- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #34.981
ben yapmaya karar verdim bu sefer eşim bekleyelim birazdaha dedi bende doğmasınımı beklioruz dedim :S sabrediyorum fazla kafam orda deiill ama bugun adım atarken bile kasıklarıma ağrıı girioyr 6 . gün oldu bugun geçtiğii :S çocuk 1buçuk aylık olacakyakında
elif bunu sana yazmışstım ismimini yazmamışım
ben o konuda eşime sormadım bile hamile olduğumdan şüphelendiğimde hemen test yaptım 2.çizgi silik çıktı dayanamadım bikaç kere daha yaptım hepsinde çizgiler çıktı geceydi sonra eşime çaktırmadım heycanla sabahı bekledim erkenden labratuvara gittim kan verdim öğlen sonucu aldım gittim doktoruma gösterdim onun da onayını aldım ki hamileymişim akşama kadar eşimin gelmesini zor bekledim ve gelince evimizde başbaşayken söyledim çok heycanlı olmuştu
hoşbuldukk şekerimm hele kızz sonunda başardık nerde millett uyuyomu bunlar
eşim bebek konusunda pek istekli deil canm heyecanı buyüzden hiçç yok pek istemio diyorum ya sadece bi kez korunmasız olduk geçen ay oda buay olmadım 6 günde geçti bende bikereden bişey olmazmışş gibi gelio oda yoktur dğzensizdir diooo bekle dioo :S
bence hiç istemeyen bi erkek bi kerelik de olsa işini riske atmas bide başta pek istemese bile hamilelik biraz çıkmaya başlayınca heycanlanır bakarsın senden istekli
o nedenle hamileysen hiç eşim istemiyo diye bozma moralini onunda kendince maddi manevi sebepleri olabilir istememek için
canım alayım bende cemen...aaah dilekim ah pek hastaya benzemiyo sanırım kurnazlıktan daha dikkatli olcez artık napalım
o çemen dedikleri şey sarımsı bi toz ne kadar koyduklarını hatırlamıyolar bi bardağa 2 tatlı kaşığı kadar koyarız dediler bi içme denemesi yaparız artık
sancılar başlayınca yane doğum zamanı yaklaşınca içiliyomuş eğer sancı dönemi uzun sürerse aralıklarla 2-3 bardak içilebilirmiş
pahalı bişiy de diil ben az aldım alt tarafı bikaç kaşık lazım olucak zaten
bide anason dediler o da uyku yapıyomuş sakinleştiriyomuş teyzem diyodu anasonu bi doğumumda fazla kaçırdım sancı aralarında uyuyodum diye
ıyıyız canım..dilekçiğim denk gelemıyoz cnm yaaa özledimm valla seni nasıl oğulların bakalımmm
ayyyyyyyyyyyyyykızlara herkeslere selamlarr....
sizlere güzel haberlerim varr.
rabbim nasip kısmet ederse yakın bi zamanda hamile oldugumu duyucaksnz inşallah.
glukofen ve klomene çok güzel cevap veriyormuşum.
eğer böyle devam ederse bu ay hamileyim inşallah.
sizlerde dualrınızı eksik etmeyin benden olurmu???
kızlara herkeslere selamlarr....
rabbim nasip kısmet ederse yakın bi zamanda hamile oldugumu duyucaksnz inşallah.
kızlara herkeslere selamlarr....
cansucum sen öğren eşine söylemezsin olmazsa kaç gündür eziyet kendinede bebek varsa onada işten 5 dk izin al yada bi arkadaşından iste alıp getirsin sana..dr gitmen gerekir allah korusun normal bi hamilelikte olmayabilir bi an önce netleştirsen iyi olur artık,inşalla hayırlı sonuçlar alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?