- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.941
günaydın kızlarr
nohut canım maşallah kızına temiz havayı çok sevdi demekki
2 aylık olmuş daha dün doğdu gibiydi sankim
zaman çabuk geçiyo
diğer paşamız ne alemde acaba patiği göremedim ne zamandır..
diğer paşamızın maşallahı war tosuncuk oldu patik resimlerini gösteriyo bana fırsat bulup da tekrar gidemedim yoğunluktan, onu da çağıramadım artık kısmetse doğumumda görüşçes gibi gözüküyo
olsun canım doğumada bişi kalmadı zatenn
bu arada çorlu çok güzelmişş
eşim ilk tekirdağda başlamış işe sonradan tayin aldırmış Ankaraya
geçen akşam diyo çok güzeldir ama acayip soğuk olur diye inş. nasip olur gelir görürüz bizde
soğuklar başlamadan gelseydi kuzucuğun çok iyi olurdu
slm kızlar benim dedikodum olmuşşşgüldeşekerimm biz iyiyzz cnm paşam büyüdüüü tocaman adam oldu seninde az kaldıı artıkkk nasıl bebişin iyimii elifçiğim sende gelmişin kaynanayıda getirmişin yanındaaa naptınız merak edıyom durumları msne bare yazz olnlarıı
bu ayda bu kadar sıcak benı korkutuyo açıkcası...deprem habercisimi acaba diye..allah korusun..gunaydın....
bugun burdda hva nefıs...
aralık ortasına kadar hava sıcaklıgı 20 derece cıvarlrında olacakmıs...
bend ılık gunlerd doguruum ınşallah..kar kış gelmden..
nohutum kızına yaramıs acık hava..olsun götürsun ortalıgı mok..degıstırırsın annesı..
emzırırken yedıgın yemedıgın seyler varmı nohutcum..dıkkt edıyormusun..ne çok sut ypıyor sende..yda bebekte gaz yapn yıyeceklerı farkettın mı..
cnm hayırlıı neresıyse orda olsun..nasıl olsa annen dogurdugunda gelıcek yanına dimi sıkma canını böyle şeyler için bebişi düşün...sol tarafına yat yemek yedıkden sonrada bebi beslensın bıraz annesi unutmakı artık ondan önemlı hiç bii yok tek derdın o olmalı sadece prensesıne adapde ol boşver kaynana tantanayıSelam kızlaaar maşallah gelip giden herkesin keyfi yerinde sanırım bende bi iki haftadır kaynanam sayesinde zor günler geçirdim ama şimdilik sakinledim gibi
istanbulda doğurup annemlerde kalma olayım yalan oldu sayesinde başkası olsa hayatta dönmezdi bu saatten sonra ama ben huzursuzluk istemiyorum
yaptığı, söylediği herşeyi sineye çektim şimdi evimde kaynanacığımla doğumu bekliyoruz geçen hafta evim temizlendi bu hafta da kalan ufak tefek günlük işleri o yapıyo
bende bilgisayarda, yatarak, kendimce oyalanarak zaman geçirmeye çalışıyorum pek sohbet etmeden, çok soğudum çünkü sonradan geçer muhtemelen ama çok kırgın olduğum için pek yüz vermiyorum
cumartesi doktora gittik erken doğum riski devam ediyo ama bikaç gün daha gelmeyecek gibi dedi tam kanala girememiş daha, bide fırça yedim iki haftada alması gereken kiloyu alamamış kızım bende kilo almamışım
kendine bakmıyomusun yoruyomusun diye fırça attı canım bişey yemek istemiyo son günlerde dedim eşimi fırçaladı üzüyomusunuz bu kızı diye
doğum yaklaştı artık bol meyve, sütlü tatlılar, az yağlı bol sebzeli yemekler fln yemeye bak kilo alsın bebek dedi şimdi kaynanacığıma siparişler veriyorum şunu yap bunu yap diye
günde iki kere yarım saat kadar düz yolda yürümemi tavsiye etti, genital bölgeye günde 3 kere sıcak duş, günlük hayatımda asansör kullanmayıp merdiven inip çıkmamı söyledi bunları uygulamaya çalışıcam
annemlerde olan bebek eşyalarının bi kısmını topladım evime getirdim hsonu, sadece bezleri, kozmetik malzemeler, ıvır zıvırlar bi bagajı doldurdu zaten haftaya da kıyafetlerini, şekerlerini, kapısüslerini fln toplar getiririm kısmetse
inşallan bebek odam da gelir de doğum olmadan, misafirleri poşet yığını bi odayı bebek odası diye göstermek zorunda kalmam
hamileliğimin son günlerini hiç böyle hayal etmemiştim
zaman çabuk mu geçti bide bana sor:)) şaka bi yana gerçekden çok hızlı akıyo hayat....herşey dün gibigünaydın kızlarr
nohut canım maşallah kızına temiz havayı çok sevdi demekki
2 aylık olmuş daha dün doğdu gibiydi sankim
zaman çabuk geçiyo
diğer paşamız ne alemde acaba patiği göremedim ne zamandır..
