- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.041
sağol patikim iyiyizdir umarım,yarın dr kont. var istanbulda heyecanla bekliyoruz :18:gösterirse cinsiyetide öğrenebiliriz belki..sen nasılsın paşa nasıl?
şekerim elif muayne olmuş dr daha olmaya niyetı yok demiş msj yazmış banada elif evine dönmüş yanlış alarmmış yanııı
canım işaret (nişan),dedıklerı pembe akıntı yada kanama degıl...kızlar bikaç damla pembe akıntım geldi sanırım bu işaret dedikleri şey oluyo bugün zaten nedense bi garip hissediyodum ara ara sancılarım oluyodu
şuanda da çok yoğun bi sancım yok ama belim we sırtım çok ağrıyo arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo okadar
kızımın parkyatağını kurduk, çantalarımızı gözden geçirdik ne olur ne olmaz hazırda bekliyoruz bana dua edin bakalım ne olacak
çok garip hissediyorum ilk gördüğümde ağladım daha hazır hissetmediğim, erken olduğu için ama eşim çok moral verdi sakinleştirdi
şimdi de o çok panik sanki bi büyük içmiş gibi kayınvaldem de ortalıkta bişeyleri toparlıyo kardeşim şaşkın herkeste bi garip bekleyiş hali var
annemleri arayıp haber versemmi acaba hastane yolu uzun sonuçta ama daha sancım da yok ararsam bütün gece uyuyamaz annem zaten evhamlıdır
ama haber vermessemde yetişemeyebilirler ufff
ayyy..haayırlı olsun..oglu olucaktı demı...bu arada arkadaşlar eskı yazanlardan arkadaşımız pisonda bebegıne kavuşmuş geçen hafta çaramba günü....hayırlı ugurlu olsun ınallah paşasını analı babalı büyütsünler....
canım.benım kayınvalıdem bendeydı..dunde bız onu goturduk evıne..sonrada tum gun gezdık durduk..patiiikkk nirdesin kuzum bize eliften haber getirrr çatladım meraktann
bu arada dilekte yokya oda doğurdumu acaba
hadı bakalım..bugun ogrenırsın kesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn...sağol patikim iyiyizdir umarım,yarın dr kont. var istanbulda heyecanla bekliyoruz :18:gösterirse cinsiyetide öğrenebiliriz belki..sen nasılsın paşa nasıl?
şakacı ruya....Selam kızlar ii dilekleriniz dualarınız için sağolun bizim
patikimin de dediği gibi bizim kız aceleci davranmadı şaka yapıyo sanırım bize
gece ben evde bekleme taraftarıydım ama eşim ve teyzem panik oldu illa gidelim diye tutturdular istemedim ama hastane uzak sayılır gidelim içimiz rahat etsin dediler güle oynaya gittim
doğurmaya niyetim yok boşa uykusuz kalıyosunuz dedim öyle de olduneyseki şunu gördüm ki ebeler de doktorum da gereksiz sezeryan yanlısı değiller
işaret geldi diye hemen sancı verelim yada sezeryana alalım diye atlamadılar aksine doktorum muayneden sonra daha bikaç gün var gibi doğuma bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim panik olmayın dedi çok rahatladım
canım benım..hiç bellı olmaz..dilekcim sen girmeyince bende bebiş geldi sandım ohh iyi gezmişsin
sen benden 2 hafta öndesin senden önce doğuracağımı sanmıyorum ama bellide olmaz tabii
senin telaşın daha çok olur emirde var evde bebekte olacak ayy çok heyecanlı yaa
amın guzel duaların ıçın canım...kızlar merhaba bebekten dolaYI FAZLA GİREMİYORUM. MAŞALLAH SİZLERİNDE AZ KALMIŞ BEBİŞLERİ KUCAĞINIZA ALMANIZA SAĞLIKLA İNŞALLAH. DARISI OLMAYANLARINDA BAŞINA...
oyyyyyyyyyyyyyyselam kızlar dr kontrolümüz çok iyiydi şükür bebeğimin sağlığı çok iyicinsiyetideee kız babasının duaları kabul oldu durup durup öpüyo beni inşallah tüm isteyenlere rabbim tez zamanda nasip eder..umarım hepiniz iyisinizdir şimdilik hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?