Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kızlarr

nohut canım maşallah kızına temiz havayı çok sevdi demekki
2 aylık olmuş daha dün doğdu gibiydi sankim
zaman çabuk geçiyo
diğer paşamız ne alemde acaba patiği göremedim ne zamandır..

diğer paşamızın maşallahı war tosuncuk oldu patik resimlerini gösteriyo bana fırsat bulup da tekrar gidemedim yoğunluktan, onu da çağıramadım artık kısmetse doğumumda görüşçes gibi gözüküyo

olsun canım doğumada bişi kalmadı zatenn

bu arada çorlu çok güzelmişş
eşim ilk tekirdağda başlamış işe sonradan tayin aldırmış Ankaraya
geçen akşam diyo çok güzeldir ama acayip soğuk olur diye inş. nasip olur gelir görürüz bizde
soğuklar başlamadan gelseydi kuzucuğun çok iyi olurdu

evet buraların kuru soğuğu çok fena oluyo ne mont kar ediyo ne bişiy katkat giyinmek zorunda kalıyosun inşallah canım ya ne güzel olur bebişlerimiz de toparlanmış olur inşallah görüşürüz bu sene soğuklar daha başlamadı kalorifer bi gece yaktık o da ben rahatsızdım banyo yapçaktım onun için aralığa giricez nerdeyse hava güneşli yağmurlukla çık sıcaklıyosun küresel ısınma çorluyu bile fena wurdu

slm kızlar benim dedikodum olmuşşş güldeşekerimm biz iyiyzz cnm paşam büyüdüüü tocaman adam oldu seninde az kaldıı artıkkk nasıl bebişin iyimii elifçiğim sende gelmişin kaynanayıda getirmişin yanındaaa naptınız merak edıyom durumları msne bare yazz olnlarıı

maşallah canım
bebiş iyi çok şükür dönmüş yoluna girmiş normal doğurabilirsin dedi dr
2500 di geçen hafta bekliyoruz işte zaman geçsin diye

bu ayda bu kadar sıcak benı korkutuyo açıkcası...deprem habercisimi acaba diye..allah korusun..
evet cnm hava yaradı:) prima iyi ciro yapacak bu yıl bizim kız sayesınde
yedıklerıme dıkkat edıyorum tabıkı..kola içtigim zaman ikra çok çekılmez bir hal alıyor bunu farkettıgım gunden berı delı gibi istesemde içmiyorum.mercımek çok gaz yapıyor fasulye nohut zaten başlıca sebebi...
sütümün olması için özel bi çabaya girmiyorum tek yaptıgım bol bol su içmek azaldıgını hıssettıgımde humana stıll çy içiyorum bazen...havalar sogumadan dogurursun sende ınşallah..soguk havada daha zor gerçekden

cnm hayırlıı neresıyse orda olsun..nasıl olsa annen dogurdugunda gelıcek yanına dimi sıkma canını böyle şeyler için bebişi düşün...sol tarafına yat yemek yedıkden sonrada bebi beslensın bıraz annesi unutmakı artık ondan önemlı hiç bii yok tek derdın o olmalı sadece prensesıne adapde ol boşver kaynana tantanayı
zaman çabuk mu geçti bide bana sor:)) şaka bi yana gerçekden çok hızlı akıyo hayat....herşey dün gibi
bende senın hamıleyım dedıgın gunu hatırlıyorum bak şimdi 37 gün kalmış....

yirim ben o paşayııı...
evet canım tüm türkiye öyle şuanda aralık geldi ama soğuklar gelmedi bi gelirse fena bastıracak sankimm
banada öyle gelıyo..fırtına öncesi sessizlik:96:
meraklı melahatt....nerelerdesın bacım ya denk gelemıyok bı turlü paşa napıyoo...sen agu yapıyo dıyodun ya nasıl sabırsızlıkla beklıyodum bende o gunlerı şükür ki ikra hanım artık kendı kendıne anlamsız sesler çıkarıyohele sesli gülüşü offf bunlar hereye degermiş yaaa

nohudum annem gelicek yanıma da uzun kalamaz muhtemelen bakalım yapıcaz bişeyler ewet herşey kızım içüüünnn
ne güzel demek ikramız da başladı seslenmeye ayy en tatlı zamanları şimdi yaa ne güzel bizde bugünleri görebiliriz inşallah

elifboşver kız kaynanayı en mutlu günlerin takma güzelce beslen bebişin tombişlesin azcuk bide şekerlerin kapı süsünün resmini koy sabırsızlıkla bekliyorum
güldeşeker maşallah bebişine hadi bakalım doğurun peşpeşe allahın izniyle sağlıkla..
nohutsenin prenseste başlar yakında agulara canım hayırlısıyla..
adilemirsoğuklar daha yokmuş kuzu o arada doğurun hayırlısıyla üşümesin bebişlerimizin totoları
patiksenin koca adam hazırdır soğuklara annesi büyüdü paşa
serap ve ayşegülburda olmasanızda çok iyi olduğunuzu biliyorum ve sizi çok seviyorum kuzucuklarrr

