- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.901
sizin orda eczane yokmu. arasan getirirler canım. yoksa bekledikçe kendine sıkıntı yaparsın bence. sen bilirsin ama yinedecanım eşin istemese korunmayı bırakmazdı bence oda istiyordur sen içini rahat tut. yarın sabah ilk idrarınla yap testi bence yada 4 saat tutup günün herhangi bi saatide yapabilirsin canım. inşallah istediğin sonucu alırsın.
bırakmazdı ama ne bilim pek istekli deil o bu konudaa ben bunu yarın sabah deneyibilirmiyim bilmiyorum canm çalışıyorum ve dışarı çıkmam çok zo eşimle gidip eşimle geliyorum işe onada kesin olmadan söylemek istiyorum bakalm bi kaç günü bulacak sanırım yapmam
sizin orda eczane yokmu. arasan getirirler canım. yoksa bekledikçe kendine sıkıntı yaparsın bence. sen bilirsin ama yinede
eşimin arkadaşı eczanecesi :S ahhh ahhh cnmm
eşimin arkadaşı eczanecesi :S ahhh ahhh cnmm
araya haftasonu giriyor o zaman canım yani en erken pazartesi yaparsın varsada o zaman zaten ooo 5 haftalık olacak neredeyse direk doktora gitsen keseyi görürsün
araya haftasonu giriyor o zaman canım yani en erken pazartesi yaparsın varsada o zaman zaten ooo 5 haftalık olacak neredeyse direk doktora gitsen keseyi görürsün
neyse canm ben bi yolunu bulurum bugun yada yarın bi dışarı kaçarım malzeme almak için falan
hepinize iyi geceler kızlar topikimizde bi kımıldanma olmuş ne güzel..biz iyiyiz teyzeleri umarım hepiniz iyisinizdir..hoşçakalın
günaydııınnn kızlarrrr
günaydın canım. adet olmadın değilmi. eşine söylseydin keşke
canım sana dünde dedim takılma onlara önemli olan adet olmamış olman.hayır cnm olmadım ama snki kasıklrımdaki ağrı azaldı ya yok gibii :S
Gunaydın kızlar nasılsınız...
hayır cnm olmadım ama snki kasıklrımdaki ağrı azaldı ya yok gibii :S
yok cnm ozmn halaaa olmadımmhehehe hadi baklm inşşş pazartsdn sora test ypçm kesn ozmn çıkar diye düşünüorum sanki bugun yapsam çıkmazmışşş gibi
çıkar canım. ama idrarını 3 saat falan tutman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?