Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benım.çok haklısın..aşı gunu demek uykusuz aşı gecesı demek..
aşı sonrası ateşlenıyormu bırsencım.ne verıyorsun o zaman...

serap fatoş pelın..uğramaz oldular..
haklılar bıraz..

hep bebek konusması oluyor artık topıgımızde..
ınşallah hemencecık gelır bebeklerı ..amınnnn...
bırde asnıl vardı..hamıleydı..o hıç gelmedı demıı..

Yaneee kızlarr hamiş topiği oldu ama ossun napalım kısmet büğleymişş hepiniz sıra sıra doğuracaksınız allahım hayırlısıyla kurtarsın öptüm hepinizi

canım benım.çok haklısın..aşı gunu demek uykusuz aşı gecesı demek..
aşı sonrası ateşlenıyormu bırsencım.ne verıyorsun o zaman...

calpol şurup bide yarım fitil koyuyorum cnm bacağı kasıldıı geçen eymen kayranın çok ağladı yavrumm zar zor fitil koydum ondan sonra sakinledi bnm gibi acemi annelere sölüyorum aşıdan geldikten sonra hemen yarım fitil koyunn bana doktorumuz söledi ama ebeyı dinledim salak gibi koyma dedi bişi olursa koyarsın dedii çocuk ağlarken fitil konulmuyokiii yırtıyo kendini zatenn bide ben aşıdan gelince bi çay kaşığı kalpol vermiştim ama banamısın demedii sonra fiitl sakinleştirdi yavrumu

Selam kızlaar nasılsınız
patikim yaa görüşemez olduk denk gelemiyoruz
nohut canım ne güzel ikramıza mevlüt de yapılmış o günleri görmek inşallah bize de nasip olur
Dilaaayy doğurursan fln haberimiz olsun çok merak ediyorum ben daha dün gibi hamileyim dediğini hatırlıyorum yaa zaman ne çabuk geçiyo şurda ne kaldı

ıyı akşamlar kızlar...
eşim bugun cuzdanını çaldırdı..
200 tl para vardı ıçınde..zaten dar zamandayız..
kımlık ehlıyet,banka kartlarvs..
benım ve emırn fotoları..kı o fotolardan yok başka..
canım sıkıldı..ama cana gelmesın mala gelsın.allah beterınden korusun bizi ve cümlemizi

kızlar fairlike de dogum yapmıs..kasım annelerı topığınde gordum..

fairylike:
38+2 :dogum haftası

5 Kasım : dogum tarıhı
53 cm - 3,700 gr : dogum agırlıgı ve boyu
Kız :cınsıyetı
Tutku :isim

Geçmiş olsun canım gerçekten bu dar zamana denk gelmesi kötü olmuş bide şimdi bayramdan sonra ehliyetti karttı çıkarttırma telaşı bende çaldırmıştım zamanında paradan çok onca işin arasında kart iptalleriyle yenilerini çıkarmaya koşturmakla yoruluyo insan
çıkacağı varmış ne diyelim cana gelmemiş ya dediğin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…