- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.781
iyi geçiyo canım allaha şükür halsizlik dışında bi şikayetim yok uykuya gelince valla fosur fosur uyuyorum maşallah uykusuzluk problemi pek yaşamıyorum canım sen nasılsın senin nasıl geçiyor
ah canıım çokk geçmiş olsun yaa dikkat et dicem ama elinden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyosun zaten..ağrıların bian önce azalır inşallah..kızlar bende geldım..
gulsencım elıf annesıne gıdecektı..bebek esyaları falan yıkıycaklar..
1 hafta kalır sanırsam..
bende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık bendede var...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sand ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...
kendınıze ıyı bakın...
dılaycım bende uyku az halen...6-7 saat zar zor uyuyorum...
kızlar bugun gıttım doktora..eskı doktorumdan sıkayetcdegıldım ama özel hastaneye donecektım zaten..zamanda yaklastı..ondan ozele geçtım..
hersey normal..bebek 1,870graam.42 cm
agrılarım ıçın soluma yatmamı soyledı..bobreklerımde sıvı kalıyormus..
saga yatınca bobrekler baskıdan doayı sıvı atamıyormus tam olark..yaı boyle soyledı..sızde solunuza yatın..
kızlar bende geldım..
gulsencım elıf annesıne gıdecektı..bebek esyaları falan yıkıycaklar..
1 hafta kalır sanırsam..
bende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık bendede var...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sand ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...
kendınıze ıyı bakın...
dılaycım bende uyku az halen...6-7 saat zar zor uyuyorum...
kızlar bugun gıttım doktora..eskı doktorumdan sıkayetcdegıldım ama özel hastaneye donecektım zaten..zamanda yaklastı..ondan ozele geçtım..
saga yatınca bobrekler baskıdan doayı sıvı atamıyormus tam olark..yaı boyle soyledı..sızde solunuza yatın..
bende iyim canım son günlerde çok çabuk yorulmaya başladım tek derdim o azcık temzilik yapsam yada dışarı çıksam hemen yoruluyorum normal bi durum sanırım onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür
canım ben hep soluma yatıyorum ama bebeğe kan akışı iyi olur diye demişlerdi o yüzden ama gece dönermişim sorun olmaz herhalde yaaa. amaan bebik büyümüş Maşallah yaaa. Allahım korusunnn.kızlar bugun gıttım doktora..eskı doktorumdan sıkayetcdegıldım ama özel hastaneye donecektım zaten..zamanda yaklastı..ondan ozele geçtım..
canım benim geçmiş olsun dikkat et kendinede bebişede valla benim uyudukça uyuyasım var napçam bilmem valla 2-3 gündür uyuyorum maşallah
maşallah canım bebeğine allah nazarlardan saklasın bende soluma yatıyorum daha çok ama insan bunalıyo ister istemez kemiklerim ağrıyo resmen valla
temizlik ne kelime evin içinde bile yürümek yoruyo belli bi zmandan sonra nefesim kesiliyo nefes nefese kalıveriyorum bide ağrılarım var bugün boşluklarım belim ağrıdı karnıma arada bir bıçaklar saplanıyor gibi bide bugün hiç oynamadı benimki bakalım yarında böyle olursa doktora gidicem bende
canım ben hep soluma yatıyorum ama bebeğe kan akışı iyi olur diye demişlerdi o yüzden ama gece dönermişim sorun olmaz herhalde yaaa. amaan bebik büyümüş Maşallah yaaa. Allahım korusunnn.
canım sen artık sona geldin çok zorlaştı herhalde yaaa. Allah kolaylık versin canım.
Selam kızlar ewet annemdeyim ben kardeşim derslerine çalışsın internette takılmasın diye neti kapattırdılar olan bana olduarada teyzemlerdeyken girip bakıyorum
son hazırlıklarımızı yapıyoruz giyim fln olarak herşey bitti, şekerler, kapısüsü ıvır zıvırlar alındı, yarım kalan örgü işlerini bitirmeye çalışıyoruz, süslemelerini yapıyoruz
bebek odasını, parkyatağını, uyku setini,cibinliğini fln almak kaldı sadece
Bide onlara göre de perde diktiricem, avize, gece lambası we süslemeler alıcam kısmetse
bunlarla uğraşırken zaman çabucak geçiyo, bi bakıcam ki doğurmuşum bile
dilay canım senin az kaldı ama erkekler gününü doldurur diyolar bakalım peşpeşe bile doğurabiliriz gibime geliyo hayırlısı
dilekçim bende de oluyo o kıvrandıran ağrılar dün perdecide tuttu milletin ödü koptu dediğin gibi biraz sürüyo dinlenince geçiyo dikkat edelim kendimize canım benim
Gülşen sanırım normal artık çabuk yorulmamız bende düz yolda yürürken problem yok ama merdiven çıkarken, giyinirken, eğilip kalkınca çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum boğazım kuruyo ayakta sabit durmakta çok zorlanıyorum ütü fln yaparken sırt ağrısı mahfediyo ama bukadarına da şükrediyorum ben daha zor bişey sanırdım hamileliği Maşallah ki şimdiye kadar çok zor geçmedi umarım doğum da sandığım kadar zor bişiy diildir
umarım elifcim dediğin gibidirde hayırlısıyla kurtuluruz bi nefeste
dilayy kuzum bizede haber ver dr a gidersen bu zamanlarda az oynar diyolar hep bebişler için..
