- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.881
gunaydın dememısım bu arada..
dun doktordaydım...artık ozelden takıp edıyorum bebegı ıkı keredır..
bebek 2,500 gram olmus..boy 46 cm..
benım normal dogum yaptıgımı bılıyor doktorum..ilk gıttıgımde kolaymı oldu zor mu dıye sormustu..
bu ıkıncı gıdısımdede boynuna kordon dolanık.sezeryan olabılır dedı..
bana dogru soyluyor gıbı gelmedı..
dogumumu ozel hastanede yapıcam dıye doktorumu degıstırdım..özele gıdıyorum 2 keredır...
sımdı ıse kafamda dogumla ılgılı sorular olustu..devlett hastanesındekı doktoruma gıdıcem 1 hafta sonra..çunku boynunda kordon olduguna ınanasım gelmıyor..ki 1 kere dolanmıssa bıle normal dogum olabılıyor..2 kez dolanıksa sezeryan yapıyorlar..
emır de de kordon vardı boynunda..ama doktorum normal doguma engel degıl korkma demıstı..olumluydu hep.benı korkutmuyordu..
ama sımdı sezeryandan çok bahsettı ozel hastanedekı doktorum..çok korkuyorum..ben sezeryandan çok korkarım....
bakalım devlettekı doktorum ne dıyecek..
gunaydın dememısım bu arada..
dun doktordaydım...artık ozelden takıp edıyorum bebegı ıkı keredır..
bebek 2,500 gram olmus..boy 46 cm..
benım normal dogum yaptıgımı bılıyor doktorum..ilk gıttıgımde kolaymı oldu zor mu dıye sormustu..
bu ıkıncı gıdısımdede boynuna kordon dolanık.sezeryan olabılır dedı..
bana dogru soyluyor gıbı gelmedı..
dogumumu ozel hastanede yapıcam dıye doktorumu degıstırdım..özele gıdıyorum 2 keredır...
sımdı ıse kafamda dogumla ılgılı sorular olustu..devlett hastanesındekı doktoruma gıdıcem 1 hafta sonra..çunku boynunda kordon olduguna ınanasım gelmıyor..ki 1 kere dolanmıssa bıle normal dogum olabılıyor..2 kez dolanıksa sezeryan yapıyorlar..
emır de de kordon vardı boynunda..ama doktorum normal doguma engel degıl korkma demıstı..olumluydu hep.benı korkutmuyordu..
ama sımdı sezeryandan çok bahsettı ozel hastanedekı doktorum..çok korkuyorum..ben sezeryandan çok korkarım....
bakalım devlettekı doktorum ne dıyecek..
inşallah normal doğum olur canım yaa. özeldekiler sezeryan olsun diye biraz uğraşıyorlar. hem daha az uğraşıyorlarmış hemde daha çok para alıyorlarmış o yüzden. bizim burda bi hastane var türlü yöntemlerle milleti kandırıp sezeryan yaptırıyor bütün doktorlar. ama benim doktorum normal doğum yanlısı. İnşallah hayırlısıyla kolaylıkla kucağına alırsın canım.
gülşen elif sen ben eylem. sonra fatma pelin serap ayşegül hepimiz. sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız İnşallah canım. bu arada emirle resimleriniz çok güzel yaaa. Maşallah Allahım korusun. sende emirde çok tatlısınız. sen hiiç kilo almamışsın maşallah valla hayranlıkla baktım canım.
dilayyyy maşallah oğluna bekleyememiş annesi hemencecik çıkmış yola. Allahım korusun emirimizi. ağrıların içinde dikkat et canım üşütmemeye çalış Allah korusun.
ay ya..bır suru yazdım sılınmıs..
canım ben bu zamana kadar devlet hastanesıne gıttım..hersey normaldı..
ama 2 keredır ozele gıdıyorum..1 hafta sonra devlete gıdecegım yıne...
onun kararını merak edıyorum.çunku ozeldekı doktorum bana hıç samımı gelmedı..onda kendını düşünen bır hava hıssettım..
ama devlettekı doktorumda sezeryan derse yıne ozelde yaparım..
normal dersede ozelde dogururum dıye dusunuyorum..
ınşallah saglıkla hayırlısıyla alırız sıpaları kucagımıza..
emır buyuyor..çok bılmıs.kendıne guvenı tam..ve mutlu bır çocuk..inşallah boyle devam eder..
ben toplamda 8 kılo aldım canım..62 kıloyum..
son ayımıza gırdık.2-3 kılo daha alırım.
sen yenı resımler koymadın halen..karnın buyudmu sultancıgım..
bulantı yapıyor canım o ilaçlar bide karnın şişiyor sanki patlayacak gibi oluyorsun. normal etkileri onlar. bende gonalf kullanmıştım. olsun canım yeterki gelsinde öyle değilmi ama.inşallah ikizlerin hemencecik gelirler annesi. biri kız biri erkek olsun ne güzel olur amacanlarım güzel dileklerinize teşekkür ederim..
bu kullandıgım glukofen adlı ilaç fena halde midemi bulandırıo..
işe geldiğimden beri lavabodan çıkamadm.
ama bi müddet sonra bünye alışıomuş.
hayırlısı olur inşallah
canım bu kadar kararlı başlamış olman tedaviye çok mutlu ettı benıo hadı hayırlısı...hazır gelmişken bende son durumumu bildireyim kızlar....
acıbadem hastanesi kaan koca die süper bi doktorda karar kıldık...
bgn itibariyle tedaviye başlamış bulunmaktayım...
klomen ve glukofen verdi doktor pzt günü tekrar muayene olucam.
sonra 2 günde bir tekrar yumurta gelişimi için takibe gidicem.
doktorumunda kesin teşhisine göre tek sıkıntı yumurtalarımda kızlar.
aslında gebe kalmaya çok elverişli yumurtalarım varmış ama ne yazıkki çatlamıyolar..
