- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.801
sağol ceylanım duydum gördüm hayırlısıyla,oyy prensesimiz kırkıda geçmiş büyümüş maşallah ona..eylemcım lütfen olumsuz düşünme tatlım bu sefer minigin seni bırakmayacak allahın izni ile pozitif düşün hep lütfen...
sağolasın pelin herzaman aklımda dualarımdasınız inşallah tez vakitte gelecek bebişlerimiz..amin eylemcim cok sagol bizıde hatırladıgın icin ins rabbim daha fazla bekletmemden gonderır bebislerımızi...sende duycaksın allahımın iznıyle bebısının pıt pıtlarını insallah canım...
sağol güldencim geldik valla güzel haberlerle allahıma şükürler olsun..eylemcim inş. güzel haberlerle dönersin canım
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım 8 hafta 5 günlük hamileyim.bebişimi sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız..
bende bugün doktora gittim herşeyimiz normal çıktı ama oğluşum zayıf gibi hissettim doktor normal dedi ama 2700 kg mış sizce nasıl kızlar artık son aya yani doğum ayına gşrdşk doğsada problemsiz olur dedi her an olabilir hazırlıklı olalım dedi doğum şekli için kesin konuşmadı baş aşağı duruyo ama kanala girmemiş dedi doğum anındada girebilirmiş eğer kanala girmesse sezeryan dedi yani ne normal olur nede sezeryan olur dedi haftaya tekrar gidicem artık her hafta dedi zaten ne kaldıki ay bilmiyorum kafam çok karıştı
maşallhh oğluna cnmm merak etme büyür o daha annesi benimki son iki haftada inanılmazz kilo aldıı hem zayıf olsun kilolu olsun önmli değil yeterki canı içinde olsunnn
hayırlı olsun ceylancıgım kırkınız..selam kızlar hepınzın ıyı oldugunu okuyunca çok mutlu oluyorum...
benmi kızımında bugun mevlütünü yaptık..kırkımız çıktı yani:))
çok yorgunum ama bu duyguyu yaşamaya fazlasıy degermiş...
çok sık gıremıyorum ben kızımdan dolayı...ama görüyorum kı kımse çok fazla girmiyor artık sanırım bu kış beraber olamayacagız burada(
hoşgeldın canım..merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım 8 hafta 5 günlük hamileyim.bebişimi sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız..
canım benım ya..bebeğimin cinsiyet tahmini erken olsada doktorumuzdan geldi ama hayırlısı hiç farketmez bizim için kız erkek sağlıklı olsunda..sizlerin tahminlerinizide alim kızlar sonra söylim :)
canım.maşallah daha ne olsun..4 haftada daha kılo alır tosuncuk zaten senın oğlun....bende bugün doktora gittim herşeyimiz normal çıktı ama oğluşum zayıf gibi hissettim doktor normal dedi ama 2700 kg mış sizce nasıl kızlar artık son aya yani doğum ayına gşrdşk doğsada problemsiz olur dedi her an olabilir hazırlıklı olalım dedi doğum şekli için kesin konuşmadı baş aşağı duruyo ama kanala girmemiş dedi doğum anındada girebilirmiş eğer kanala girmesse sezeryan dedi yani ne normal olur nede sezeryan olur dedi haftaya tekrar gidicem artık her hafta dedi zaten ne kaldıki ay bilmiyorum kafam çok karıştı
canım ultrasondan goruyor doktor..çatı muayenesıne gerek yok..dilaycım hayırlısı olsun hakkında
kilosuna takılma bencede patiğin ki son zamanlarda nasılda kilo almıştı
çatı muayenesi vs.. yaptı mı dr un yoksa kanala girip girmediğini nerden anlıyolar ultrasondan mı
selam arkadaşlar kızım bu ara pek bı huzursuz onunla ugraşmakdan giremıyorum fazla hepınız iyisinizdir umarım...dılay senın de çok az kaldı canım atık heyecan doruktadır sanırım...ne durumdasın?
selam arkadaşlar kızım bu ara pek bı huzursuz onunla ugraşmakdan giremıyorum fazla hepınız iyisinizdir umarım...dılay senın de çok az kaldı canım atık heyecan doruktadır sanırım...ne durumdasın?
doktorun tahmini erkekti kuzulaaar,bizimki kız çünkü yüzümde ergenliğimde bile olmadığı kadar çok sivilcem var..bakalım sağlıklı olsunda 15 güne netleşir didi doktorumuz..öpüyorum hepinizi..
doktorun tahmini erkekti kuzulaaar,bizimki kız çünkü yüzümde ergenliğimde bile olmadığı kadar çok sivilcem var..bakalım sağlıklı olsunda 15 güne netleşir didi doktorumuz..öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?