Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet kızlar doğurdum doğurdum 21k asımda doğurdum sonra bi ara detaylı anlatıcam hepinize merak etmeyin diye yazdım

evet kızlar doğurdum doğurdum 21k asımda doğurdum sonra bi ara detaylı anlatıcam hepinize merak etmeyin diye yazdım
canım face de gördüm çok şaşırdım henüz dogurmuş olabılecegını düşünmüyorduminan çok sevındım ..biraz kendını toparla ve anlat bende çok merak edıyorum
nohutcum bende rüyamda görüyorum ama hep doğurmuş halimi bebiş kucağıma gelmiş oluyo keşke okadar kolay olsaa

kolay olur ınşallah canım takma kafana...ben genelde emzırdıgımı görüyordum...neysekı ruyalarım gerçek oldu....sende kucagında gördügünde ruyaların gerçek olmuş olacak.....eee sırada kım var dıcem ama hepın ız peşpeşe doguracaksınız sanırım:))

hazır gelmişken bende son durumumu bildireyim kızlar....
acıbadem hastanesi kaan koca die süper bi doktorda karar kıldık...
bgn itibariyle tedaviye başlamış bulunmaktayım...
klomen ve glukofen verdi doktor pzt günü tekrar muayene olucam.
sonra 2 günde bir tekrar yumurta gelişimi için takibe gidicem.
doktorumunda kesin teşhisine göre tek sıkıntı yumurtalarımda kızlar.
aslında gebe kalmaya çok elverişli yumurtalarım varmış ama ne yazıkki çatlamıyolar..
şimdi alıcam tedavi bu sıkıntıyı gidericek inşallah...tüplerimde ve eşimde hiç bir sıkıntı yok çok şükür...
tek sıkıntı yumurtlama bozukluğu onuda halledicez inşallah..

gözün aydın dilaycım allah bebeğinle uzun mutlu bi ömür versin inşallah..
fatoşçum ilk adımı atmışsınız çok sevindim,umarım çok yakında güzel haberlerinide alırız..

canım benım..inşallah bu kez doktorundan memnun kalırsın bırtanem..
seın hamıle haberınle halay cekerız kuzum buradan...
senın safak sayımınıda yaprız canım benım...

Son düzenleme:
ay dılayyyyy
hayırlı ugurlu olsunnn...
allah uzun omurlr versın evladına...
bıze anlat dogumunu canımmm....
çok merak ettım bed
kaç kılo dogdu mınık sıpan..adı emır dı demı kuzum...

canım benım..inşallah bu kez doktorundan memnun kalırsın bırtanem..
seın hamıle haberınle halay cekerız kuzum buradan...
senın safak sayımınıda yaprız canım benım...

canım çok saol doktorumdanda hastanemdende sonsuz memnunum..
inşallah hepte öyle devam eder....
yumurtlarım çok oldugu için doktor çoğul gebeliğe kendinizi hazırlayın dedi yaa...
ayy ikizim olsa ne güzel olurr....

canım tedavin hayırlı olsun. İnşallah çok güzel sonuçlar getirirsin bize. Allahım boş çıkarmasın İnşallah canım. ikizlerin gelsin bakalım anneciğine sayfamızında ilk ikizleri olurlar

canımm gözün aydınn rabbim sağlıklı uzum ömür versin evladına
sabırsızlıkla bekliyoruz anlatmanı
valla musait olunca vakit bulunca uzun uzun anlatıcam bütün detaylarıyla merak etmeyin çok saol canım allahım seninde kucağına almayı nasip etsin

dılaycıgım yorma kendını..agrıların hafıflsın..yat kalkma ..sezeryan mı oldu..agrılarım var demıssın çunku...
hayırlısı olsun..
bebegın maşallah kılosu çok ıyı...
emı cıgımızz topıgımıze hayırlı olsun..
emır ler 2 oldu...
dogum hıkayenı beklıyoruz..ama ıyı olunca canım...
erkenden gelmıs..önce sancımı geldı yoksa suyunmu geldı merak edıyorum..ama detayları beklıycem dılaycıgım...bebışını kokla benım ıçın..

gunaydın dememısım bu arada..
dun doktordaydım...artık ozelden takıp edıyorum bebegı ıkı keredır..
bebek 2,500 gram olmus..boy 46 cm..
benım normal dogum yaptıgımı bılıyor doktorum..ilk gıttıgımde kolaymı oldu zor mu dıye sormustu..
bu ıkıncı gıdısımdede boynuna kordon dolanık.sezeryan olabılır dedı..
bana dogru soyluyor gıbı gelmedı..
dogumumu ozel hastanede yapıcam dıye doktorumu degıstırdım..özele gıdıyorum 2 keredır...
sımdı ıse kafamda dogumla ılgılı sorular olustu..devlett hastanesındekı doktoruma gıdıcem 1 hafta sonra..çunku boynunda kordon olduguna ınanasım gelmıyor..ki 1 kere dolanmıssa bıle normal dogum olabılıyor..2 kez dolanıksa sezeryan yapıyorlar..
emır de de kordon vardı boynunda..ama doktorum normal doguma engel degıl korkma demıstı..olumluydu hep.benı korkutmuyordu..
ama sımdı sezeryandan çok bahsettı ozel hastanedekı doktorum..çok korkuyorum..ben sezeryandan çok korkarım....
bakalım devlettekı doktorum ne dıyecek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…