Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eylemcım lütfen olumsuz düşünme tatlım bu sefer minigin seni bırakmayacak allahın izni ile pozitif düşün hep lütfen...
sağol ceylanım duydum gördüm hayırlısıyla,oyy prensesimiz kırkıda geçmiş büyümüş maşallah ona..
amin eylemcim cok sagol bizıde hatırladıgın icin ins rabbim daha fazla bekletmemden gonderır bebislerımızi...sende duycaksın allahımın iznıyle bebısının pıt pıtlarını insallah canım...
sağolasın pelin herzaman aklımda dualarımdasınız inşallah tez vakitte gelecek bebişlerimiz..
eylemcim inş. güzel haberlerle dönersin canım
sağol güldencim geldik valla güzel haberlerle allahıma şükürler olsun..
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım 8 hafta 5 günlük hamileyim.bebişimi sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız..

hoşgeldin canım hayırlısı olsun sağlıklı gebelikler dilerim..

bebeğimin cinsiyet tahmini erken olsada doktorumuzdan geldi ama hayırlısı hiç farketmez bizim için kız erkek sağlıklı olsunda..sizlerin tahminlerinizide alim kızlar sonra söylim :)

ceylancım mevlütüde yapmışsın allah kabul etsin canım bizde hayırlısıyla bi doğurup yapsak mevlütlerimizi
eylemcim seninde gözün aydın canım çok sevindim erkek diye tahmin ediyorum ben ama hayırlısı bakalım

bende bugün doktora gittim herşeyimiz normal çıktı ama oğluşum zayıf gibi hissettim doktor normal dedi ama 2700 kg mış sizce nasıl kızlar artık son aya yani doğum ayına gşrdşk doğsada problemsiz olur dedi her an olabilir hazırlıklı olalım dedi doğum şekli için kesin konuşmadı baş aşağı duruyo ama kanala girmemiş dedi doğum anındada girebilirmiş eğer kanala girmesse sezeryan dedi yani ne normal olur nede sezeryan olur dedi haftaya tekrar gidicem artık her hafta dedi zaten ne kaldıki ay bilmiyorum kafam çok karıştı

maşallhh oğluna cnmm merak etme büyür o daha annesi benimki son iki haftada inanılmazz kilo aldıı hem zayıf olsun kilolu olsun önmli değil yeterki canı içinde olsunnn

maşallhh oğluna cnmm merak etme büyür o daha annesi benimki son iki haftada inanılmazz kilo aldıı hem zayıf olsun kilolu olsun önmli değil yeterki canı içinde olsunnn

saol canım benim haklısın valla herşeyden önce sağlıklı olsunda topikte sıradaki doğuracak benim galiba artık bakalım hayırlısı

dilaycım hayırlısı olsun hakkında
kilosuna takılma bencede patiğin ki son zamanlarda nasılda kilo almıştı
çatı muayenesi vs.. yaptı mı dr un yoksa kanala girip girmediğini nerden anlıyolar ultrasondan mı

hayırlı olsun ceylancıgım kırkınız..
allah hepımıze nasıp etsın inşallah..
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım 8 hafta 5 günlük hamileyim.bebişimi sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız..
hoşgeldın canım..
bebeğimin cinsiyet tahmini erken olsada doktorumuzdan geldi ama hayırlısı hiç farketmez bizim için kız erkek sağlıklı olsunda..sizlerin tahminlerinizide alim kızlar sonra söylim :)
canım benım ya..
aklımdan senın kızın olcak dıye gecıyor benım nedense...
kız annesı olcaksın sankii eylemm...
canım.maşallah daha ne olsun..4 haftada daha kılo alır tosuncuk zaten senın oğlun....
ıyı gıdıyor oglusun maşallah...baş aşagı duruyorsa kanala gırer dılaycım....vaktı gelınce sancı başlayınca direk kanala gırecek canım..allh hayırlısnı versın hepımız için..

canım ultrasondan goruyor doktor..çatı muayenesıne gerek yok..

selam arkadaşlar kızım bu ara pek bı huzursuz onunla ugraşmakdan giremıyorum fazla hepınız iyisinizdir umarım...dılay senın de çok az kaldı canım atık heyecan doruktadır sanırım...ne durumdasın?

kolay gelsın canım..bıraz daha buyusun sana daha fazla zaman verır nohutcum..

canım benim valla sana kolay gelsin bizimde olunca bizde giremicez böyle senin gibi valla ne heyecanki anlatamam her an olabilir artık dediğinden beri doktor heyecan tavan yapmış durumda benim ara ara sancılarım oluyo bazen hafif geliyo geçiyo bazende dayanılmıcak gibi oluyo doktora sordum yalancı sancılar bunlar olucak dedi sancıların arasını sıklığını takip et dedi ama daha takip gerektiricek sık sancılar olmadı daha bakalım artık hayırlısı korkuyorum bayramda olursa doktorumuzda yok resmi tatil şehir dışına çıkıcakmış başka doktorun eline kalmaktan korkuyorum ama herşey kısmet napalım

inşallah söyledigin gibi olur dılekcım....
eylemcımm ben senın oglun olacagına ınanıyorum nedense:))
dılaycım heycanın tavan yapması çok normal...ama bol bol uyumanı tavsıye ederım ben uykuya hasret kaldım:)) çöktüm resmen:))

haklısın ceylancım ama son zamanlarda biliyosundur uyuyamıyorum ağırlaştıkça valla uyunmuyo sağımdan soluma zor döner oldum

doktorun tahmini erkekti kuzulaaar,bizimki kız çünkü yüzümde ergenliğimde bile olmadığı kadar çok sivilcem var..bakalım sağlıklı olsunda 15 güne netleşir didi doktorumuz..öpüyorum hepinizi..

doktorun tahmini erkekti kuzulaaar,bizimki kız çünkü yüzümde ergenliğimde bile olmadığı kadar çok sivilcem var..bakalım sağlıklı olsunda 15 güne netleşir didi doktorumuz..öpüyorum hepinizi..

canım 15 gun sonra yaz bakalım neymıs kuzunun cınsıyeti..

canım benim benimkide erkek ama benimde hiç olmadığı kadar çok sivilcem var yüzümde onlar hurafe canım inanma bence bünyeyle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…