- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.921
ne 3saati akşamdan kalktıımdan beri yapmdm şimdi çıkar ama test alamamkii işteyim yarında pazar eşimleyimm bütün kaldmı gene pazartesii üffff
o zaman günün hangi saati yapsan çıkar canım. kaç gün geçmiş oluyor baksana.İnşallah Rabbim gönlündekini versin
eylem canım.nasılsın..
hamılelık bulantın varmı...
eee artık cınsıyet bellı oldumu..
erkek mi kız mı bebeişin eylemm
günaydın kızlar. herkes iyidir İnşallah. dilekçiğim eylemin oğlu olacak yanlış hatırlamıyorsam. yazmıştı buraya. eylem hoşgeldin canım iyi olmana sevindim. maşallah kuzucukta üzmüyor herhalde seni
sağol canım inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin canım yaa çalışınca zor oluyor biraz ama. çok şükür geçtik yarıyı canım salı günü gidecem bakalım büyümüşmü bizim kız. sen önce erkek dedi sonra göstermiyor dedin ya kendim aklıma geldim. banada önce erkek dedi sonra göstermiyor demişti doktor en son kız demişti. bide sezeryan olacaksın diyip duruyordu.doktoru değiştirdim. direk kız dedi. ve normal doğum yapabilirsin demişti. şimdi kızım büyüdü maşallah ama hala herkes kesinmi diyip duruyor. :))) seninde öyle olmasın.hoşbulduk sultancığım şükür iyiyiz başlarda üzdü ama artık daha rahatım gibi..sen nasılsın maşallah yolun yarısını geçtiniz allah sağlıkla kucağındada göstersin ...darısı bizlere aartık
sağol canım inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin canım yaa çalışınca zor oluyor biraz ama. çok şükür geçtik yarıyı canım salı günü gidecem bakalım büyümüşmü bizim kız. sen önce erkek dedi sonra göstermiyor dedin ya kendim aklıma geldim. banada önce erkek dedi sonra göstermiyor demişti doktor en son kız demişti. bide sezeryan olacaksın diyip duruyordu.doktoru değiştirdim. direk kız dedi. ve normal doğum yapabilirsin demişti. şimdi kızım büyüdü maşallah ama hala herkes kesinmi diyip duruyor. :))) seninde öyle olmasın.
ilk tahminimiz çorludaki dr dan geldi ikincide bacak bacak üstüne atmış açmadı ondan göremedik,4ünde istanbuldaki dr gidicem bakalım o ne diycek sağlıklı olsunda hiiiç önemli değil... ben raporluyum çalışmıyorum o yüzden rahatım doğuma kadar çalışmayı düşünmüyorum..normal doğuma cesaret edebilmen çok güzel ben allah izin verirde o günleri görürsem sezeyan düşünüyorum valla korkuyorum..babası çok istiyor kız olmasını bu arada bakalım dr gelince yazarım hemen
ilk tahminimiz çorludaki dr dan geldi ikincide bacak bacak üstüne atmış açmadı ondan göremedik,4ünde istanbuldaki dr gidicem bakalım o ne diycek sağlıklı olsunda hiiiç önemli değil... ben raporluyum çalışmıyorum o yüzden rahatım doğuma kadar çalışmayı düşünmüyorum..normal doğuma cesaret edebilmen çok güzel ben allah izin verirde o günleri görürsem sezeyan düşünüyorum valla korkuyorum..babası çok istiyor kız olmasını bu arada bakalım dr gelince yazarım hemen
bakalım canım hayırlısı sağlıklı olsun hiç umrumda değil valla cinsiyet,senin içinde hayırlısı olsun bakalım hamilemisin merak ettim bende..bacak bacak üstüne atmışssa kesin kızdır nnazlıııııı nazlı atmıştır bacaklarını :)))
bizimkide bi türlü açmıyordu. doktor çıkıntıyı gördüm erkek dedi önceki doktor yani. 16. haftaya kadar hep erkek dedi. 18. hafta tekrar çağırdı emin olalım dedi kız dedi gördüm dedile kalmıştım. sorun kız erkek değil kendini alıştırmışsın herkese söylemişsin ona göre eşya bakıyorsun. bende sinirlendim 20. hafta kontrolünde başka doktora gittim. doktor ultrasonu koydu direk kızınız olacak dedi.. kız erkek sağlıklı olsun dediğin gibi. ne güzel valla evde bende evde kalmayı çok isterdim. az kaldı inşallah kızımlan keyif yapacaz İnşallah. haftaya 4 gözle bekliyoruz kesin sonucu canım.
canım tesekkur edrım..İyiyim şükür dilekim facede resimlerine baktım maşallah sanada çok güzel bi hamilesinbulantım hiç yok gibi hatta hamileliğe benzer hiçbi belirtimde yok çok acıkmam dışında,cinsiyet hala belli değil dr ilk tahmininde erkek demişti ama son gittiğimde göstermedi şimdi 4 ünde gidicem belli olursa yazarım..rüyamdada kız görüyorum ama hayırlısı hiç önemli değil..seninde çok az kaldı hayırlısıyla kurtulucaksınız ikinizde
oyy.maşallah buyudu artık ıkra su..ıyı akşamlar kızlar..umarım herkez iyiir..okudugum kadarıyla da öyle...
