Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

inşallah normal doğum olur canım yaa. özeldekiler sezeryan olsun diye biraz uğraşıyorlar. hem daha az uğraşıyorlarmış hemde daha çok para alıyorlarmış o yüzden. bizim burda bi hastane var türlü yöntemlerle milleti kandırıp sezeryan yaptırıyor bütün doktorlar. ama benim doktorum normal doğum yanlısı. İnşallah hayırlısıyla kolaylıkla kucağına alırsın canım.
gülşen elif sen ben eylem. sonra fatma pelin serap ayşegül hepimiz. sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız İnşallah canım. bu arada emirle resimleriniz çok güzel yaaa. Maşallah Allahım korusun. sende emirde çok tatlısınız. sen hiiç kilo almamışsın maşallah valla hayranlıkla baktım canım.
dilayyyy maşallah oğluna bekleyememiş annesi hemencecik çıkmış yola. Allahım korusun emirimizi. ağrıların içinde dikkat et canım üşütmemeye çalış Allah korusun.

canım maşallah oğluşuna
bende gittim dün 2400 olmuş benimkide
dönmüş yoluna girmiş bayağıda aşağıya indi dedi dr
benimkide özel hastanede ama normal doğurtacaz seni inş. dedi bende korkmaya başladım tabi:18:
senin dr sezeryana düşkün sanki topikte biri daha vardı çift dolanmış hmede kordon ona bile sezeryan dememiş dr u
sen bi git bakalım devlete onlar ne dicek
hayırlısı olsun hakkımızda

ay ya..bır suru yazdım sılınmıs..
canım ben bu zamana kadar devlet hastanesıne gıttım..hersey normaldı..
ama 2 keredır ozele gıdıyorum..1 hafta sonra devlete gıdecegım yıne...
onun kararını merak edıyorum.çunku ozeldekı doktorum bana hıç samımı gelmedı..onda kendını düşünen bır hava hıssettım..
ama devlettekı doktorumda sezeryan derse yıne ozelde yaparım..
normal dersede ozelde dogururum dıye dusunuyorum..
ınşallah saglıkla hayırlısıyla alırız sıpaları kucagımıza..
emır buyuyor..çok bılmıs.kendıne guvenı tam..ve mutlu bır çocuk..inşallah boyle devam eder..
ben toplamda 8 kılo aldım canım..62 kıloyum..
son ayımıza gırdık.2-3 kılo daha alırım.
sen yenı resımler koymadın halen..karnın buyudmu sultancıgım..

Son düzenleme:

bende şimdi gittiğim hastanede yapacam kısmetse. çok pahalıda gelmedi fiyatları normal doğum 300 sezeryan 400 lira. özel oda bide.üstelikte doktorun kendi doktorun ve davranışlarıda çok iyi oluyor. maşallah çok az kilo almışsın yaa. ben 63 le hamile kaldım doktora gittiğimde öğlen yemek yiyip gitmiştim üstelikte kışlıklarla 69 geldim. sanırım 68 falanımdır o zaman 5 aylıktım. fazlamı acaba. haftaya tekrar gidecek kısmetse kontrole bakalım kaç oldum. ama herkes sadece göbeğin var kilo almamışsın diyorlar. bencede özelde yap canım doğumu temiz sağlıklı en azından . bizim burdaki devlet hastanesi çok kötü hemşireleri özellikle anlatıyorlar doğum koşullarıda çok kötüymüş. fotoğraf çekecem canım koyacam bu hafta. emire bayılıyorum yaa maşallah. gözlerinden belli bakışları çok olgun duruyor. yani kendine güvenen akıllı bi çocuk maşallah. Allahım korusun.

canlarım güzel dileklerinize teşekkür ederim..
bu kullandıgım glukofen adlı ilaç fena halde midemi bulandırıo..
işe geldiğimden beri lavabodan çıkamadm.
ama bi müddet sonra bünye alışıomuş.
hayırlısı olur inşallah

bulantı yapıyor canım o ilaçlar bide karnın şişiyor sanki patlayacak gibi oluyorsun. normal etkileri onlar. bende gonalf kullanmıştım. olsun canım yeterki gelsinde öyle değilmi ama.inşallah ikizlerin hemencecik gelirler annesi. biri kız biri erkek olsun ne güzel olur ama

canım bu kadar kararlı başlamış olman tedaviye çok mutlu ettı benıo hadı hayırlısı...

glukofen şeker ilacı cnm sana neden verdıler kı acaba merak ettım:?

