Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sağol patikim iyiyizdir umarım,yarın dr kont. var istanbulda heyecanla bekliyoruz :18:gösterirse cinsiyetide öğrenebiliriz belki..sen nasılsın paşa nasıl?

hadi hayırlı haberlerle gel ylemciğim umarım gösterirde öğrenirsiniz cinsiyeti bizde iyiyzz paşada iyi bgn gezdik çarşıda yoruldu uyuyo şimdi 8 den sonrada arkdşlara gitçezz pazar hava soğuycakmışyaa çıkamayız soğukta gezelim şimdi

Selam kızlar ii dilekleriniz dualarınız için sağolun bizim
patikimin de dediği gibi bizim kız aceleci davranmadı şaka yapıyo sanırım bize
gece ben evde bekleme taraftarıydım ama eşim ve teyzem panik oldu illa gidelim diye tutturdular istemedim ama hastane uzak sayılır gidelim içimiz rahat etsin dediler güle oynaya gittim
doğurmaya niyetim yok boşa uykusuz kalıyosunuz dedim öyle de oldu neyseki şunu gördüm ki ebeler de doktorum da gereksiz sezeryan yanlısı değiller
işaret geldi diye hemen sancı verelim yada sezeryana alalım diye atlamadılar aksine doktorum muayneden sonra daha bikaç gün var gibi doğuma bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim panik olmayın dedi çok rahatladım

elifcim gelmişsin geçmiş olsun canım
ama iyi olmuş sanırım baya bi tecrube edinmişsin
hastanedende emin olmuşsun rahatlamışsındır epey
bakalım prensesimiz ne zaman gelecek

dılay dogum hıkayenı okudm canım....
normal dgum olmasına az kalmıstı..dedım normal dogurdu galıba.
ama hıkayenın sonu sezeryanla bıttı...
pekı doktorun catı muayenenı yapmamısmıydı canım..
kızlar tesekkur ederım tektek..bebegım kordonu cozmuss..saolun..ınsallah hersey normal olur bızım ıçın...
sımdı yıne geçmısı okumaya gıdıyorum...by..

ceylancıgım dogum hıkayenı okudum..allah herkese yasatsın..

canım işaret (nişan),dedıklerı pembe akıntı yada kanama degıl...
ısaret uzayan fakat düşmeyen ,ınce degılde neredyse 2 parmak genışlıgınde, yogun akıntı gıbı fakat seffaf bır sey..doguma genellıkle son yarım saat kala gelır..ama herkeste gelıs vaktı farklı olabılır..
hayırlısı..
sanırım bu 2-3 gun ıçınde dogumun olucak.zamanın yaklaştıgı sınyallerı verılmıssss.....

bu arada arkadaşlar eskı yazanlardan arkadaşımız pisonda bebegıne kavuşmuş geçen hafta çaramba günü....hayırlı ugurlu olsun ınallah paşasını analı babalı büyütsünler....
ayyy..haayırlı olsun..oglu olucaktı demı...
hıç gırmıyordu topıge...
çok sevındım ..
patiiikkk nirdesin kuzum bize eliften haber getirrr çatladım meraktann

bu arada dilekte yokya oda doğurdumu acaba
canım.benım kayınvalıdem bendeydı..dunde bız onu goturduk evıne..sonrada tum gun gezdık durduk..
benım dogurmama var daaha kuzuzm..
boyle rahatım....sen benden once dogur gulşennn...dogunca nasıl bır telas olur bılemıyorum..evde abıı...bebekk...oyyyyyyyyyy....bırde benım yapım geregı,heryere yetışmeye calısırım,,kendımı paralarım artık...

sağol patikim iyiyizdir umarım,yarın dr kont. var istanbulda heyecanla bekliyoruz :18:gösterirse cinsiyetide öğrenebiliriz belki..sen nasılsın paşa nasıl?
hadı bakalım..bugun ogrenırsın kesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn...
şakacı ruya....
ohhh..ne guzel normal dogum olucak ınşallah senın kuzum...

Son düzenleme:
eliffffffffffffffffffff
sımdı okudum...nişan geldıkten 2 gun sonra bıle dogum olabılır yazıyor...
hayırlısı kuzum...bızı habersız bırakma ...

dilekcim sen girmeyince bende bebiş geldi sandım ohh iyi gezmişsin

sen benden 2 hafta öndesin senden önce doğuracağımı sanmıyorum ama bellide olmaz tabii
senin telaşın daha çok olur emirde var evde bebekte olacak ayy çok heyecanlı yaa

canım benım..hiç bellı olmaz..
baksana sırvan bıle 34 haftada dogurdu..
kafam karıstı..kımın once doguracagını bılemıyorum artık..
saglıkla gelsınler kuşummmm...

kızlar merhaba bebekten dolaYI FAZLA GİREMİYORUM. MAŞALLAH SİZLERİNDE AZ KALMIŞ BEBİŞLERİ KUCAĞINIZA ALMANIZA SAĞLIKLA İNŞALLAH. DARISI OLMAYANLARINDA BAŞINA...

selam kızlar dr kontrolümüz çok iyiydi şükür bebeğimin sağlığı çok iyi cinsiyetideee kız babasının duaları kabul oldu durup durup öpüyo beni inşallah tüm isteyenlere rabbim tez zamanda nasip eder..umarım hepiniz iyisinizdir şimdilik hoşçakalın

kızlar merhaba bebekten dolaYI FAZLA GİREMİYORUM. MAŞALLAH SİZLERİNDE AZ KALMIŞ BEBİŞLERİ KUCAĞINIZA ALMANIZA SAĞLIKLA İNŞALLAH. DARISI OLMAYANLARINDA BAŞINA...
amın guzel duaların ıçın canım...
allah her ısteyene nsıp etsın...
sırada hamiş haberlerı gelsın..

oyyyyyyyyyyyyyy
canım benım..yerım mınık kızıını..
benım tahmınım dogru çıktı...holleyy

Son düzenleme:
dilekçim çatı muaynem 25 kasımda olan kontrolümde yapılıcaktı ama benim oğluşum ayın 21 inde gelince böyle oldu işte

oyyyyyyyyyyyyyy
canım benım..yerım mınık kızıını..
benım tahmınım dogru çıktı...holleyy [/QUOTE]

sağol dilekimm çok var diyodum geçti valla inşallah doğuma kadarda sorunsuz gider artık su gibi böyle..
sanada hayırlı doğumlar çok çok az kaldı inşallah kolaycacık doğurursun..

Eylem gözünüz aydın canım sende pembelere bürünüceksin desene ne güzel
annemlerden geldik şimdi kızımın bütün eşyalarını getirdik ewde hertaraf pespembe oldu çook şeker ki daha oda takımımız gelmedi bakalım salı yada çarşamba dediler
iki gündür ara ara ağrım oldu ama çok yoğun diil yine, düzenli yürüyüş yaptık merdiven inip çıkıyorum yoruldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…