- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.021
dılaycnm hıkayenın başlarını okurken ay ne guzel normal dogurmuş dedım sancı saatlerı ne kadar düzenlı flan dıye içimden geçirdimki sonu sezeryanle bitmiş....saglık olsn ama herşeyın normalı güzel...sezeryn benım kabusum oldu...bu nedenle üzüldüm bıraz...neyse emırıne kavuştun ya çok şükür cnm..
cansusenınde hakkından hayırlısı olsun cnm...bu kadar çok istiyorsan eşini ıkna edebılırsın dıye düşünüyorum...ama eşinin istememe sebeblerıne baglı buda tabiki...
dilekkordon bagı çözümüş cnm çok sevındım ınan inşallah kalan hamışlrımız normal dogum yaparlar inşallahhh:94:
umarım cnm...
ikra su bugun ası oldu çok agladı malesef şimdi de uyku arasında içini çekıyo kıyamam kuzuya yaa..bu kız büyüyene kadar ben eriyip biticem sanırım:26:
hadi hakkından hayırlısı elıfcım guzel haberlerını beklıyoruz..kızlar bikaç damla pembe akıntım geldi sanırım bu işaret dedikleri şey oluyo bugün zaten nedense bi garip hissediyodum ara ara sancılarım oluyodu
şuanda da çok yoğun bi sancım yok ama belim we sırtım çok ağrıyo arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo okadar
kızımın parkyatağını kurduk, çantalarımızı gözden geçirdik ne olur ne olmaz hazırda bekliyoruz bana dua edin bakalım ne olacak
çok garip hissediyorum ilk gördüğümde ağladım daha hazır hissetmediğim, erken olduğu için ama eşim çok moral verdi sakinleştirdi
şimdi de o çok panik sanki bi büyük içmiş gibi kayınvaldem de ortalıkta bişeyleri toparlıyo kardeşim şaşkın herkeste bi garip bekleyiş hali var
annemleri arayıp haber versemmi acaba hastane yolu uzun sonuçta ama daha sancım da yok ararsam bütün gece uyuyamaz annem zaten evhamlıdır
ama haber vermessemde yetişemeyebilirler ufff
sancıyı evde çekmek daha iyi oluyomu başkalarından duydugum kadarıyla cnm...sunı sancı almamak için sanırım böle düşünüyolar..hayırlısı neyse o olsun tabı cnm ınşallah ailen yanında olr bu eşsiz gününde...kızlar gece gittim nst ye bağlandım bişiy çıkmadı ebe muayne etti biraz açıklık warmış ama sancın yok bu gece gelmeyecek gibi gözüküyo sabah gel şimdi yatırmıyoruz dedi ewe yolladılar
gece 3de fln ewe geldik uyuduk sabaha karşı biraz sancım oldu ama yine çok değil kendi doktoruma yarın gidicektik çatı muaynesi için bugünden gidicez bakalım o ne diyecek
sancım yok dencek kadar az korkuyorum suni sancı verirler yada sezeryana alırlar diye bakalım noolcak
gitmeyelim diyorum ama kimse riske atmak istemiyo gidelim bide doktor baksın diyolar
amin cnm saglıcakla ınşallah...ceylancım senin hikayenide okudum ne güzel anlatmışsınn
rabbim bizlerede yazmayı nasip etsin inş.
hiç bi bilgim yok cnm yaselam arkadaşlar ben yeni üye oldum,sizden fikir almak istiyorum.biz 2 aydır bebek düşünüyoruz polikistik overim var dianayı bıraktım folik asite başladım ama düzensizliğim olduğu için bu ay adet olmadım kan testi yaptım negatif doktorum cyclo progynova verdi bunu kullanıp gabe kalan varmı?neyapmamı önerirsiniz?
patiiikkk nirdesin kuzum bize eliften haber getirrr çatladım meraktann
bu arada dilekte yokya oda doğurdumu acaba
eylem napıyon cnm bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?