bizde iyiyiz kızım yarın tam ıkı aylık olucakkocaman oldu artık gulmeye tepkı vermeye başladı en önemlısıde artık benı tanıyo olması:)) agladıgında eger başkasının kucagındaysa alıyorum hemen basını gögsüme koyuyo ve susuyo çok hoşuma gidiyo:)) şimdi de evde tekız babamız maça gıttı..yarın bizi gezmeye götürme sözü verdi bizde izin verdik:)) kızım poposunu havaya dikmiş yüz üstü yatıyo mışıl mışıl maşallah bu şekılde çok huzurlu uyudugunu hissediyorum....gece uyumadı şimdi acısnı çıkarıyor...bu arada eskı arkadaşları topıc de görememek üzücü...iyi günde kötü günde diye açılmıştı zamanında bu topıc..neyse güzel bı pazar diliyorum hepınızee
sağol canım. 8 hafta kaldı izne inşallah. sonra kızımlan evde kalacam. doğana kadar. neyse sen kimseye söylememişsin sorun olmaz ne güzel :))bakalım canım hayırlısı sağlıklı olsun hiç umrumda değil valla cinsiyet,senin içinde hayırlısı olsun bakalım hamilemisin merak ettim bende..
ben hamileliğimi kurban bayramında sadece ailelere söyledim,hala pek kimse bilmiyor yanicinsiyette belli olmadığından sizler dışında kimseyle paylaşmadım valla o yüzden çok sıkıntı olmaz..inşallah kızçenle güzel keyifli günler geçirirsin ama hamileliktede yorma çok kendini dikkat et..
ıyı akşamlar kızlar..umarım herkez iyiir..okudugum kadarıyla da öyle...
bizde iyiyiz kızım yarın tam ıkı aylık olucakkocaman oldu artık gulmeye tepkı vermeye başladı en önemlısıde artık benı tanıyo olması:)) agladıgında eger başkasının kucagındaysa alıyorum hemen basını gögsüme koyuyo ve susuyo çok hoşuma gidiyo:)) şimdi de evde tekız babamız maça gıttı..yarın bizi gezmeye götürme sözü verdi bizde izin verdik:)) kızım poposunu havaya dikmiş yüz üstü yatıyo mışıl mışıl maşallah bu şekılde çok huzurlu uyudugunu hissediyorum....gece uyumadı şimdi acısnı çıkarıyor...bu arada eskı arkadaşları topıc de görememek üzücü...iyi günde kötü günde diye açılmıştı zamanında bu topıc..neyse güzel bı pazar diliyorum hepınızee
ıyı akşamlar kızlar..umarım herkez iyiir..okudugum kadarıyla da öyle...
evet cnm şansımıza hva güzeldi:)) hava çok yaramış olacak kı kuzuya bugun 3 kez zıbınına kadar degişmek zorunda kaldım ortalıgı b..k götürüyordu yanı:))canım tesekkur edrım..
bulantı sıkayetının olmaması çok ıyı..acıkmalar basladımı eylem...
süt yogur ve meyveyı çok tuket gun ıçınde..cınsıyet tahmınını hatırlıyorum doktorunun..ama kesın degıl demıstın...bana kız gıbı gelıyordu..kızları çok sevdıgımden galıba..hep kız demek gelıyor ıçımden..allah saglıklı ve hayırlı evlat versın canım..cumlemıze..
oyy.maşallah buyudu artık ıkra su..
zaman ne acımasz..çabuk gecıyor..farkına bıle varmadan.hele coluk cocuk olunca bırden geıyor..onunla ılgılenırken aylar gecmıs bakıyorumda..
yarın gezme gununuz..havada guzel olur ınşallah bol bol hava alır ıkra su...ıyı gezmelr canım sıze..
izne çıkmana az kalmış cnm ne güzel dinlenırsın bol bol...bende senın kuzunun poposunu mıncıklıyorum:))sağol canım. 8 hafta kaldı izne inşallah. sonra kızımlan evde kalacam. doğana kadar. neyse sen kimseye söylememişsin sorun olmaz ne güzel :))
oyyy yerim ben ikra su yu Allahım korusun büyüdü maşallah. demek tepkilerde veriyor artık haa. ne kadar güzel bi duygu bu yaaa. yerim ben onun poposunuuuuu
umarım cnm...özledim eskı gnlerimaşallah ikra suyaa yerim ben onun totosunu ısırırım annesisenin kokuna alışmıştır kuzucuk tanıyodur annişini..eskiler yeniler hepimiz burda olucaz yakında ben inanıyorum..
evet cnm şansımıza hva güzeldi:)) hava çok yaramış olacak kı kuzuya bugun 3 kez zıbınına kadar degişmek zorunda kaldım ortalıgı b..k götürüyordu yanı:))
izne çıkmana az kalmış cnm ne güzel dinlenırsın bol bol...bende senın kuzunun poposunu mıncıklıyorum:))
umarım cnm...özledim eskı gnleri
gunaydın....
bugun burdda hva nefıs...
aralık ortasına kadar hava sıcaklıgı 20 derece cıvarlrında olacakmıs...
bend ılık gunlerd doguruum ınşallah..kar kış gelmden..
nohutum kızına yaramıs acık hava..olsun götürsun ortalıgı mok..degıstırırsın annesı..
emzırırken yedıgın yemedıgın seyler varmı nohutcum..dıkkt edıyormusun..ne çok sut ypıyor sende..yda bebekte gaz yapn yıyeceklerı farkettın mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?