Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet elıf bende hatırlıyorum adet geıkmesı dıye farlutal kullanmıştın hatta.....rabbımın hıkmetlerı çok buyuk ..dua eden smıleyı koycaktım ama yok kaldırmışlar yerıne gıtar çalanı koymuşlar

ayy ewet tahmin edebiliyorum şimdiden kaynanam yok şöyle yap yok böyle yap karışıp duruyo deli oluyorum bebek olunca tahmin etmek bile istemiyorum muhtemelen gitsinler diye dört gözle bekliycem ama gelenleri gidenleri bitmez komşusunu köylüsünü akrabasını herkesi evime getirmek ister nasıl uğraşıcam bilmiyorum Allah bol bol sabır versin sen kaynananla aynı apartmandasın nasıl bu tarz sorunlar yaşadınızmı? Ben ilk evlendiğimde de bisürü misafir geldi hala gelemeyen ve bebeğe gelicem diye heveslenen çok insan war evim bizim akrabalara uzak olduğundan bizden sadece en yakınlarım gelebilecek bu kadar olaydan sonra annem kaynanamın misafirlerine hizmetçilik yapsın istemiyorum sadece benle ve bebekle ilgilense yeter bana

evet cnm aynı bınadayız ama kayınvalıdem rahatsız malesef benımle ve bebekle ılgılenme şansı yok...ben bazen kandı annemle bıle tartışıyorum ınan öyle yap böle yap..pöff hiç gelemıyorum kendı halıme bırakınca daha ıyı baktıgımı hissediyorum kı öyle görünüyo...mısafırlerı sorma cnm bız hastaneden taburcu olduk eve geldık ben daha duş almadan mısafır geldı kı yarım saat olmuştu gelelı çüşşş demiştim valla ....çok sınır bozucu ben hamıle kadının 40 gun dınlenmesınden yanayım...mısaafır hıç çekılmıyo...sen ılgılenmesende yardımcın olsada olmuyo benım kafa gürültüyü götürmüyodu valla uyumak istiyodum ama olmuyodu mısafırle konuşmak tebessum etmek zorunda kalıyosun..ay neysekı geçti...allah kolaylık versın sanada cnm...kaynanan getırecegı mısafırede kend hızmet etsın kuşum annen nıye edıyokı.....o sadece senınle ve bebışle ılgılesın....

şimdi de ıkra azıcık aglasın herkez başlıyo ders vermeye öyle yap böle yap gazmı var karnımı aç süt yetmıyomu mama mı versen azmı gıydırmışsın çok mu gıydırmışsınn...sana d dicekler mutlaka tavsıyem bı kulagından gırsın dıgerınden çksın bebegıne senden ıyı kımse bakamaz koruyamaz bunu unutma cnm...ben aldırmıyorum artık salla gitsin

yaa benimki fazlasıyla elaleme gösterişe fln meraklı millette zaten görmeye ve dedikoduya meraklı şimdiden herkes çatlıyo meraktan kimbilir neler aldın sen bebeğe neler yaptı annenler fln diye benim çeyizimde de öyle olmuştu bi sene gelen giden bitmedi çevreleri çok geniş bide daha farklı geliyo bizim alıp yaptıklarımız buralarda çeşit yok, farklılık yok benim evim eşyalarım fln değişik gelmişti hep şimdi de bebek eşyalarımı aynı şekilde merak ediyolar kaynanamın da doğumu burda yapmamı isteme sebebi de o zaten yoksa baştan beri ne bebekle ne hazırlıklarla ilgilenmedi şimdi herkes soruyo ondan olay yaptı bukadar zaten bana da dediği elalem merak ediyo gelip görmek istiyolar ne derim ben muhtemelen bende daha nefes alamadan yakın-uzak herkes ewe yığılacak bende deli olucam birsen de bilir bu taraflardaki durumları pek istanbuldaki gibi olmuyo maalesef... Bakalım o günleri bi görelim de çabucak atlatırım inşallah

günaydın kızlarr
ayy nohutcum yazdıklarını okudukca anlıyorum ki dertler daha yeni başlıyo napalım kulağımız tıkıcaz demekki
neyseki benim burda pek kimsem yok çok fazla gelen gidenim olmaz zaten burda 40 ı çıkmadan kimse gitmezmiş bebek görmeye

ayy ne güzel adetmiş o keşkeeee burda yine aksine lohusa yatağı diye bi kavram varmış ki millet onu görmeye de pek heves ediyo saçma sapan şeylerle uğraşıcam gibi gözüküyo
sabııırr sabııırr yaa sabırrr diycem artık napiim

