Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ınşallah pelınım..allahın ıznıyle senınde bebegın göbüşüne gelsın bıtanem...

Son düzenleme:
Dilaaayy çok sevindim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözümüz aydın
Merakla bekliyorum doğum hikayeni, neler yaşadığını...

Dilekçim en iyisini yaparsın bi de o doktor ne diycek onu duy da ona göre davranırsın. Kimi doktorlar gerçekten çok seeryan meraklısı oluyomuş
Hem anlamadığım belki doğuma kadar bebek kordonu çözebilir öyle olduğu da çok oluyomuş sonuçta orda sürekli hareket halindeler
çözemese de tek dolanmayla normal doğum olabilir diye duymuştum doktordan iyi bilemeyiz ama 2.bi, görüşte fayda vardır herzaman

elifcıgım cok haklısın tatlım.pazartesı devlet hastanesındekıd doktoruma gıdecegım ınşallah..
elıf nasıl gıdıyor kuşum..az kaldı ..senın kızın ıyı sabrettı maşallah..
bıraz daha sabretse barı..

hepinize iyi geceler kızlar topikimizde bi kımıldanma olmuş ne güzel..biz iyiyiz teyzeleri umarım hepiniz iyisinizdir..hoşçakalın

eylem canım.nasılsın..
hamılelık bulantın varmı...
eee artık cınsıyet bellı oldumu..
erkek mi kız mı bebeişin eylemm

günaydın kızlar. herkes iyidir İnşallah. dilekçiğim eylemin oğlu olacak yanlış hatırlamıyorsam. yazmıştı buraya. eylem hoşgeldin canım iyi olmana sevindim. maşallah kuzucukta üzmüyor herhalde seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…