yirim ben o paşayııı...diğer paşamızın maşallahı war tosuncuk oldu patik resimlerini gösteriyo bana fırsat bulup da tekrar gidemedim yoğunluktan, onu da çağıramadım artık kısmetse doğumumda görüşçes gibi gözüküyo
banada öyle gelıyo..fırtına öncesi sessizlik:96:evet canım tüm türkiye öyle şuanda aralık geldi ama soğuklar gelmedi bi gelirse fena bastıracak sankimm
meraklı melahatt....nerelerdesın bacım ya denk gelemıyok bı turlü paşa napıyoo...sen agu yapıyo dıyodun ya nasıl sabırsızlıkla beklıyodum bende o gunlerı şükür ki ikra hanım artık kendı kendıne anlamsız sesler çıkarıyoslm kızlar benim dedikodum olmuşşşgüldeşekerimm biz iyiyzz cnm paşam büyüdüüü tocaman adam oldu seninde az kaldıı artıkkk nasıl bebişin iyimii elifçiğim sende gelmişin kaynanayıda getirmişin yanındaaa naptınız merak edıyom durumları msne bare yazz olnlarıı
eliffffffffffffffSelam kızlaaar maşallah gelip giden herkesin keyfi yerinde sanırım bende bi iki haftadır kaynanam sayesinde zor günler geçirdim ama şimdilik sakinledim gibi
istanbulda doğurup annemlerde kalma olayım yalan oldu sayesinde başkası olsa hayatta dönmezdi bu saatten sonra ama ben huzursuzluk istemiyorum
yaptığı, söylediği herşeyi sineye çektim şimdi evimde kaynanacığımla doğumu bekliyoruz geçen hafta evim temizlendi bu hafta da kalan ufak tefek günlük işleri o yapıyo
bende bilgisayarda, yatarak, kendimce oyalanarak zaman geçirmeye çalışıyorum pek sohbet etmeden, çok soğudum çünkü sonradan geçer muhtemelen ama çok kırgın olduğum için pek yüz vermiyorum
cumartesi doktora gittik erken doğum riski devam ediyo ama bikaç gün daha gelmeyecek gibi dedi tam kanala girememiş daha, bide fırça yedim iki haftada alması gereken kiloyu alamamış kızım bende kilo almamışım
kendine bakmıyomusun yoruyomusun diye fırça attı canım bişey yemek istemiyo son günlerde dedim eşimi fırçaladı üzüyomusunuz bu kızı diye
doğum yaklaştı artık bol meyve, sütlü tatlılar, az yağlı bol sebzeli yemekler fln yemeye bak kilo alsın bebek dedi şimdi kaynanacığıma siparişler veriyorum şunu yap bunu yap diye
günde iki kere yarım saat kadar düz yolda yürümemi tavsiye etti, genital bölgeye günde 3 kere sıcak duş, günlük hayatımda asansör kullanmayıp merdiven inip çıkmamı söyledi bunları uygulamaya çalışıcam
annemlerde olan bebek eşyalarının bi kısmını topladım evime getirdim hsonu, sadece bezleri, kozmetik malzemeler, ıvır zıvırlar bi bagajı doldurdu zaten haftaya da kıyafetlerini, şekerlerini, kapısüslerini fln toplar getiririm kısmetse
inşallan bebek odam da gelir de doğum olmadan, misafirleri poşet yığını bi odayı bebek odası diye göstermek zorunda kalmam
hamileliğimin son günlerini hiç böyle hayal etmemiştim
bu ayda bu kadar sıcak benı korkutuyo açıkcası...deprem habercisimi acaba diye..allah korusun..
evet cnm hava yaradı:) prima iyi ciro yapacak bu yıl bizim kız sayesınde
yedıklerıme dıkkat edıyorum tabıkı..kola içtigim zaman ikra çok çekılmez bir hal alıyor bunu farkettıgım gunden berı delı gibi istesemde içmiyorum.mercımek çok gaz yapıyor fasulye nohut zaten başlıca sebebi...
sütümün olması için özel bi çabaya girmiyorum tek yaptıgım bol bol su içmek azaldıgını hıssettıgımde humana stıll çy içiyorum bazen...havalar sogumadan dogurursun sende ınşallah..soguk havada daha zor gerçekden
canım beım...demek sende dıkkt edıyorsun yedıklerıne...
bende bastan tedbırımı alıcam bu kez...
bırd netten okudum..sut urunlerınden peynır de gaz yaparmıs..peynır sende gaz yapıyormu nohutcum..
kolayı duymustum gaz yapar dıye..cafe de gaz yapıyormus...
kuru baklagıllerdn kesınlıkle uzak durucaz yanı canım....