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız

gene kaçırmışım sohpetiii hemide herkesçikler burdaymış tühhh nohutçuğumm denk gelemıyoz valla biizm ufaklıkların uyku saaattleri tutmuyo demekkiii yenı doğum yapçak olan arkdşlara allh yardım etsin ve sabır versnn çok zor oluyooo vallaa ben sıyırıyodum nerdeyse tek başına yaşamaya alışana kalabalık iğrnç oluyo bide bebeğinin herşeyı nı kendi yapmak istiyo insan yani bende öle oldu herkafadan çıkan seslerr erkek tarafı kız tarafııı üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü zor işlerrr ben attlattım şükür ama karışanlar hala bitmıyo

hamıle kadın yazmışım hehelohusa yazcaktım aqma sız anlamışsınız neyseki:89:
benim oturdugu yerdeki gacılarda böle çok meraklı eve geldıklerınde bakmdıkları sormadıkları yer kalmıyo maşallah...en fazla bır ay sürer inşallah da kısa sürede atltırsın cnm...dayanamazan annene kaçarsın kafa dınlemeye ben öle yapmıştım ıkra 20 gunlukken bı hafta annemde kaldım...
adetlerın en en enn güzelii....bizim burda da yenı dogum yapan bı arkadaş var ben 40 gun sonra gıtmek ıstıyorum ama yanlış anlamasından korkuyorum....ne kadar geç gidersem o kadar iyi ama
sabırrrrrrrr ben bunu kırk gun boyunca ıyıp durdummm

neysekı bız yırttık patıkımama dedğin gibi karışanlar hiç bitmiyo bitmiyecek gibi de....artık bı ortma girme istemıyorum çocuk sahıbı olmayan hatta evlı olmayan insanlar bile akıl vermeye çalışıyo gülüp geçiyorumşu ılacı kullan bunu kullan dıyenlerıde saymıyorum bılee

ay kızlar sohbet varmıs burda..
patık kaçırdım senı....
nohutcum eve geldıkten yarım saat sonra mısafırmı geldı..
iananamıyorum..yuhhhhhh....
elıf su cemen bıtkısınden bende alsam..
sancılar baslayıncamı ıçıcem...
2-3 bardak yazmısısn..bırde 1 bardaga ne kaaa cemen koyucam..yaz kuşum bana...
zaten elıff dıger topıkte okudum kaynananın uuuuuuuuuuuuuuuu dönüşünü..sok oldum..orda yazmayı unutmusum sana...
ama yuhhhh kaynanana elıf..ben o kadından korkarım artık yanı...
ya alzaymer oldu..yada gercekten çok kurnaz..ınsan soyledıklerını unuturmu ayol...

Son düzenleme:
slm mızlar bendee geldimmm nasılsınız ben hala hasta olamadım belimdeki ve kasığımdaki ağrılar bugun dayanılmaz ayakta zor duruyorum siz napıosunuz ve hala testte yapmadım off çokkk meraklardayımm .S

kız patikim saol ii moral verdin hee hoş ben başıma gelicekleri tahmin ediyorum

aaah dilekim ah pek hastaya benzemiyo sanırım kurnazlıktan daha dikkatli olcez artık napalım
o çemen dedikleri şey sarımsı bi toz ne kadar koyduklarını hatırlamıyolar bi bardağa 2 tatlı kaşığı kadar koyarız dediler bi içme denemesi yaparız artık
sancılar başlayınca yane doğum zamanı yaklaşınca içiliyomuş eğer sancı dönemi uzun sürerse aralıklarla 2-3 bardak içilebilirmiş
pahalı bişiy de diil ben az aldım alt tarafı bikaç kaşık lazım olucak zaten
bide anason dediler o da uyku yapıyomuş sakinleştiriyomuş teyzem diyodu anasonu bi doğumumda fazla kaçırdım sancı aralarında uyuyodum diye

kızzz napim gerçekleri yazdımmm sana desem herşey çok güzel olucak yalan ama tek bişi varki kızının yüzüne herbaktığında herşeyı unutucannnnn o zaman zafer senin olucak

slm mızlar bendee geldimmm nasılsınız ben hala hasta olamadım belimdeki ve kasığımdaki ağrılar bugun dayanılmaz ayakta zor duruyorum siz napıosunuz ve hala testte yapmadım off çokkk meraklardayımm .S

Selam aramıza hoşgeldin gerçekten şekerciimin dedii gibi nasıl bi sabır o öyle şimdiye günde 5kere test yapmıştım ben ki zamanında öyle yaptım
yap artık bi test bizde merak ettik

Selam aramıza hoşgeldin gerçekten şekerciimin dedii gibi nasıl bi sabır o öyle şimdiye günde 5kere test yapmıştım ben ki zamanında öyle yaptım
yap artık bi test bizde merak ettik

ben yapmaya karar verdim bu sefer eşim bekleyelim birazdaha dedi bende doğmasınımı beklioruz dedim :S sabrediyorum fazla kafam orda deiill ama bugun adım atarken bile kasıklarıma ağrıı girioyr 6 . gün oldu bugun geçtiğii :S çocuk 1buçuk aylık olacak yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…