Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

geçti biraz sızlama var tabi ama ayy elifçim ilk günkü gibi değil tabiki vaslla keşke 10 tane normal doğum sancısı çekseydim ama bi tanesi sezeryan olmasaydı diyorum kendi istekleriyle sezeryan olanlara şaşırıyorum bide sezeryan ağrısı çekmedim diyenlerinkide yalana valla bence

ewet sen mecbur kalmışsın da kendi isteğiyle olanlara bende şaşırıyorum herkesin düşüncesi korkusu ayrı tabi. Şimdilik bana da normal gözüküyo bakalım son anda bişiy çıkmaz inşallah da sezeryan olmak zorunda kalmam iyice stres sardı zaten ney nasıl olucak diye
senin kaynana durumları nasıl sende aynı apartmanda oturuyodun kaynananla sana faydası zararı warmı? ben şu sıra o konulara takılmış durumdayım

valla elifçim daireler karşılıklı her moka maydonoz delirmek üzereyim bunalıma soktu beni çıldırma safhasına geldim çocuğu sürekli kucağına alıyor alışıcak bırak diyorum masuz yapıyo ona muhtaç kalıyım diye delircem elif delircem

ewet bende böyle olduğunu tahmin etmiştim bende doğumöncesi başladı sorunlar sonrasını düşünmek bile istemiyorum
ay bize zehir etmeseler noolur ya sen bakıcaksın o bebeğe sonuçta eşinle konuşabiliyomusun annesiyle olan problemleri? anca onlar dur diyebilir araya mesafe koyabilir o da gözleri açıksa tabi anneleri sonuçta bazen bazı şeylere inanamayabiliyolar

valla canım herşeyi söylüyorum eşime zaten eşim doğum yaptığımdan beri evde herşeyi olamn biteni herşeyi görüyor böylesi daha iyi oluyor benim için ben şikayet etmiş gibi olmuyorum ama bende okadar çok konuşuyorumki eşime valla kötü bi adam olsa sen ne biçim konuşuyosun benim annem hakkında deyip valla günde 10 öğün sopa yerim herhalde

bende öyleyim son yaşadığımız olaylarda neler dedim annesine garibim haklı olduumu bildii için hep sineye çekti hatta arada oda bana katıldı bencede söyle en azından içinde patlamasın sonuçta herkese anlatabiliceen bi problem diil hassas bi konu görmesi bilmesi daha iyi hem sen rahatlarsın hem de o belki bişeyler yapabilir napıcaz bunlarla bilmiyorum yaa bebeğimizle kocamızla bizi bıraksalar başbaşa en güzel günlerimizi huzurlu geçirsek ne güzel olurdu ama türkiye kültüründe hayal ne yazıkki

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
dilaycım demek sezeryan oldun tekrardan geçmiş olsun canım
inş. biz normal doğururuz

kaynanalar topa tutulmuş yinee ee haketmişler ama

he patiğim sorma yaa iyi kaynatmışlar kaynanaları :))
resimde ki senin oğluş demi çok şker yaa bakıyo boncukboncukk
allahım uzun sağlıklı ömür versin

eşim istemediği için çok üzülüorum arkadaşımmmm o istmedği için bidaha o isteyene kadarr çokk zorr korunmasızzz olmakkk :S oda en az 1 kaç sene daha düşünmüyoo

dılaycnm hıkayenın başlarını okurken ay ne guzel normal dogurmuş dedım sancı saatlerı ne kadar düzenlı flan dıye içimden geçirdimki sonu sezeryanle bitmiş....saglık olsn ama herşeyın normalı güzel...sezeryn benım kabusum oldu...bu nedenle üzüldüm bıraz...neyse emırıne kavuştun ya çok şükür cnm..
cansusenınde hakkından hayırlısı olsun cnm...bu kadar çok istiyorsan eşini ıkna edebılırsın dıye düşünüyorum...ama eşinin istememe sebeblerıne baglı buda tabiki...
dilekkordon bagı çözümüş cnm çok sevındım ınan inşallah kalan hamışlrımız normal dogum yaparlar inşallahhh:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…