ıkra suyu op benım yerıme canım...
bırsen nerdsın sen kuşum...bebişin buyumustur artık...
elifboşver kız kaynanayı en mutlu günlerin takma güzelce beslen bebişin tombişlesin azcukbide şekerlerin kapı süsünün resmini koy sabırsızlıkla bekliyorum
güldeşeker maşallah bebişine hadi bakalım doğurun peşpeşe allahın izniyle sağlıkla..
nohutsenin prenseste başlar yakında agulara canım hayırlısıyla..
adilemirsoğuklar daha yokmuş kuzu o arada doğurun hayırlısıyla üşümesin bebişlerimizin totoları
patiksenin koca adam hazırdır soğuklara annesi büyüdü paşa
serap ve ayşegülburda olmasanızda çok iyi olduğunuzu biliyorum ve sizi çok seviyorum kuzucuklarrr
benım annemde ıkı hafta kalabılmıştı yakın oldugu halde..onlarında kenı düzeneri var neticede...neysekı seın kayınvalıden var yardımcı olur bı çok konuda sana....nohudum annem gelicek yanıma da uzun kalamaz muhtemelen bakalım yapıcaz bişeyler ewet herşey kızım içüüünnn
ne güzel demek ikramız da başladı seslenmeye ayy en tatlı zamanları şimdi yaa ne güzel bizde bugünleri görebiliriz inşallah
eliffffffffffffff
senı merak ettım vallahı
dogurdumu yoksam dedüm...
doktor bol sut meyve ve sebze mı dedı...
of bnım canım su ara hep tatlı ıstıyor..
bayram dan kalma badem sekerlrı çıkolatalar falan..gıt gel yıyorum..
ama keseyım barı..bebege yarar seyler yıyım bende...
sut ıçıyorm..bol mandalına yıyorm..
muz yemıyorum ben bırsen..muz ıyımıymıs...
cevız yıyorum hergun..
bende nar aldım kızlar..hanı bbegın agzına damlatmak ıçın hazırda dursun..
kuru ıncır aldım..hem yerım hemde dogum sonrası çok lazım..kuru kayısıda aldım..oda dogum sonrası lazım..hep yıycem ınşallh..
hastane cantasnıda hazır ettım..neolur ne olmaz...
bebek kıyafetlerm utulendı...
bakalım hayırlısıyla gelsın benım bbegımde ınşallah...
benım annemde ıkı hafta kalabılmıştı yakın oldugu halde..onlarında kenı düzeneri var neticede...neysekı seın kayınvalıden var yardımcı olur bı çok konuda sana....
evet yenı yenı yüzü gülmeye başladı bı ara hep aglıyordu eşiminde benımde moralımız bozuluyordu bu hep böylemı gıdecek dıye ama şükürler olsun kı artık keyıflı bı hal almaya başladı...sende görürsün cnm merak eme zaman çok hızlı geçiyo ben dogurduguma hala ınanamıyorum ama bak ıkı ay geçti bile
elifboşver kız kaynanayı en mutlu günlerin takma güzelce beslen bebişin tombişlesin azcukbide şekerlerin kapı süsünün resmini koy sabırsızlıkla bekliyorum
güldeşeker maşallah bebişine hadi bakalım doğurun peşpeşe allahın izniyle sağlıkla..
nohutsenin prenseste başlar yakında agulara canım hayırlısıyla..
adilemirsoğuklar daha yokmuş kuzu o arada doğurun hayırlısıyla üşümesin bebişlerimizin totoları
patiksenin koca adam hazırdır soğuklara annesi büyüdü paşa
serap ve ayşegülburda olmasanızda çok iyi olduğunuzu biliyorum ve sizi çok seviyorum kuzucuklarrr
bebek 15 gunluk oldukdan sonra sende sakınlık ıstıceksın zaten cnm...emın ol...bazen tek bakmak daha güzel diyorum ınan her kafadan bi ses çıkınca ınsan bebegıyle nasıl ılgılenecegını şaşırıyo...en güzeli hissettigin gibi istadigin gibi tek bakmak ama ılk gunler bıraz zor oluyo annenın de kendını toparlaması gerekıyo..kendını ıyı hıssettıkden sonra kımseye ıhtıyacın olmaz ınşallah......dolabına yemek stoklasınlar yeterrbenimkilerin bide gelip beni bekleme derdi var geçen hafta annem geldi kaldı bekledi, bu hafta da kaynanamı aldık haftaya tekrar annem gelicek nöbetleşe bakıyolar
kaynanam da bana yakın değil ki öyle uzun uzun o da kalamaz zaten iki ayrı ewi var mekik dokuyo arada ama kendi kaşındı bi kapısı daha oldu napalım
bende ilk günkü gibi hatırlıyorum teste inanamadığım günü şimdi doğum için gün sayıyorum zaman çook garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?