şimdi alıcam tedavi bu sıkıntıyı gidericek inşallah...tüplerimde ve eşimde hiç bir sıkıntı yok çok şükür...
tek sıkıntı yumurtlama bozukluğu onuda halledicez inşallah..
canlarım güzel dileklerinize teşekkür ederim..
bu kullandıgım glukofen adlı ilaç fena halde midemi bulandırıo..
işe geldiğimden beri lavabodan çıkamadm.
ama bi müddet sonra bünye alışıomuş.
hayırlısı olur inşallah
olmazmı be gülüm yaaaa..bulantı yapıyor canım o ilaçlar bide karnın şişiyor sanki patlayacak gibi oluyorsun. normal etkileri onlar. bende gonalf kullanmıştım. olsun canım yeterki gelsinde öyle değilmi ama.inşallah ikizlerin hemencecik gelirler annesi. biri kız biri erkek olsun ne güzel olur ama
canım bu kadar kararlı başlamış olman tedaviye çok mutlu ettı benıo hadı hayırlısı...
glukofen şeker ilacı cnm sana neden verdıler kı acaba merak ettım:?
olmazmı be gülüm yaaaa..
nası güzel olur hemde...
sdc sağlıklı olmalarını diliyorum rabbimden...
ya karın şişiliğinide o yapıo ozaman.
ayy 2 günde deli oldum.
ne giysem hamile gibi karnım çıkıo...
demek ondanmış.
allah allah diorum gecen hafta giydiğim kıyafette bişi yoktu şimdi göbek fora..
glukofen polikistik over hastalrında yumurta uyarıcı hapa tedarik olarak verilen bi ilaçmış gülüm.
yani klomenin yanında kullanıyorum ve glukofen klomeniin etkisini dahada artırıcak inşallah..
günaydın ... ben yeni katıldım sizlere.... düzensiz adet gören biriydim 5 aydır düzenli adet görüyorum 7 aylık evliyim geçen ayın ortaların ilk defa geri çekme yöntemini kullanmadık ve dün adet olmam gerekiyodu ama olmadı 1 kaç haftadır kasık ağrılarım var başkada bi belirti yok adet günümde bi gün geçti benim adet sancım olmaz genelde kasıklarımda falan ama bu ay var ve acaba adet geçikmelerimmi yine yoksa hamilemiyimdir test için erken değilmi sizcede offff sizce hamilemiyimdir kızlar :97::97:
canım test yap adetin 1 gün ble geçse çıkar. sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi sonuç alırdın. İnşallah hamilesindir canım. Allah gönlüne göre versin
teşekkür ederim cnm sağol ama hamilelikteki tek belirtim bi gün adet geçmesi ve kasık ağrısı onun dışında ne miğde bulantısı ne aş erme tiskinme ne bilim başka hiç bişe yok acaba düzensiz adetlermidir ki gene :S korkuyorum çıkmasssa diye bi kaç gün dahamı beklsem
ınşallah gonlune gore olur canım..
allah hayırlısını versın..
test yaparsan sonucunu bızede yaz..
sen bilirsin canım. ama test yapsan çıkar. varsa vardır yoksa yoktur canım. öyle hemen mide bulantısı falanda herkeste olacak diye bişey yok. bazısında hiç olmayadabiliyor. bu konuda adileemir daha deneyimli canım. bence yaptır bizede haber ver ama
yazmammmı ilk sizlerle paylaşırım eşime nasıl söylerim bilemiyorum o bu konda pek istekli deil ....
canım eşin istemese korunmayı bırakmazdı bence oda istiyordur sen içini rahat tut. yarın sabah ilk idrarınla yap testi bence yada 4 saat tutup günün herhangi bi saatide yapabilirsin canım. inşallah istediğin sonucu alırsın.tmm cnm teşşkür ederim ozmn en kısa zmnda bi test alıyorum bencede varsa vardır yoksa yok çokk kastırdım ve çok inandırdım galiba kendmi hamileliğeeee :S size haber vermez olurmuyum bunu sizinle paylaşmayı çok isteriimmm
Gunaydın kızlar adilemırcim ve sultanım nasılsınız bebıslerınıze masallah dıyorum az kalmıs kucagınıza almanıza saglıklı hayırlısıyla kolay bır dogum olur ins...darısı fatos serap aysegul ve benım basıma dogumda bızleri unutmayın canlarım...
canım eşin istemese korunmayı bırakmazdı bence oda istiyordur sen içini rahat tut. yarın sabah ilk idrarınla yap testi bence yada 4 saat tutup günün herhangi bi saatide yapabilirsin canım. inşallah istediğin sonucu alırsın.
bırakmazdı ama ne bilim pek istekli deil o bu konudaa ben bunu yarın sabah deneyibilirmiyim bilmiyorum canm çalışıyorum ve dışarı çıkmam çok zo eşimle gidip eşimle geliyorum işe onada kesin olmadan söylemek istiyorum bakalm bi kaç günü bulacak sanırım yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?