Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam arkadaşlar geçen bayram yazdığım mesajdaki duam çok şükür kabul oldu ama henüz sadece benim için bu bayramda canım arkadaşlarım için canı gönülden dua ediyorum bebişleri göbüşlerine konsun..
hepinize hayırlı sağlıklı sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram diliyorum..öpüyorum hepinizi..allaha emanet olun..

arkdşlarr hepinize iyi bayramlarrr eylem cnmm ne güzel yazmışsınnn allah diğer arkdşlarada en kısa zamanda nasip etsinnn seninde hamilleliğinin devamı gelsinn

arkdşlarr hepinize iyi bayramlarrr eylem cnmm ne güzel yazmışsınnn allah diğer arkdşlarada en kısa zamanda nasip etsinnn seninde hamilleliğinin devamı gelsinn

amin patikim sağolasın,sen bu bayram oğluşunla gezmelere gidersin artık büyüdü maşallah..ayşegül,serap,fatoş pelin onlarda hamiş kalsın işte ozaman tamam olacak,topiğimiz bayram edecek inşallah tez vakitte..

canım ben ara sıra ugruyorum ama karsılasamıyoruz... olsun ben sızlerin dogum haberlerinı dort gozle beklıyorum ins saglıklı kucaklarınıza alırsınız meleklerinızi...amin ins allahım bizlerede bu guzel duyguyu tattırır hayırlısıyla demekki zamanı var o zaman gelınce fatosda serapta bende hamile kalcaz allahımın iznıyle...

selam kızlar bu sıteye her girdigim de bi degişiklikle karşılaşıyorum:)) yine degişmiş...
geçmiş bayamınızı kutluyorum akadşlar...bi bakınayım gelmeyelı neler olmuş bakalım:))

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar. herkes iyidir İnşallah. daha iyi olacak demiştik sayfamıza ama kimseler uğramıyor yaaa.

kızlar hepınızın çok az kalmış ya en fazla olanınız 43 gun....ayy hamılelıgımın son ayını hatırladım..her gece ruyamda doguruyodum:) sizdede oluyomu öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…