eliffffffffffffff
senı merak ettım vallahı
dogurdumu yoksam dedüm...
doktor bol sut meyve ve sebze mı dedı...
of bnım canım su ara hep tatlı ıstıyor..
bayram dan kalma badem sekerlrı çıkolatalar falan..gıt gel yıyorum..
ama keseyım barı..bebege yarar seyler yıyım bende...
sut ıçıyorm..bol mandalına yıyorm..
muz yemıyorum ben bırsen..muz ıyımıymıs...
cevız yıyorum hergun..
bende nar aldım kızlar..hanı bbegın agzına damlatmak ıçın hazırda dursun..
kuru ıncır aldım..hem yerım hemde dogum sonrası çok lazım..kuru kayısıda aldım..oda dogum sonrası lazım..hep yıycem ınşallh..
hastane cantasnıda hazır ettım..neolur ne olmaz...
bebek kıyafetlerm utulendı...
bakalım hayırlısıyla gelsın benım bbegımde ınşallah...
darısı pelın fatoş serap ve tum ısteyenlerın bsna ınşallah...
bu arada asnıl vardı kızlr:.hiç gırmemıs bırdaha...
onunda dogumu na az kalmıstır..

vallahı..havaların ılık zamanlrında dogurusak totolarını üşütmeyız herhal..

benım annemde ıkı hafta kalabılmıştı yakın oldugu halde..onlarında kenı düzeneri var neticede...neysekı seın kayınvalıden var yardımcı olur bı çok konuda sana....
evet yenı yenı yüzü gülmeye başladı bı ara hep aglıyordu eşiminde benımde moralımız bozuluyordu bu hep böylemı gıdecek dıye ama şükürler olsun kı artık keyıflı bı hal almaya başladı...sende görürsün cnm merak eme zaman çok hızlı geçiyo ben dogurduguma hala ınanamıyorum ama bak ıkı ay geçti bile

eveteylemsbırsızlıkla beklıyorum anlamsız sesler çıkarıyo ama agu bugu demedı henüz...
dilekbencede dıkkat et cnm..gaz olunca bebekler perışan oluyor onları öyle görünce bizde tabi...peynır bende gaz yapıyormu bılmıyorum açıkcası bı kahvaltıda tüketıyorum ben..ikra sıfır gazsın bı bebek degıl gün içerisinde mutlaka gaz sancısı çekıyoruz ama baklagıl ve kola tukettıgımde daha çok oluyor bu..hmm bıde bulgur çok fena gaz yapıyor bende çok sevdgım halde bende bu aa hep pirinç pilavı yapmak zorunda kaıyorum...:26:

Yok canım daha doğurtamadılar Bakalım benim kız başta korkuttu sonradan sakinledi bi on gün daha dayansa çok sevinicem en azından besler kilo aldırırım biraz
inşallah birbirimizin doğumundan haberimiz olur yaa ben merak ederim ne yaptın ne ettin bebiş nasıl diye daha olmadı anlaşıp haberleşelim
bende bol meyve düzenine geçtim dolabıma nar da koydum doğum için çıkarken almayı unutmam inşallah bakalım
bide çemen diye bi bitki aldık toz halinde doğum sancıların başladığında arayla 2-3 bardak içince bebeğin kayıp aşağı inmesini kolaylaştırıyomuş
annemle teyzem içiyolarmış doğumlarında bitkisel kitaplarda da okudum unutmazsak ondan da içmeyi düşünüyorum
hastane çantasını hazırlaman iyi olmuş son anda panik olma tedbirli olmak lasım benim çantalar şimdiden telef oldu anneme, kaynanama nereye gitsem bi ewe bi bagaja taşınıp duruyolar

benimkilerin bide gelip beni bekleme derdi var geçen hafta annem geldi kaldı bekledi, bu hafta da kaynanamı aldık haftaya tekrar annem gelicek nöbetleşe bakıyolar
kaynanam da bana yakın değil ki öyle uzun uzun o da kalamaz zaten iki ayrı ewi var mekik dokuyo arada ama kendi kaşındı bi kapısı daha oldu napalım
bende ilk günkü gibi hatırlıyorum teste inanamadığım günü şimdi doğum için gün sayıyorum zaman çook garip

Artıkın boşwerdim zaten canım napalım şekerlerim kapısüslerim hala annemde onları alamadığım bi dünya eşya var haftasonu getiricez kısmetse bide mobilyalarımız da gelicekmiş yerinde resimlerini çeker paylaşırım inşallah sizle vaktim olursa sende çok yakınımdasın fırsatın olursa beklerim görürsün inşallah kızımı da şekerlerimi de

bebek 15 gunluk oldukdan sonra sende sakınlık ıstıceksın zaten cnm...emın ol...bazen tek bakmak daha güzel diyorum ınan her kafadan bi ses çıkınca ınsan bebegıyle nasıl ılgılenecegını şaşırıyo...en güzeli hissettigin gibi istadigin gibi tek bakmak ama ılk gunler bıraz zor oluyo annenın de kendını toparlaması gerekıyo..kendını ıyı hıssettıkden sonra kımseye ıhtıyacın olmaz ınşallah......dolabına yemek stoklasınlar yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…