- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.861
evet kızlar doğurdum doğurdum 21k asımda doğurdum sonra bi ara detaylı anlatıcam hepinize merak etmeyin diye yazdım
canım face de gördüm çok şaşırdım henüz dogurmuş olabılecegını düşünmüyordumevet kızlar doğurdum doğurdum 21k asımda doğurdum sonra bi ara detaylı anlatıcam hepinize merak etmeyin diye yazdım
nohutcum bende rüyamda görüyorum ama hep doğurmuş halimi bebiş kucağıma gelmiş oluyo keşke okadar kolay olsaa
gözün aydın dilaycım allah bebeğinle uzun mutlu bi ömür versin inşallah..
fatoşçum ilk adımı atmışsınız çok sevindim,umarım çok yakında güzel haberlerinide alırız..
canım benım..inşallah bu kez doktorundan memnun kalırsın bırtanem..
seın hamıle haberınle halay cekerız kuzum buradan...
senın safak sayımınıda yaprız canım benım...
evet kızlar doğurdum doğurdum 21k asımda doğurdum sonra bi ara detaylı anlatıcam hepinize merak etmeyin diye yazdım
hazır gelmişken bende son durumumu bildireyim kızlar....
acıbadem hastanesi kaan koca die süper bi doktorda karar kıldık...
bgn itibariyle tedaviye başlamış bulunmaktayım...
klomen ve glukofen verdi doktor pzt günü tekrar muayene olucam.
sonra 2 günde bir tekrar yumurta gelişimi için takibe gidicem.
doktorumunda kesin teşhisine göre tek sıkıntı yumurtalarımda kızlar.
aslında gebe kalmaya çok elverişli yumurtalarım varmış ama ne yazıkki çatlamıyolar..
şimdi alıcam tedavi bu sıkıntıyı gidericek inşallah...tüplerimde ve eşimde hiç bir sıkıntı yok çok şükür...
tek sıkıntı yumurtlama bozukluğu onuda halledicez inşallah..
valla musait olunca vakit bulunca uzun uzun anlatıcam bütün detaylarıyla merak etmeyin çok saol canım allahım seninde kucağına almayı nasip etsincanımm gözün aydınn rabbim sağlıklı uzum ömür versin evladına
sabırsızlıkla bekliyoruz anlatmanı
canım face de gördüm çok şaşırdım henüz dogurmuş olabılecegını düşünmüyorduminan çok sevındım ..biraz kendını toparla ve anlat bende çok merak edıyorum
anlatıcam canım kalabalık bebiş bide benim ağrılarım valla merak etmeyin diye oturdum pc başına
saol canım allahım sanadan en kısa zamanda göbüşüne düşmeyi nasip etsindilaycım gözün aydın canım...
amin canım amin seninde umarım yolunda gidiyordur herşey çok saol bitanem sanada sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip tsin inşallahgözün aydın dilaycım allah bebeğinle uzun mutlu bi ömür versin inşallah..
fatoşçum ilk adımı atmışsınız çok sevindim,umarım çok yakında güzel haberlerinide alırız..
anlatıcam herşeyi bütün detayıyla anlatmak istiyorum o yüzden müsait bi zaman kolluyorum canım çok saol canım allah seninde karnındaki evladınada yanındaki evladınada uzun sağlıklı ömürler versin sende inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bebişini adı emir oldu evet 3 kilo 170 gr doğdu 37 haftalık doğduay dılayyyyy
hayırlı ugurlu olsunnn...
allah uzun omurlr versın evladına...
bıze anlat dogumunu canımmm....
çok merak ettım bed
kaç kılo dogdu mınık sıpan..adı emır dı demı kuzum...
saol canım darısı senin başına inşallah allahım sanada nasip eder göbüşüne konmayıDilaycım gozunaydın canım allahım saglıklı huzurlu buyumeyi nasıp etsin darısı basımıza ins...
saol canım valla doğru soluk alamıyoruz bitanemay dilayyyy doğurmuşş gözn aydın cnmm allh uzun ömür versin gelen giden bitmez şimdiiii allllh yardımcısı olsn
maşallah canım hayırlı olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün canım.
saol sultancım darısı senin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?