olmazmı be gülüm yaaaa..
nası güzel olur hemde...
sdc sağlıklı olmalarını diliyorum rabbimden...
ya karın şişiliğinide o yapıo ozaman.
ayy 2 günde deli oldum.
ne giysem hamile gibi karnım çıkıo...
demek ondanmış.
allah allah diorum gecen hafta giydiğim kıyafette bişi yoktu şimdi göbek fora..
canım bu kadar kararlı başlamış olman tedaviye çok mutlu ettı benıo hadı hayırlısı...

glukofen şeker ilacı cnm sana neden verdıler kı acaba merak ettım:?

glukofen polikistik over hastalrında yumurta uyarıcı hapa tedarik olarak verilen bi ilaçmış gülüm.
yani klomenin yanında kullanıyorum ve glukofen klomeniin etkisini dahada artırıcak inşallah..

evet canım şişlik çok fena yapıyor. ama hamile olunca geri iniyor göbeğin. o zamanda niye indi bişeymi oldu diye korkuyorsun. gelsinde canım yeni kıyafet alırsın bi sürü değilmi güzel anne. Allahım sağlıkla göndersin İnşallah. bi yerde okumuştum aşılamayla dördüzlere hamile kalmış bi kadın biri gitmiş üçüzü olmuştu. seninde olabilir ne dersin. ama yok yok ikiz yeter canım.
bu arada günaydın herkeseeeeeee

günaydın ... ben yeni katıldım sizlere.... düzensiz adet gören biriydim 5 aydır düzenli adet görüyorum 7 aylık evliyim geçen ayın ortaların ilk defa geri çekme yöntemini kullanmadık ve dün adet olmam gerekiyodu ama olmadı 1 kaç haftadır kasık ağrılarım var başkada bi belirti yok adet günümde bi gün geçti benim adet sancım olmaz genelde kasıklarımda falan ama bu ay var ve acaba adet geçikmelerimmi yine yoksa hamilemiyimdir test için erken değilmi sizcede offff sizce hamilemiyimdir kızlar :97::97:

canım test yap adetin 1 gün ble geçse çıkar. sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi sonuç alırdın. İnşallah hamilesindir canım. Allah gönlüne göre versin

ınşallah gonlune gore olur canım..
allah hayırlısını versın..
test yaparsan sonucunu bızede yaz..

canım test yap adetin 1 gün ble geçse çıkar. sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi sonuç alırdın. İnşallah hamilesindir canım. Allah gönlüne göre versin

teşekkür ederim cnm sağol ama hamilelikteki tek belirtim bi gün adet geçmesi ve kasık ağrısı onun dışında ne miğde bulantısı ne aş erme tiskinme ne bilim başka hiç bişe yok acaba düzensiz adetlermidir ki gene :S korkuyorum çıkmasssa diye bi kaç gün dahamı beklsem

sen bilirsin canım. ama test yapsan çıkar. varsa vardır yoksa yoktur canım. öyle hemen mide bulantısı falanda herkeste olacak diye bişey yok. bazısında hiç olmayadabiliyor. bu konuda adileemir daha deneyimli canım. bence yaptır bizede haber ver ama

tmm cnm teşşkür ederim ozmn en kısa zmnda bi test alıyorum bencede varsa vardır yoksa yok çokk kastırdım ve çok inandırdım galiba kendmi hamileliğeeee :S size haber vermez olurmuyum bunu sizinle paylaşmayı çok isteriimmm

Gunaydın kızlar adilemırcim ve sultanım nasılsınız bebıslerınıze masallah dıyorum az kalmıs kucagınıza almanıza saglıklı hayırlısıyla kolay bır dogum olur ins...darısı fatos serap aysegul ve benım basıma dogumda bızleri unutmayın canlarım...

yazmammmı ilk sizlerle paylaşırım eşime nasıl söylerim bilemiyorum o bu konda pek istekli deil ....

canım eşin istemese korunmayı bırakmazdı bence oda istiyordur sen içini rahat tut. yarın sabah ilk idrarınla yap testi bence yada 4 saat tutup günün herhangi bi saatide yapabilirsin canım. inşallah istediğin sonucu alırsın.

canım merhaba nasılsın. kız etmezmiyiz dua isim isim hemde. sürekli ediyorum zaten doğumdada edecem inşallah. ama inşallah beni beklemeden hamile kalmış olursunuz hepiniz.
bu arada hayırlı cumalar kızlar. Allahım hepimizin gönlümüze göre versin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…