yaparken sırt ağrısı mahfediyo ama bukadarına da şükrediyorum ben daha zor bişey sanırdım hamileliği Maşallah ki şimdiye kadar çok zor geçmedi umarım doğum da sandığım kadar zor bişiy diildir

umarım elifcim dediğin gibidirde hayırlısıyla kurtuluruz bi nefeste

dilayy kuzum bizede haber ver dr a gidersen bu zamanlarda az oynar diyolar hep bebişler için..

hemde nasıl zorlaştı her saniyrm nefes nefese geçiyo valla yatakta bilde eşimi uyandırıyorum hep dönerken yada vc ye falan kalkıcağım zaman

evet canım valla aynı zamanada denk gelebilir bakalım pazartesi randevumuz var doktorumuz ne diycek sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum

umarım elifcim dediğin gibidirde hayırlısıyla kurtuluruz bi nefeste

dilayy kuzum bizede haber ver dr a gidersen bu zamanlarda az oynar diyolar hep bebişler için..

dün gece oynadı canım daha sonra içi rahatladı valla bi korkuttu beni ama bugünde kıpır kıpır maşallah kuzum

maşallah yaa. ne güzel herşeyi hazırlamışsın canım. güle güle kullanın inşallah. çok güzel günlerde kullanın bebeğinizle

ayyy gözüm korkuyorrrr. ama olsun sağlıklı olsunda değilmi ama canım

selam kızlar herkese iyi hafta sonları,biz iyiyiz p.tesi kontrol var ikili testi konuşçaz..sizlerde genel olarak iyisiniz doğumlar yaklaştı,ağrılar,hazırlıklar tatlı yorgunluklarınız var maşallahhhhhh..kendize çoook ii bakın..

kızlaaaaaaaaaaaaaaar niye kimse yok. bu saate kadar hala çalışıyoruz yaaa. offf eve gitmek yatmak ve uyumak istiyorummm

eylemciğim maşallh 11 haftalık olmuşsunuzzz en taze hamiş sensin topikte seni uyarayım belki biliyosundur ama 4 üncü ayın a kadr nar yemıyeymışsın düşük sebebıymış cnm ara kanama yapıyomuşş dün dinledim dr söledi bütün arkkdşların bilgisi olsn

patikim evet en taze benim ama artık çömezlerimde gelsin istiyorum ben yaa..ben lekelenmem varken bolca yemiştim ama uzun zamandır yemiyodum bende duydum narı sonradan ama yemiş oldum malesef..sağol kuzu oğlun napıyo kocaman olmuştur maşallah onun içinde bi ticker yap bize..öpüyorum çook

inş çömezlerde gelir cnmm bizim topikte fatoşta sıra şimdi alh onada nasip etsin ve tüm isteyenlere bende şaşırdım valla cnm narı duyunca çok besleyıcı biliyoruzda ilk günler çok riskliymiş oğluşum büyüdü cnmmm 2 ay 7 günlük bugnnn darısı sizlere

maşallahhhh oğluşumuza bizde arkadaşın kızını gördük bugün 3 aylıktı çok şekerdi valla yutasım geldi,inşallah bizlerde görürüz o günleri...
ayşegül,serap,fatoş,pelin allahım tüm isteyenlere versin inşallah topiğimiz canlansın kimse üzülmesin...
yarın kontrolüm var ve çok korkuyorum yine o minik kalbini göremiycem diye..umarım herşey yolundadır..

selam kızlar hepınzın ıyı oldugunu okuyunca çok mutlu oluyorum...
benmi kızımında bugun mevlütünü yaptık..kırkımız çıktı yani:))
çok yorgunum ama bu duyguyu yaşamaya fazlasıy degermiş...
çok sık gıremıyorum ben kızımdan dolayı...ama görüyorum kı kımse çok fazla girmiyor artık sanırım bu kış beraber olamayacagız burada(

amin eylemcim cok sagol bizıde hatırladıgın icin ins rabbim daha fazla bekletmemden gonderır bebislerımızi...sende duycaksın allahımın iznıyle bebısının pıt pıtlarını insallah canım...

selam ceylanım kızının mevludunu okutmussun kırkıda cıkmıs masallah allah kabul etsin canım ins bizlerde ogunlerı goruruz senı ve bebısını cok opuyorum...

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım 8 hafta 5 günlük hamileyim.bebişimi sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…