maşallah yaa. ne güzel herşeyi hazırlamışsın canım. güle güle kullanın inşallah. çok güzel günlerde kullanın bebeğinizleSelam kızlar ewet annemdeyim ben kardeşim derslerine çalışsın internette takılmasın diye neti kapattırdılar olan bana olduarada teyzemlerdeyken girip bakıyorum
son hazırlıklarımızı yapıyoruz giyim fln olarak herşey bitti, şekerler, kapısüsü ıvır zıvırlar alındı, yarım kalan örgü işlerini bitirmeye çalışıyoruz, süslemelerini yapıyoruz
bebek odasını, parkyatağını, uyku setini,cibinliğini fln almak kaldı sadece
Bide onlara göre de perde diktiricem, avize, gece lambası we süslemeler alıcam kısmetse
bunlarla uğraşırken zaman çabucak geçiyo, bi bakıcam ki doğurmuşum bile
dilay canım senin az kaldı ama erkekler gününü doldurur diyolar bakalım peşpeşe bile doğurabiliriz gibime geliyo hayırlısı
dilekçim bende de oluyo o kıvrandıran ağrılar dün perdecide tuttu milletin ödü koptu dediğin gibi biraz sürüyo dinlenince geçiyo dikkat edelim kendimize canım benim
Gülşen sanırım normal artık çabuk yorulmamız bende düz yolda yürürken problem yok ama merdiven çıkarken, giyinirken, eğilip kalkınca çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum boğazım kuruyo ayakta sabit durmakta çok zorlanıyorum ütü fln yaparken sırt ağrısı mahfediyo ama bukadarına da şükrediyorum ben daha zor bişey sanırdım hamileliği Maşallah ki şimdiye kadar çok zor geçmedi umarım doğum da sandığım kadar zor bişiy diildir
hemde nasıl zorlaştı her saniyrm nefes nefese geçiyo valla yatakta bilde eşimi uyandırıyorum hep dönerken yada vc ye falan kalkıcağım zaman
evet canım valla aynı zamanada denk gelebilir bakalım pazartesi randevumuz var doktorumuz ne diycek sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum
dün gece oynadı canım daha sonra içi rahatladı valla bi korkuttu beni ama bugünde kıpır kıpır maşallah kuzum
selam kızlar herkese iyi hafta sonları,biz iyiyiz p.tesi kontrol var ikili testi konuşçaz..sizlerde genel olarak iyisinizdoğumlar yaklaştı,ağrılar,hazırlıklar tatlı yorgunluklarınız var maşallahhhhhh..kendize çoook ii bakın..
eylemciğim maşallh 11 haftalık olmuşsunuzzz en taze hamiş sensin topikte seni uyarayım belki biliyosundur ama 4 üncü ayın a kadr nar yemıyeymışsın düşük sebebıymış cnm ara kanama yapıyomuşş dün dinledim dr söledi bütün arkkdşların bilgisi olsn
patikim evet en taze benim ama artık çömezlerimde gelsin istiyorum ben yaa..ben lekelenmem varken bolca yemiştim ama uzun zamandır yemiyodum bende duydum narı sonradan ama yemiş oldum malesef..sağol kuzu oğlun napıyo kocaman olmuştur maşallah onun içinde bi ticker yap bize..öpüyorum çook
inş çömezlerde gelir cnmm bizim topikte fatoşta sıra şimdi alh onada nasip etsin ve tüm isteyenlere bende şaşırdım valla cnm narı duyunca çok besleyıcı biliyoruzda ilk günler çok riskliymiş oğluşum büyüdü cnmmm 2 ay 7 günlük bugnnn darısı sizlere
maşallahhhh oğluşumuza bizde arkadaşın kızını gördük bugün 3 aylıktı çok şekerdi valla yutasım geldi,inşallah bizlerde görürüz o günleri...
ayşegül,serap,fatoş,pelin allahım tüm isteyenlere versin inşallah topiğimiz canlansın kimse üzülmesin...
yarın kontrolüm var ve çok korkuyorum yine o minik kalbini göremiycem diye..umarım herşey yolundadır..
selam kızlar hepınzın ıyı oldugunu okuyunca çok mutlu oluyorum...
benmi kızımında bugun mevlütünü yaptık..kırkımız çıktı yani:))
çok yorgunum ama bu duyguyu yaşamaya fazlasıy degermiş...
çok sık gıremıyorum ben kızımdan dolayı...ama görüyorum kı kımse çok fazla girmiyor artık sanırım bu kış beraber olamayacagız burada(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?